Dodaj do ulubionych

Walizka Puccini twarda

12.12.24, 18:33
Jak z jakością? Ktoś używał i może coś powiedzieć? Potrzebuję kupić na prezent a za dużo czasu już nie mam. Wielkość kabinowa więc na bagaż w samolocie nie będzie nadawana. Gdyby nie cena to bym wybrała Samsonite, ale cóż...
Obserwuj wątek
    • arabelax Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 19:01
      Ja mam wiele lat swoja, mnóstwo podróży i nic się z nią nie stało. W tym roku kupilam kolejna inny rozmiar. Polecam smile
      • clio_yaga Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 20:46
        Dziękuję za opinie, w takim razie kupuję ☺️ Mam nadzieję, że będzie równie wytrzymała jak te sprzed kilku lat.
    • iberka Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 19:04
      Mam z Policarbonu. Lata, jeździ - nie jest oszczędzana i po 4 latach w stanie bardzo dobrym. Zdecydowanie polecam
    • justyna.pie Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 19:45
      Ja też mam już z 7 lat i wszystko super 👍 Kupiłam sobie w tym roku kolejną właśnie z Puccini
    • taje Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 19:49
      Jeśli bagaż kabinowy to patrz przede wszystkim na wagę - im lżejsza tym lepsza.
      • clio_yaga Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 20:45
        Wielkość kabinowa, ale będzie używana głównie w pociągu. Młoda studiuje 400 km od domu i często się przemieszcza.
        • taje Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 20:52
          A, ok. Puccini ma bardzo dobrą jakość w stosunku do ceny. Powiem szczerze, że żałowałam kupienia Samsonite bo od razu wyglądała gorzej niż porównywalna walizka Puccini (i bardzo szybko zepsuło się zamknięcie na kod).
    • szarsz Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 20:17
      Puccini tak, ale powinna mieć podwojne kółka.
      • pasquda77 Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 20:58
        Również polecam Puccini, mam kilka lat z polikarbonu, nic się z nią nie dzieje, zniosła nawet jazdę po Mariackiej w Gdańsku 😅
    • anorektycznazdzira Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 20:56
      Pierwsza Puccini, jaką kupiłam służyła mi ponad 10 lat i ją "zajechałam", bo była cały czas w użyciu.
      No więc drugą też kupiłam koniecznie Puccini!
      I co? Hunów 100. W pierwszej podróży poszła na szwach. Takiego badziewia dawno nie widziałam, nie wiem co tam się wydarzyło, ale na gwarancji oddałam z żądaniem zwrotu kasy i kupiłam co innego.
    • dolores12 Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 21:26
      Mamy 4 sztuki kupione 4 lata temu zimą na promocji, w tym jedna bardzo intensywnie używana przez studenta. Jak dotąd bez uszkodzeń.
    • figa_z_makiem99 Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 21:41
      Mam od lat i polecam.
    • princy-mincy Re: Walizka Puccini twarda 12.12.24, 22:54
      Mamy jedną twardą z polikarbonu (w każdym razie ten droższy materiał) i mimo wielu podróży, w tym lotniskowych przerzucan, nic się z nią nie dzieje.
    • drilka Re: Walizka Puccini twarda 13.12.24, 10:16
      Moja puccini już tyle lotów przeżyła w doskonałym stanie, że z czystym sumieniem polecam
      • drilka Re: Walizka Puccini twarda 13.12.24, 10:18
        Dodam, że jako bagaż rejestrowany a nie podręczny co ma akurat w przypadku walizki duże znaczenie
    • sabek81 Re: Walizka Puccini twarda 13.12.24, 10:47
      Mam kilka sztuk od x lat, nic sie z nimi mie dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka