szpil1 Re: Zaręczyli się 😯 09.01.25, 16:51 Kto obstawia, że niedługo pojawi się wątek, że "narzeczona" syna jest w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zaręczyli się 😯 09.01.25, 19:17 3 miesiace, ale moze zareczyny sa bo jest ciaza. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 09.01.25, 20:58 Wpadną ostatni raz przed wazektomią i syn uzna, że teraz, to się już nie opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zaręczyli się 😯 12.01.25, 18:31 Zastanwiam sie kiedy kropka wroci po wystepach "synusia. " Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 12.01.25, 18:44 "Synuś" obiecał, że nie wróci. Czyli za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 05:49 Troll. Nie uwierzę w żadnego faceta koło 30, który udzielałby się na tym samym forum, na którym pisze jego matka. Spinała się ta kreacja do pewnego momentu, ale no... Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 08:19 Nigdy się nie spinała. Ona się wyłożyła elegancko już w pierwszym wątku pod tym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 22:58 Dokładnie. Już tam pisałam, że jest trollem i historia ma zero prawdopodobieństwa. A forum karmiło chorą osobę przez rok. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 23:17 Cóż, ty pisałaś od pierwszego wątku, ja ją tam punktowałam, kilka innych forumek również. Z drugiej strony trzeba przyznać, że ta konkretna kreacja obnażyła oceany głupoty. Forum karmi ją od lat, ona nie przyszła tutaj nagle rok temu. P.s. miło cię widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 00:07 Prawdopodobna, znam podobną historię, z tym, że dziadkowie zostali z wnukiem, bo panna dwuletnie dziecko im podrzuciła, nie mając już na nie ochoty, a uroczy i " światowy" syn i tak już płacił alimenty na dwoje, z innych matek rzecz jasna. Duch profesjonalnie artystyczny w rodzinie był, jak i próby osobowość syna ogarnąć. Jak się skończyło, nie wiem, bo rodzice z nimi utrzymywali niezbyt zaangażowany kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 16:34 😍 Też podejrzewam, że nie jest tu nowa, to tylko nowa kreacja. Odpowiedz Link Zgłoś
szafkanocna Re: Zaręczyli się 😯 27.02.25, 22:46 ale jak to? jak ja znalazlamkl kiedys ten watek o odnalezionym wnuczku, to sie szczerze poplakalam. ale jezeli oni nie istnieja to sie bardzo ciesze, szkoda mi bylo tego chlopczyka do bolu! Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 09:10 Jakby to jakikolwiek prawdziwy syn przeczytał, to po pierwsze zrobiłyby końcowi jesień średniowiecza, za wywlekanie wszystkiego na forum. Po drugie fajny ten chad był, taki nie za bardzo leczony 😀 W wątku roku zagłosowałam na ikoniec za całokształt bardziej niż pojedynczy wątek. Miałam nosa 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 09:20 Co do chadu, to najpierw twierdziła, że alko i narkotyki to miało być samoleczenie, a potem się okazało, że on prawie cały czas był w hipomanii (czyli "samoleczenie" polegało na podbijaniu górki jeszcze wyżej). Tak samo, jak twierdziła, że gdyby 10 lat nie ćpał, to i tak w kwestii diagnostyki i leczenia byliby w tym samym miejscu. Odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 15:39 Ja obstawiam, że "narzeczona" okaże się transseksualna, a szanowny syn odkryje ten fakt na dzień przed ślubem Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 16:05 Na razie założył wątek żałobny z okazji rocznicy śmierci matki jego dziecka. Nagle się okazało, że bardzo mu jej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 19:14 mizantropka_20 napisała: > Ja obstawiam, że "narzeczona" okaże się transseksualna, a szanowny syn odkryje > ten fakt na dzień przed ślubem Wnuczek trafił na zabieg chirurgiczny. Oznaczono grupę krwi, wyszła „O”. Ojciec dziecka, syn kropki ma grupę”AB”. Więcej badań nie trzeba - dziecko nie jest jego! Czyje jest dziecko??? Kropka i jej syn angażują agencję detektywistyczną. Tropy prowadza do byłego męża obecnej narzeczonej. Bingo! To jest jego syn. A tymczasem na FPsych pojawił się nowy wątek o tytule „Rodzina, która mnie dobija”. Stan się pogarsza… Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 19:58 Skąd masz info o grupie krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 20:10 Przecież żartuję sobie, piszę możliwe scenariusze, tak, jak zrobiła to mizantropka, której odpowiadam Chyba mieszczą się w konwencji Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 21:26 ła, a już liczyłam na sezon kryminalny Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 20:19 Taki wątek na FP nie ma szans. Może jak jak już ktoś się zlituje, to napisze zwróć się do prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś