Dodaj do ulubionych

Zaręczyli się 😯

• szpil1 Re: Zaręczyli się 😯 09.01.25, 16:51
      Kto obstawia, że niedługo pojawi się wątek, że "narzeczona" syna jest w ciąży?
      • 3-mamuska Re: Zaręczyli się 😯 09.01.25, 19:17
        3 miesiace, ale moze zareczyny sa bo jest ciaza.
      • nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 09.01.25, 20:58
        Wpadną ostatni raz przed wazektomią i syn uzna, że teraz, to się już nie opłaca big_grin
        • 3-mamuska Re: Zaręczyli się 😯 12.01.25, 18:31
          Zastanwiam sie kiedy kropka wroci po wystepach "synusia. "
          • nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 12.01.25, 18:44
            "Synuś" obiecał, że nie wróci. Czyli za miesiąc.
      • marooska Re: Zaręczyli się 😯 12.01.25, 11:22
        To troll?
        • astomi25 Re: Zaręczyli się 😯 12.01.25, 11:34
          Tak.
          • waleria_bb Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 05:49
            Troll. Nie uwierzę w żadnego faceta koło 30, który udzielałby się na tym samym forum, na którym pisze jego matka. Spinała się ta kreacja do pewnego momentu, ale no...
            • maleficent6 Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 08:19
              Nigdy się nie spinała. Ona się wyłożyła elegancko już w pierwszym wątku pod tym nickiem.
              • panna.nasturcja Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 22:58
                Dokładnie.
                Już tam pisałam, że jest trollem i historia ma zero prawdopodobieństwa.
                A forum karmiło chorą osobę przez rok.
                • maleficent6 Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 23:17
                  Cóż, ty pisałaś od pierwszego wątku, ja ją tam punktowałam, kilka innych forumek również. Z drugiej strony trzeba przyznać, że ta konkretna kreacja obnażyła oceany głupoty.
                  Forum karmi ją od lat, ona nie przyszła tutaj nagle rok temu.

P.s. miło cię widzieć.
                  • yadaxad Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 00:07
                    Prawdopodobna, znam podobną historię, z tym, że dziadkowie zostali z wnukiem, bo panna dwuletnie dziecko im podrzuciła, nie mając już na nie ochoty, a uroczy i " światowy" syn i tak już płacił alimenty na dwoje, z innych matek rzecz jasna. Duch profesjonalnie artystyczny w rodzinie był, jak i próby osobowość syna ogarnąć. Jak się skończyło, nie wiem, bo rodzice z nimi utrzymywali niezbyt zaangażowany kontakt.
                  • angazetka Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 00:18
                    A kto to?
                  • panna.nasturcja Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 16:34
                    😍
                    Też podejrzewam, że nie jest tu nowa, to tylko nowa kreacja.
                  • szafkanocna Re: Zaręczyli się 😯 27.02.25, 22:46
                    ale jak to? jak ja znalazlamkl kiedys ten watek o odnalezionym wnuczku, to sie szczerze poplakalam. ale jezeli oni nie istnieja to sie bardzo ciesze, szkoda mi bylo tego chlopczyka do bolu!
            • premeda Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 09:10
              Jakby to jakikolwiek prawdziwy syn przeczytał, to po pierwsze zrobiłyby końcowi jesień średniowiecza, za wywlekanie wszystkiego na forum. Po drugie fajny ten chad był, taki nie za bardzo leczony 😀 W wątku roku zagłosowałam na ikoniec za całokształt bardziej niż pojedynczy wątek. Miałam nosa 😄
              • nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 13.01.25, 09:20
                Co do chadu, to najpierw twierdziła, że alko i narkotyki to miało być samoleczenie, a potem się okazało, że on prawie cały czas był w hipomanii (czyli "samoleczenie" polegało na podbijaniu górki jeszcze wyżej). Tak samo, jak twierdziła, że gdyby 10 lat nie ćpał, to i tak w kwestii diagnostyki i leczenia byliby w tym samym miejscu. Odlot.
      • mizantropka_20 Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 15:39
        Ja obstawiam, że "narzeczona" okaże się transseksualna, a szanowny syn odkryje ten fakt na dzień przed ślubem
        • nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 16:05
          Na razie założył wątek żałobny z okazji rocznicy śmierci matki jego dziecka. Nagle się okazało, że bardzo mu jej brakuje.
        • ta Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 19:14
          mizantropka_20 napisała:

> Ja obstawiam, że "narzeczona" okaże się transseksualna, a szanowny syn odkryje
          > ten fakt na dzień przed ślubem

Wnuczek trafił na zabieg chirurgiczny. Oznaczono grupę krwi, wyszła „O”. Ojciec dziecka, syn kropki ma grupę”AB”.
          Więcej badań nie trzeba - dziecko nie jest jego! Czyje jest dziecko??? Kropka i jej syn angażują agencję detektywistyczną. Tropy prowadza do byłego męża obecnej narzeczonej. Bingo! To jest jego syn.

A tymczasem na FPsych pojawił się nowy wątek o tytule „Rodzina, która mnie dobija”.
          Stan się pogarsza…
          • nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 19:58
            Skąd masz info o grupie krwi?
            • ta Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 20:10
              Przecież żartuję sobie, piszę możliwe scenariusze, tak, jak zrobiła to mizantropka, której odpowiadam smile

Chyba mieszczą się w konwencji wink
              • nick_z_desperacji2 Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 21:26
                ła, a już liczyłam na sezon kryminalny crying
          • yadaxad Re: Zaręczyli się 😯 14.01.25, 20:19
            Taki wątek na FP nie ma szans. Może jak jak już ktoś się zlituje, to napisze zwróć się do prawnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka