szarmszejk123 21.02.25, 15:36 Wlasnie opuscilam pracę, niniejszym ogłaszam weekend! Zrobiło się tak ciepło, że się gotuje w tym goofnianym płaszczu. W co ematka jest ubrana w piątkowe popołudnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewbal Re: Wątek na weekend 21.02.25, 15:43 W dres, podwójne skarpetki i kapcie z jednorożcem. Chora jestem 🤨 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 15:46 Aktualnie to w top na ramiączkach i rajstopy. Przyszłam do domu i padłam nie rozebrawszy się do końca. Wcześniej w czarne spodnie i czerwony sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
ewbal Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:10 Miało być wyżej, chociaż rajstopy z topem zapewne też 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:21 Szalenie 😀 No ale lenistwo mnie dopadło Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Wątek na weekend 21.02.25, 15:56 Podomka z grubej, jasnoszarej, mięciutkiej bawełny, tzw "kapa na słonia" i futrzane kapcie. Dla ekoterrorystek - futro z prawdziwych poliestrów zdarte żywcem! Mam wolny tydzień, miałam zamiar pozałatwiać mnóstwo spraw, ale od poniedziałku się lenię i nie załatwiłam formalnie NIC. Z tym, że to nie takie terminowe, a takie, że byłoby mi po prostu wygodniej pozałatwiać jak mam wolne niż żonglując pracą. Ale mi się nie chciało. Za to przeczytałam trzy książki, trochę wyszywam i ogólnie odpoczywam. I doszłam do wniosku, że czasem warto przypomnieć sobie, że urlop służy do odpoczynku, a nie do ganiania z wywieszonym jęzorem po urzędach. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:02 No dobra. Dokończyłam przebieranie. Obecnie mam na sobie prawie dres niewyjściowy Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:12 Jestem w domu- bawełniany longsleeve, takież spodnie dresowe i skarpetki, nic więcej. A, i kolczyki z perłami. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:18 Były ciuchy narciarskie, teraz są domowe. Pojezdzone, pies wybawiony i wybiegany, teraz będę zalegać. Czy na każdy dzień tygodnia będzie wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:19 Na razie w burgundowy garnitur i kremowy golf, ale wieczorem w coś puchatego i ciepłego, w tym ocieplane skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:36 W golf, majtki i ciepłe skarpety Leżę sobie pod kołderką i odreagowuję dzisiejszy dzień, który zaczął się przed czwartą. Co do ciepła to u nas nadal zimno i mróz w nocy ale córka mi przysłała, że u was już wiosna pełną gębą i jest tak ciepło iż niektórzy dziś popylali w krótkim rękawku Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 17:19 Śliwkowa koszulka i portki dresowe welurowe.Już w domu, wstawiłam gar rosołu z kaczki, jutro część zawiozę przyjaciółce, bo leży chora. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek na weekend 24.02.25, 07:34 Już co prawda po łykędzie, ale muszę się podzielić z apetyczną propozycją prezentu dla seniora, z mojej telefonowej przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś