Dodaj do ulubionych

Wątek na weekend

21.02.25, 15:36
Wlasnie opuscilam pracę, niniejszym ogłaszam weekend!
Zrobiło się tak ciepło, że się gotuje w tym goofnianym płaszczu.
W co ematka jest ubrana w piątkowe popołudnie?
Obserwuj wątek
    • ewbal Re: Wątek na weekend 21.02.25, 15:43
      W dres, podwójne skarpetki i kapcie z jednorożcem. Chora jestem 🤨
    • daniela34 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 15:46
      Aktualnie to w top na ramiączkach i rajstopy. Przyszłam do domu i padłam nie rozebrawszy się do końca. Wcześniej w czarne spodnie i czerwony sweter.
      • ewbal Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:09
        Ps. Fajny look
        • ewbal Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:10
          Miało być wyżej, chociaż rajstopy z topem zapewne też 😁
          • daniela34 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:21
            Szalenie 😀
            No ale lenistwo mnie dopadło
    • kocynder Re: Wątek na weekend 21.02.25, 15:56
      Podomka z grubej, jasnoszarej, mięciutkiej bawełny, tzw "kapa na słonia" i futrzane kapcie. Dla ekoterrorystek - futro z prawdziwych poliestrów zdarte żywcem! big_grin
      Mam wolny tydzień, miałam zamiar pozałatwiać mnóstwo spraw, ale od poniedziałku się lenię i nie załatwiłam formalnie NIC. Z tym, że to nie takie terminowe, a takie, że byłoby mi po prostu wygodniej pozałatwiać jak mam wolne niż żonglując pracą. Ale mi się nie chciało. Za to przeczytałam trzy książki, trochę wyszywam i ogólnie odpoczywam. I doszłam do wniosku, że czasem warto przypomnieć sobie, że urlop służy do odpoczynku, a nie do ganiania z wywieszonym jęzorem po urzędach.
    • daniela34 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:02
      No dobra. Dokończyłam przebieranie. Obecnie mam na sobie prawie dres niewyjściowy
      • kocynder Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:12
        Wygląda na miły w dotyku. smile
    • primula.alpicola Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:12
      Jestem w domu- bawełniany longsleeve, takież spodnie dresowe i skarpetki, nic więcej.
      A, i kolczyki z perłami.
    • homohominilupus Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:18
      Były ciuchy narciarskie, teraz są domowe.

Pojezdzone, pies wybawiony i wybiegany, teraz będę zalegać.

Czy na każdy dzień tygodnia będzie wątek?
    • szafireczek Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:19
      Na razie w burgundowy garnitur i kremowy golf, ale wieczorem w coś puchatego i ciepłego, w tym ocieplane skarpetkismile
    • heca007 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 16:36
      W golf, majtki i ciepłe skarpety tongue_out Leżę sobie pod kołderką i odreagowuję dzisiejszy dzień, który zaczął się przed czwartą. Co do ciepła to u nas nadal zimno i mróz w nocy ale córka mi przysłała, że u was już wiosna pełną gębą i jest tak ciepło iż niektórzy dziś popylali w krótkim rękawku wink
      • abasia0 Re: Wątek na weekend 21.02.25, 17:19
        Śliwkowa koszulka i portki dresowe welurowe.Już w domu, wstawiłam gar rosołu z kaczki, jutro część zawiozę przyjaciółce, bo leży chora.
    • krwawy.lolo Re: Wątek na weekend 24.02.25, 07:34
      Już co prawda po łykędzie, ale muszę się podzielić z apetyczną propozycją prezentu dla seniora, z mojej telefonowej przeglądarki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka