martunia.z.wielunia 30.03.25, 23:00 Ale jest problem bo nie mam. Co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martunia.z.wielunia Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:11 Banany z pudingiem waniliowym weszły. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:06 Przeszukaj szafkę ze słodyczami, może masz coś w stylu. A jak nie, to idź spać albo leć na stację benzynową po serek homogenizowany i zrób sobie sernik na zimno. Na rano akurat stężeje. Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:13 może twój facet ma przypadkiem kochankę i jej został po weekendzie? mogłabyś mu powiedzieć: "ale mam ochotę na sernika, zadzwoniłbys do tej swojej biczy z ktora mnie zdradzasz, moze jej został, to bys pojechal i przywiozl" chociaz moze jego kochanka jest sprzataczka i to byloby ryzyko, bo wszystkie swietnie wiemy jakie one sa Odpowiedz Link Zgłoś
martunia.z.wielunia Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:17 Ja mam kochanka. Ale ten dziad lubi z rodzynkami. Jezuuu ja się zadaje z dewiantem. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:38 A placki ziemniaczane je z cukrem? czy na ostro- z sosem, keczupem, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
martunia.z.wielunia Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:50 Za takie coś spusciłabym gnoja ze schodów. Same je. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteangel Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:30 Ja też miałąm ochotę na sernik, ale mi się odechciało. Zobaczyłam jedną babę na fb, co to linka dostałam na maila i się wystraszyłam. Dziwna jakaś, twarz psychopatki, wybałuszone nieruchome oczy, spojrzenie gada, potargane brwi niemal pod nasadą czoła, nos jakby ścisnięty spinaczem do bielizny i zaciśnięte, wąskie usta. Paskudna cera. Zero uśmiechu. Ciemne kołtunki dookoła głowy. Strach na ulicy zobaczyć, jeszcze by nożem dźgnęła. Widać chorobę u biedactwa. A serniczek mam dobry, z galaretką, ale przelknąć nie mogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia.z.wielunia Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:49 Z opisu wychodzi ze to lajtova Odpowiedz Link Zgłoś
whiteangel Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:53 martunia.z.wielunia napisała: > Z opisu wychodzi ze to lajtova Jakaś Aleksandra chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia.z.wielunia Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:54 To może być Macedońska. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sernika bym zjadła 31.03.25, 00:01 Mogę klasykiem, mogę, mogę? - No Caryca. - Jedyna Caryca jaką znam to Katarzyna. - Katarzyna, a może pan podać nazwisko? - Katarzyna Wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia.z.wielunia Re: Sernika bym zjadła 30.03.25, 23:59 Mam, ale taki za słodki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sernika bym zjadła 31.03.25, 00:08 Dobra miłe panie, miło się gada, idę spać, pobudkę mam skoro świt, a po zmianie czasu będę mieć podwójnie trudno. Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy a na kocu dwie ropuchy. Osy, kleszcze i komary plus szczypawka z każdej szpary. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Sernika bym zjadła 31.03.25, 00:09 Wczoraj zrobiłam pierwszy raz w życiu. Z przepisu Pierogi&Kimchi. Pistacjowy sernik. Przepyszny. Niestety uż zjedzony Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Sernika bym zjadła 31.03.25, 10:40 Co ja czytam : "Semkę bym zjadła" 😊 -------- www.facebook.com/sokzburaka/ Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Sernika bym zjadła 31.03.25, 12:00 Zjedz kostkę cukru i popij wodą Odpowiedz Link Zgłoś