korniz 14.05.25, 21:54 Zwróciliście uwagę na jego oczy? Takie zmęczone, nie wyraźne jakby efekt jakiś środków itp. Jest pod wielka presją . Nic dziwnego, że tak wygląda. Zwróciłam też uwage na jego dziwne zachowanie. Trochę mnie to przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanetka.x Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 21:58 dlatego nie wygra, Karol wydaje się świeży i dynamiczny - Polacy to docenią i na niego zagłosują, najnowsze sondaże dają zwycięstwo Karolowi w 2 turze Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowepole092 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:24 Idz do Karola, moze Cię weźmie na swoją dziw... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 23:15 jagodowepole092 napisał(a): > Idz do Karola, Krol Karol kupil Krolowej Karolinie korale koloru koralowego ... and who would have thought, ze Krolowa Karolina to po prostu Zanetka For Zanetka: BRAThANKI - Czerwone Korale [;Official Video]; Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 23:35 youtube.com/shorts/9ZdG9Hd4-kM?si=p7d03duYbk5AMB02 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 23:51 chocolate_dog123 napisała: > youtube.com/shorts/9ZdG9Hd4-kM?si=p7d03duYbk5AMB02 OMG One question: co ona glaszcze na koncu? Wyglada jak wypchany krokodylek (czyzby pingwinek? ) Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 00:05 Ptero kaczkę... Ancient klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:02 bazia_morska napisała: > Asma przeloguj się! Coś Ty, to korniz, zupełnie inna liga niż asma. Odpowiedz Link Zgłoś
bezmiesny_jez Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 08:24 Przecież to nie Asma, Korniz to stara forumka, tylko nienachalnie inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:14 Wiem, ale Asma ma pyer#dolca na punkcie oczu Trzaskowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:01 Oj oj, no już się tak nie martw, pisowska trollico. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:03 Ta to akurat jest po prostu tępa, nie trzeba jej nawet płacić. XD Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:06 Myślisz, że to z powodu przekonań, a nie forsy? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:30 Myślałam, że premie motywacyjna dostała i zaczęła pobijać wakacyjne i remontowo świat. Teraz musi odpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
malia [...] 14.05.25, 22:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marecky81 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:17 Z oczami ma rzeczywiście coś nie tak, ale czy to jest powód aby kogoś od razu wyzywać od pisowskich trolli? Na debacie wyglądał na mocno zmęczonego. W drogą stronę, gdyby coś było nie teges u Nawrockiego, czy reakcja pań na forum byłaby taka sama? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:27 Mamy wiele powodów, żeby przypuszczać że korniz to pisowska trollica. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:34 primula.alpicola napisała: > Mamy wiele powodów, żeby przypuszczać że korniz to pisowska trollica. Ty już rozdwojenia jaźni dostajesz. Zwłaszcza jak coś na Trzaskowskiego. Jakby od tego zależało twoje życie. Wbij sobie wyszukiwarkę nick. Taka wykształcona i kumata. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:06 Kredka do oczu chyba używana - zapatrzył się na JD Vance'a i J. Malkovicha w New Pope. Albo na Ozzy'ego podczas zjazdu.. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:36 Najczęstszą przyczyną, to choroba Gravesa-Basedowa. Net tak podpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 00:13 youtu.be/18B4gfecRYk?si=QKbptOTFYw3CQpuQ Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:07 Te piękne czarne oczy Widzę czarne oczy To za mną kroczy Ze mną jest Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:18 businessinsider.com.pl/wiadomosci/sondaz-prezydencki-jakiego-jeszcze-nie-bylo-na-czele-trzaskowski-i-braun/0herldj Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:47 hrasier_2 napisał: > Braun przynajmniej jest sobą. I to nie jest komplement Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:21 Wilcze (chyba jakoś tak to było) Odpowiedz Link Zgłoś
simonna Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:23 Nawrocki wygląda, jakby miał niebieskie soczewki. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:28 Już choćby Rafał dostał zeza, już mu nie zaszkodzi, bo z prezesa wyrwała się, jak to z jego ust święta prawda, z którą zresztą nikt nie zapolemizował, ani nie poprawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:46 simonna napisała: > Nawrocki wygląda, jakby miał niebieskie soczewki. Nawrocki zlikwidował największą ilość sowieckich pomników po 89 roku ze wszystkich którzy mogli to zrobić. Likwidacja sowieckich pomników i ściganie go przez służby rosyjskie jest wg logiki Tuskowców oznaką pro rosyjskości. To jest logika marksistowska. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 23:01 Nawrocki wyłudził mieszkanie komunalne, w zamian za opiekę, z szemraną notariuszką sfałszował akt notarialny, w którym poświadczył nieprawdę. Potem oddał staruszka do DPS- u, najpierw jednak morzył go głodem i trzymał w nieogrzewanym mieszkaniu. Taniutki, to wolno staruszków oddawać do domu starców, czy jednak alfons źle zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:26 Odkąd napisałaś, że się urodziłaś z dziecięcym porażeniem mózgowym, to jakoś mi głupio cię atakować z uwagi na twój stan, ale jednak zastanów się, co ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:40 Może i zmęczony, niewyspany, zestresowany, ale to nie powód by stawiać za wzór cnót wszelkich w tym urody pana Karola. 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:48 ga-ti napisała: > Może i zmęczony, niewyspany, zestresowany, ale to nie powód by stawiać za wzór > cnót wszelkich w tym urody pana Karola. 😄 To jak ma on sprawować urząd prezydenta. Niech się lepiej wyśpi. Inni kandydaci mogli się udzielać. Tu raczej inna jest przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
trina45 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 00:00 pocieranie nosa , wybaluszone oczy ...wiadomo o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 18:27 No o co? Ja nie wiem. Nb. specjalnie dziś obejrzałam transmisję wiecu Trzaskowskiego, żadnych takich gestów (ani "wybałuszonych oczu) nie zauważyłam. Wybałuszone oczy to miewał Duda, jak się napinał i wrzeszczał a la Mussolini. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 20:32 Nie są wybałuszone ale krwisto czerwone szparki jak u postaci z horroru Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Oczy Trzaskowskiego 14.05.25, 22:55 Off top, podobno awb ma się zająć trollami. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p1 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 00:01 Aż tak bardzo nie ma na niego żadnego konkretnego haka? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 00:12 asia_i_p1 napisał(a): > Aż tak bardzo nie ma na niego żadnego konkretnego haka? > > > Aż tak bardzo. Miło, że PiS zweryfikował i Tuskai Trzaskowskiego i niczego nie znaleźli chociaż od lat się starają. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 00:26 asia_i_p1 napisał(a): > Aż tak bardzo nie ma na niego żadnego konkretnego haka? www.newsweek.pl/polska/polityka/nowy-odcinek-w-zwiazku-ze-sledztwem-haki-na-trzaskowskiego-i-incydent-na-okeciu/8fn98nb Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 01:07 asia_i_p1 napisał(a): > Aż tak bardzo nie ma na niego żadnego konkretnego haka? > Sama wiesz, classic: dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie A gdy ciezko znalezc paragraf no to zawsze mozna sie przyczepic do oczu, uszu, shoe size, szerokosci krawata, czy w nazwisku "rz" czy "sz" - sky is the limit Life. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:33 Nest niski, był wcześniakkem, ma oczy, uwięził Powstańca w pownicy, a dziecko wygnał na ulicę, jeszcze Wam mało!? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 17:51 jeszcze sprawa opieki codziennej nad tesciem i podobno powaznie chorej zony Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 08:28 Szczerze powiedziawszy nie ma na kogo głosować. 2-3 marginalnych kandydatów, 2-3 osoby do pilnej diagnostyki psychiatrycznej, kandydatka wieku starczego nie rozumiejąca świata, 2 politycznych szkodników mających ogromne zasługi w dojściu PISu do władzy i wygranej Dudy, jeden kandydat partyjny grający pod sondaże plus jedna niedoświadczona kandydatka lewicowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 08:29 no oczywiście facet od machlojek i przekrętów na deser. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 09:28 Też to napisałam - oszust, wariat, trybun ludowy, element komediowy, rosyjska wtyczka, buc i plankton. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 09:16 A ja byłam na spotkaniu z Trzaskowskim na żywo 2 tygodnie temu i zwróciłam uwagę, że na żywo wygląda lepiej i młodziej niż w TV. bardzo mnie to zdziwiło, że tak dobrze wyglądał bo to przecież już końcówka kampanii Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 09:21 I zaprezentował jakąś ciekawą wizję rozwoju kraju, progresywizmu społecznego, innowacyjności itp? Dyskusje Trzaskowskiego w rodzaju "bo za PISu to i tamto" oraz chowanie flagi LGBT jakoś niezbyt mnie przekonują. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 09:29 Wiesz, jaka jest rola prezydenta w Polsce? No właśnie, nie ośmieszyć się, nie zrażać do siebie zagranicy. Od czasu do czasu zadziałać jako autorytet i postawić veto. Nawet tego Duda nie potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 10:37 bmtm napisał(a): > I zaprezentował jakąś ciekawą wizję rozwoju kraju, progresywizmu społecznego, i > nnowacyjności itp? > Dyskusje Trzaskowskiego w rodzaju "bo za PISu to i tamto" oraz chowanie flagi L > GBT jakoś niezbyt mnie przekonują. Cienka kampania Trzaskowskiego. Sloganami i na PIS nie da się jechać. Tym bardziej, że w necie jest co gadał wcześniej. A tu zmiana o 100 stopni. Nie ma nic wspólnego z Platformą, a jest wiceprzewodniczącym jej. Jak może być wiarygodnym i gadać takie bzdury. A po wyborach zmiana do poprzedniej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:24 hrasier_2 napisał: > A tu zmiana o 100 stopni. > Ciekawy kierunek... Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:10 Ależ oczywiście nie ma na kogo głosować Znamy to. Ale nie sądzę, że zostaniesz w domu , no chyba, że masz daleko Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:15 P.s. słabo ci wychodzi ta kreacja Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:34 Jaka? Nigdy nie zagłosuję na kandydata prawicowego więc daruj sobie takie dywagację. Prawdopodobnie nie pójdę na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:52 Oczywiście, że nie. Ty tylko frakcja "nie ma na kogo głosować". Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 12:14 Mieli pięć lat na modyfikację narracji lub kandydata. "Musicie wiedzieć, że to PIS wprowadził ...", "To za PISU", "Ale to PIS głosował", "To nie Platforma, to PIS". Każda stara płyta w końcu się zużywa i nie chce się jej słuchać w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 10:29 ichi51e napisała: > To pewnie kokaina (sarkazm) > Niewiadomo co bierze na uspokojenie. To nie ten Rafał co kiedyś. Dał by sobie spokój z tym kandydowaniem kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:23 hrasier_2 napisał: > ichi51e napisała: > > > To pewnie kokaina (sarkazm) > > > Niewiadomo co bierze na uspokojenie. > Na uspokojenie to właśnie kokainę. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 09:24 Szczery otwarty sympatyczny. Typowe oczy oszusta - jak inaczej by ludzie ufali? Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 10:12 Przedawkowałaś Czerwonego Kapturka i teraz masz fobię? Może, jakaś poważniejsza lektura dla dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 11:16 Ty lepiej zwróć uwagę na ten sztuczny uśmiech Nawrockiego przyklejony do przerażonych oczu. On już wie, że jeżeli przegra wybory (a przegra) to straci wszystko: pracę, pieniądze i prawdopodobnie wolność. I po co mu było to kandydowanie? Trzeba było siedzieć cicho pod kamieniem to dziennikarze pewnie nie dokopaliby się spraw, za które będzie miał postawione zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 17:52 Kamień ciężki, lecz nie zraża, bo w nim siła, w nim jest cel. Nie ucieka, nie narzeka, z nim buduje swój fortel. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 12:16 A co Cię konkretnie przeraża? Bo chyba nie zmęczone oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 13:16 Raz jest zmęczony a za chwilę dostaje dziwnej energii i spiewa o prince polo. Sugeruje to na jakieś zaburzenia neurologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 17:34 Jako osoba, która sama miała klopoty neurologiczne nie powinnas chyba się tym martwić, ot choroba i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 20:22 Ja rozumiem , ale on ma prezentować nas na świecie, nie tylko w Warszawie Taka osoba, jak prezydent nie moze miec zaburzen psychicznych ,czy neurologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 17:43 Każdy ma gorsze i lepsze dni. To normalne. Zwłaszcza po 30 tce. On myślę że dostał jakieś leki przeciwlękowe i aktywizujące funkcje myślowe żeby lepiej wypadać w kampanii. Nie koniecznie narko. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 17:50 chcesz miec prezydenta na lekach? jeszcze nie podjal pracy a juz nie daje rady w szpitalu bedzie siedzial piec lat pamietajmy ze przezyl tylko dzieki karmieniu lyzeczka Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 18:07 Duda nie dostał leków, to korespondował z Leśnymi Ruchadłami i Sebami co srają do chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Oczy Trzaskowskiego 16.05.25, 17:50 Kwachu nie zażywał leków, a ewentualne lęki zmniejszał czysta wyborowa, a Bul-Komorowski nalewkami w kraju i sake zagranicą (mój Shogunie gromowładny). Bolek też miał swoje zmiękczacze. Teraz jednak wódeczka jest już passe. Pozostaje Piwo z Menzenem albo odpowiednie pillsy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 20:34 Czyli krótko mówiąc przerażają Cię zaburzenia neurologiczne, które zdiagnozowałaś po oczach? Nie wiedziałam, że jesteś irydologiem! Ekstra, fajny zawód- dobrze płatny? Jaką szkołę trzeba skończyć? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 20:44 Narkomania i "zaburzenia neurologiczne" to jest propaganda szyta na kremlu. Wymyślono to po ostatnim spotkaniu w Kijowie Donalda Tuska, Friedricha Meraz, Emmanuela Macroan i Keira Starmera. Można było prześledzić z jakich kont to wypłynęło i na początku z jakich było powielane. Powielała to tez cała pisowska banda. Potem "wymyślili", ze podobną propagandę podepną do Trzaskowskiego i jak widać pisowski beton to łyknął. Rację miał Jacek Kusrki określając wyborców pisu jako "ciemny lud". Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 17:45 Taaa, jasne, troskliwe misie się wam w tym pisie włączyły. Karol za to wygląda na 20 lat więcej niż ma, taka twarz zmęczonego kibola/mafioza. Przeżyty facet. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 18:07 On wygląda jak ilustracja z Rickowych opowieści. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 18:09 Wędrował przez świat pełen tajemnic, gdzie każda ścieżka prowadziła do nowych odkryć. Nie szukał złota ani sławy – pragnął jedynie odpowiedzi na pytania, które od dawna krążyły w jego myślach. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 18:10 Oczy Trzaskowskiego? wiadomo, wilcze tak jak Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Oczy Trzaskowskiego 15.05.25, 18:12 nie no bez przesady tusk nigdy nie mial oczu " po lekach " Odpowiedz Link Zgłoś