mysiulek08 Re: Szejk waniliowy 22.05.25, 20:04 alina, zartujesz co? 🙃😝 bierzesz lody waniliowe albo smietankowe - im lepsze jakosciowo tym lepiej, lepiej zeby nie byly zamrozone ' na kosc' miksujesz z zimnym mlekiem, mozesz podrasowac syropem waniliowym albo advocatem albo baileysem czy bialym rumem, do szklanek, na to 'czapeczka' z bitej smietany miliony kalorii i jak kto lubi, ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Szejk waniliowy 22.05.25, 21:38 Pytasz o ten szejk z wątku obok? (Jak opanować głód?) 150ml mleka z lodówki wlewasz do kufelka, wsypujesz 3 miarki proszku, spieniaczem do mleka miksujesz, i już 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Szejk waniliowy 22.05.25, 22:23 ale to mozesz zrobic z niemal kazda odzywka bialkowa Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Szejk waniliowy 23.05.25, 16:18 Moze ale to jest w biedrze w saszetkach. Dobrze kupić saszetkę i sprawdzić czy pasuje. Najmniejsze opakowanie z tych większych to chyba 700g Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Szejk waniliowy 23.05.25, 18:57 Tak! Do tej rady też się zastosowałam 🥰 Najpierw spróbowałam saszetki, różne smaki. A teraz mam duża torbę, i na pewno nie zmarnuje się 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Szejk waniliowy 23.05.25, 19:05 ale to bylo ogolne stwierdzenie, ze nie musi byc tylkp i wylacznie ten produkt Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Szejk waniliowy 22.05.25, 22:34 Czemu czytając tytuł wątku pomyślałam, że będzie o szejku arabskim, tylko kontrolującym pola wanilii? Źle ze mną. A propos, gdzie się właściwie uprawia wanilię? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Szejk waniliowy 23.05.25, 00:27 a takze indonezja, papua nowa gwinea, uganda, no i meksyk Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Szejk waniliowy 22.05.25, 22:44 Woda, odżywka białkowa, shaker. Odpowiedz Link Zgłoś