jdylag75 Re: Solidarność matek ponad podziałami 05.06.25, 09:42 Jestem solidarna z dziećmi, ponad podziałami. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Solidarność matek ponad podziałami 05.06.25, 09:49 Generalnie tak, dzieci nie wolno hejtować. Tylko dlaczego Marta Nawrocka wpakowała do posta zdjęcie tej małej sprzed jakichś 2 lat? Co ma na celu pokazanie praktycznie innej dziewczynki niż ta, która była na wiecu? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Solidarność matek ponad podziałami 05.06.25, 10:16 dni_minione napisała: > Generalnie tak, dzieci nie wolno hejtować. A kogo wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Solidarność matek ponad podziałami 05.06.25, 10:59 Polityków, którzy hejtują społeczeństwo, księży którzy hejtują ofiary pedofilów czy gwałtów. Jak rozumiem według ciebie nie powinniśmy negatywnie wypowiadać się o nazistach bo to byłby hejt. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Solidarność matek ponad podziałami 05.06.25, 15:02 Zatem stwierdzenie faktu, że czyjeś zachowanie jest naganne jest gejem??? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Solidarność matek ponad podziałami 05.06.25, 12:21 1. Chrońmy dzieci i nie używajmy ich w kampaniach politycznych dla zysku rodziców 2. Chrońmy przed hejtem mniejszości LGBT - mezus pani N w ramach kampanii w najlepsze szczuł przeciw mniejszościom - czyżby te dzieci nie zasługiwały na miłość i akceptację? 3. To nie jest „mama po prostu mama” - pani i jej rodzina na jej własne życzenie jest elementem kampanii politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Solidarność matek ponad podziałami 05.06.25, 16:37 Abstrahując od wszystkiego: poczuli, jak to boli. Choc nie nalezy liczyć na refleksję. W czym Kasia Nawrocka lepsza od dziecka homo czy trans? Wiadomo, w tym, że jest NORMALNA. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Solidarność matek ponad podziałami 06.06.25, 15:23 No czy dziecko jest trans, homo, czy coś tam jeszcze to chyba niekoniecznie wiadomo w wieku 7 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Solidarność matek ponad podziałami 05.06.25, 19:55 Cudowne podsumowanie. Joanna Pinkwart nazwała atakujących dziewczynkę PATOINTELIGENCJĄ W punkt! youtu.be/oGCMLUK_1K0?si=BPHID4D8D--8Vlb1 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Solidarność matek ponad podziałami 06.06.25, 14:35 A to dopiero autorytet 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Solidarność matek ponad podziałami 06.06.25, 11:10 Zaczynam mieć wrażenie, że Kasia Nawrocka wyskoczy mi z lodówki. Wraz z milionem komentarzy typu: nasza księżniczka! Prześliczna dziewczynka! Wspaniała, poświęciła się dla nas! Urocza, słodziak, cudowna! Radosna, nasz skowroneczek! Wesoła, prawdziwie polska królewna! I obowiązkowo milion serduszek. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Solidarność matek ponad podziałami 06.06.25, 15:21 Ja mam wrażenie, że wiele osób pisze ironicznie. Odpowiedz Link Zgłoś