abidja 10.07.25, 15:57 Prawda ? Na zdjeciu petunia bordowa z własnej uprawy. Na kocyku domowy termometr. Im dluzszy kot tym goręcej na zewnatrz. Dzis jak widac upały. A jak u was? Ja czekam na gre Igi, a potem fiord z corka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayaalex Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 16:01 Bardzo ciekawy kolor! i bardzo fajny kot Ma brazowe futerko? Czy czarne? Bo na moim ekranie wychodzi takie czekoladowe, super (ale czarne koty tez uwielbiam U mnie cieplo, wracam dzis do Brukseli i tez ma byc cieplo Jakies dobre lody musze kupic na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 16:03 Dziekuje. Jest czarna ale pod światło czekoladowa. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 16:07 Przestań, dziś w Lidlu zobaczyłam, że wróciły rożki solony karmel, dlaczego oni mi to robią?? Byłam od nich uzależniona 😅 a potem zniknęły. I teraz znowu są i się boje zjeść nawet jednego 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:22 wlasnie wioze dzieciom ich ulubione eklery z francuskiej cukierni, smak solony karmel A lody jedz, zaraz znowu znikna albo zrobi sie belgijskie lato i bedzie za zimno na lody, korzystaj jak los daje Ci szanse!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:40 Mamy tu lodziarnię z genialnymi lodami. Moje ulubione: śmietankowe z orzechami włoskimi. Kalorie palą się same podczas spaceru z kempingu na plażę i z powrotem, pod górę. Więc dziś wieczorem znowu będą lody. No i zadzwonili do mnie ze w końcu mam homologację studiów magisterskich 🥳 po 3 latach... Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:56 Moja lawenda też piękna🙂 zdjęcie przed deszczowym Armagedonem. Ortopeda uznał, że na moim kolanie chyba bomba wybuchła a to była tylko stara skoda ze ślepym dziadkiem w środku...dostałam zastrzyki, może będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 19:16 szarmszejk123 napisał(a): > Przestań, dziś w Lidlu zobaczyłam, że wróciły rożki solony karmel, dlaczego oni > mi to robią?? Byłam od nich uzależniona 😅 a potem zniknęły. I teraz znowu są > i się boje zjeść nawet jednego 😂😂 Mam tak samo z rożkami slony karmel. Kiedys zjadlam na raz 2 paczki ktore zabralam synowi. Do dzis sie wstydze. I obzarstwa i kradzieży. Takze, nie wiesz kim jestes dopoki nie zjesz rożka 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 10:29 Dlaczego się boisz? Połkną cię, czy ty je połkniesz? Że kalorie mają? a widziałaś kiedyś jakąś kalorię?? Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 10:44 A jakby tak najeść/nażreć się aż zemdli? Przyjemności zażyjesz po pachy, potem lekki uraz będzie, ale w uzależnienie nie wpadniesz? Ja bym zaryzykowała Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:23 Nie wiem ile to by musiało być. Po 6 jeszcze nie mdli ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:44 Jakiej wielkości te rożki są, ze 6 wchodzi? WOW Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 10:18 Mogę zaczepić w innym temacie? Może wiesz... Jest jakiś autobus (nie Flibco do Brukseli) z lotniska Charleroi na najbliższą stację kolejową? Tak, żeby wbić się w pociąg i jechać już na spokojnie z walizą do celu? Pono coś jest, ale nie było czasu żeby się rozejrzeć na miejscu. Podróż była z przygodami, umęczeni, jeszcze nie zorientowani w obejściu.. Najbliższe celu lotniska nie obsługują Polski, niestety.. A mogłoby być tak pięknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 16:09 Upały? Jest 16°C, oszaleć można! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 16:34 Dzizas primula, strasznie cierpisz w tym roku, bidulo. Nie myślałaś, żeby się przeprowadzić?:p Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 10:08 szarmszejk123 napisał(a): > Dzizas primula, strasznie cierpisz w tym roku, bidulo. > Nie myślałaś, żeby się przeprowadzić?:p Cierpię! No przecież to nieludzkie, żeby od trzech miesięcy trwał listopad! Nigdzie się nie przeprowadzam, zapuściłam tu korzenie jak stary dąb. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 16:14 Piękna, bardzo lubię ten kolor Wracam właśnie do domu z dziecięciem, które przyszło mnie z opiekunka odebrać z pracy :p Człowiek by myślał, że chciały, żeby mi było miło, ale nie- jedna chciała iść szybciej do domu a druga chciała na lody.. nic to, zapamiętam sobie :p Oto ja, która idę do domu 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 16:52 Opiekunka wydaje się spełniać definicję osławionej "zetki", jest nią? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 16:54 Owszem 😁 ma sporo wad, ale też jedna, ogromną zaletę - córka ją lubi i po dniu spędzonym razem jest zadowolona i wybawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:01 Ale Ci szyba wyszła przeniebieska! To filtr? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:05 akurat byl kawalek niebieskiego niebia i kawalek z deszczowymi chmurami i zaniebiescilo szybe, a szyby i tak maja filtr tylko, ze jest lekko bezowy fota motorola Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:06 Nie, to ilustracja znanego suchara o praniu kota. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:00 15-20 stopni i wieje. Spizgało mnie Zegrze, borze dlaczego ja to robię. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:03 Może nieświadomie cierpisz "za miljony"? Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:03 Melania uznała że puste łóżko jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:15 Przy misce...a ta pewnie w kuchni. Wiec piesy w pozycji oczekujaco polujacej. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 18:31 Kot ok, petunii bardzo nie lubię bo nie są bee friendly Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 19:13 sueellen napisała: > Kot ok, petunii bardzo nie lubię bo nie są bee friendly Jak to nie są? 🥺🥺🥺 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jest piękna ❤️ 10.07.25, 22:33 Wszystkie zwierzaki w wątku boskie! Ale co Wy tak narzekacie na pogodę? U mnie w Poznaniu pogoda boska. Pojechałam sobie z mężem na Kładki Berdychowskie, z przerwą na kawkę nad Rusałką. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:14 Fajny telewizor no I te tylne łapeczki....❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:16 To chyba piekarnik z pyrolizą, jest już nagrzany do 361 stopni :p Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:20 szarmszejk123 napisał(a): > To chyba piekarnik z pyrolizą, jest już nagrzany do 361 stopni :p Kto tak dreczy koteczka?! Policje wołac!@! Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:27 Kot z piekarnika jest najlepszy.. Albo szaszłyk z kota. kot-cebula-pieczarka-ziemniaczek-kot Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:36 Mojego to bym czasem przerobiła na szaszłyk, nie powiem... Np. Dziś nad ranem ( czy raczej rano już, bo koło 6) śniło mi się, że kot sąsiadów się darł ( sąsiedzi nie mają kota) i mówiłam w tym śnie do męża, że pewnie ma demencję i potrzebuje leków ( to już wpływ ematki😂) ale ze kot nadal się darł, to się obudziłam. I okazało się, że to mój kot się darł zamknięty przez psa w ubikacji 😂 ( pies się tam zawsze kladzie po wyjściu męża do pracy, musiał doopskiem zamknąć) Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:47 Moja dziś spała na balkonie. Przypadkiem została. I też darła mordkie aż mnie zbudziła w najdalszym końcu mieszkania i po 2 zakrętach. Ma potencjał do piłowania. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 14:54 Ja jak wstaje w nocy do łazienki to wszystko na paluszkach cichutko bo jak obudze koteczka to bedzie sie darła az dostanie jesc. Bo w jej swiecie kazda moja pobudla to jedzonko dla niej. A ja i tak juz ja karmie 4:30 bo nie daje mi spac. Albo łazi mi po twarzy albo sie drze pod drzwiami sypialni. A takie chore ma serduszko a da rade 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Jest piękna ❤️ 11.07.25, 15:07 sitniczek napisała: > Kot rulez! Jak wychowałaś tak masz > Dokładnie tak mowi moj mąż. Odpowiedz Link Zgłoś