hosta_73 Re: Domowe klapki 28.07.25, 14:53 Co to za firma? Podobne do Ortoflex, ale chyba pięta bardziej zabudowana. Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Domowe klapki 27.07.25, 14:09 Klapki dla pielęgniarek. Są odpowiednio miękkie i odpowiednio sztywne tam, gdzie trzeba. Mają dobrze wyżłobione podbicie, a mam stopę z wysokim podbicie i szeroką. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Domowe klapki 27.07.25, 14:14 Polecam satynowe baleriny! A jak muszą być jednak klapki, to spójrz na zarahome. Mają sporo tego typu kapci. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Domowe klapki 27.07.25, 15:14 Ale po co mi polecasz jakieś cizemki, podczas gdy ja chcę klapki? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Domowe klapki 27.07.25, 14:44 alina460 napisała: > Chodzi mi o klapki do chodzenia > po mieszkaniu, a nie po obejściu czy ogrodzie,więc żadne tam Crocksy, proszę. Nie japonki, w których chodzę po mieszkaniu, a nie obejściu czy ogrodzie, to akurat crocs - nic nie poradzę, że najbardziej mi odpowiadają i polecam. Fajne do utrzymania w czystości, wygodne, ładne. Mają tyle najróżniejszych fasonów, że nie rozumiem "tylko nie Crocsy", chyba że masz uraz do firmy jako takiej. Aktualnie chodzę w takich: Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Domowe klapki 27.07.25, 15:00 Nie przypuszczalabym ze mozna miec problem z wyborem klapek... Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Domowe klapki 27.07.25, 15:21 Na ematce to raczej nie edukacja, to odkrywanie kolejnych poziomow absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Domowe klapki 27.07.25, 15:17 Dziękuję za polecenia klapek, kupiłam Birkenstocki Madrit Eva. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Domowe klapki 27.07.25, 15:22 a arizona eva nie bylyby lepsze? lepiej stope trzymaja, ulubiony model moich wspoldomownikow 🙂 moje leza w szafie, uzywam tylko w termach Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Domowe klapki 27.07.25, 15:17 lubie domowe klapki ale juz nie nosze, ulubione, wygodne, stabilne, skorzane to byly glownie berkemanny ( tez ze wzgledu na haluksa), wygrywaly z kazdymi innymi calkiem ok sa ortomed, helios, mialam tez jakis z inblue ale nie bylam zadowolona najgorzej mi bylo w birkenstockach w gre nie wchodzily zadne 'plastikowe' - nawet z najlepszego tworzywa (crocsy nosilam ' w obejsciu') zanim odkrylam berkemanny to kupowalam jakies nomane, cos w stylu birkenow ale duzo dla mnie wygodniejsze nie mogly byc plaskie, z cienka podeszwa, wiec wszelkie gumowe sportowe nie wchodzily w rachube Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Domowe klapki 27.07.25, 17:26 Natural style Home spa. Lniane. Od kiedy odkryłam nie chcę innych. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Domowe klapki 27.07.25, 23:05 Generalnie lubię chodzić boso, ale mam też ulubione klapki. Najlepsze na świecie. Kupione z 10 lat temu w Biedrze na jakiejś wyprzedaży, jak na jakimś wyjeździe zgubiłam swoje. Kurcze, są nie do zdarcia, mega wygodne, szybkoczyszczące się. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Domowe klapki 28.07.25, 14:31 ja chodze w sportowych, a dokładniej basenowych, piankowych. Dokładnie takie Po pierwsze są piankowe a więc niezwykle lekkie i dopasowują do stopy. Po drugie góra jest "ażurowa" a przy czynnosciach domowych klapki najczęściej niszczyły się na górze (pękały, nawet ze skóry tylko po dłuższym czasie) bo przy ciągłych zgięciach stopy (a to gdzies się schylić, a to coś) to tam nie wytrzymywały. Po trzecie, mozna je uprać a podeszwa jest 'rozdzielna", że tak powiem. Czyli mozna wyjąć ten niebieski środek, w razie potrzeby przemyć albo wszystko wrzucic do pralki. ja jestem bardzo zadowolona. Na tyle, że po pierwszym zakupie, w decathlonie, dokupiłam od razu kilka par i sukcesywnie z/uzywam - bo obecnie nie ma ich juz w sprzedaży. Cena była "normalna" a nie za 100 monet. Jesli będę kupowała nastepne to w podobnym stylu. W zimie zakładam cieplejsze skarpetki, w zasadzie to w ogóle skarpetki, jakiekolwiek bo w mieszkaniu mam ogrzewanie. Odpowiedz Link Zgłoś