sueellen 20.09.25, 22:29 Czy ematka czasem gra w jakieś gry online? A jeśli tak to jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Gry na komórkę 21.09.25, 13:39 Nie gram. Kiedyś grałam, ale przestałam grać, gdy sobie uświadomiłam, że na tego typu głupią rozrywkę wydaję kilkaset złotych miesięcznie. Niby wszystko darmowe, ale jeżeli chcesz się dobrze bawić i rywalizować z innymi to kasa płynie. Szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Gry na komórkę 21.09.25, 15:07 Czasem w pociągu bubble shooter, ale poza tym nie gram. Z zasady nie gram w gry, które są połączeniem mikropłatności z pay to win. Wolę kupić normalną grę, owszem jest drogo, ale z góry wiem, ile zapłacę, a nie 20zł na zaklęcie, 10zł na domek itp. i się zbiera kilkaset złotych za gry z cyklu dojenie krów na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Gry na komórkę 21.09.25, 19:03 Gram w Merge Mansion. Owszem, można zapłacić za dodatkowe krysztalki, kuferki i inne fanty, ale moża też całą tę grę przejść kompletnie za darmo. Ja akurat kupiłam kilka dodatków, ale to bardziej z wdzięczności, że mogę grać w taką fajną grę bez obejrzenia nawet połówki reklamy. Można zupełnie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Gry na komórkę 21.09.25, 20:00 Cooking diary Fishdom Alpha Betty saga Farm Heroes saga Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Gry na komórkę 21.09.25, 20:17 Online - nie, wręcz przeciwnie, odcinam dostęp do netu, gdy chcę pograć, żeby reklam nie było. W kierki gram (karciana) - w wersji z waletem karo wciąż jest dla mnie dość trudna; bez waleta karo ogrywam sztucznych współgraczy, co jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś