kacha222 24.11.04, 11:52 Wstaję przed 6.00 i piję w pracy kawę i dalej jestem nieprzytomna!! Co można zamiast żeby rano się dobudzić. Jakaś miła herbatka??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_max Re: Co zamiast KAWY rano??? 24.11.04, 12:02 Mi czasem mój mąż bardzo skutecznie ciśnienie od rana podnosi. Ale poważnie to mnie na nogi postawi tylko kawa parzona. Nic innego nie jest w stanie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Co zamiast KAWY rano??? 24.11.04, 12:20 Zadzwoń do ZUS lub Urzędu Skarbowego i poproś o jakąkolwiek informację Dobudzisz się NATYCHMIAST ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Co zamiast KAWY rano??? 24.11.04, 12:20 rozpuszczalna kawa z kolą, ale to wersja ekstremalna, na "specjalne okazje", na kaca na przykład. Błeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et Re: Co zamiast KAWY rano??? 24.11.04, 12:48 Ja tylko kawe... obojetnie w jakiej ilosci ;9 Jeszcze zyje )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: Co zamiast KAWY rano??? 24.11.04, 13:34 kubek mocnej zielonej herbaty.Tez pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
jezzik Re: Co zamiast KAWY rano??? 24.11.04, 13:42 Ja zamiast kawy polecam yerba mate, jest w naszych herbaciarniach, rozne smaki, jest zdrowa, pobudzajaca, podobno odchudzajaca, zreszta same wrzuccie w wyszukiwarke, np.tu: www.ushuaia.pl/yerba/co.php Ja pijam ja z kubka, ale ta metalowa slomka (bombilla) sie naprawde przydaje, zreszta nie kosztuje to wiele, jakies 20-30 zl Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: Co zamiast KAWY rano??? 24.11.04, 18:01 Ja ostatnio trochę mało snu mam i dobrze mnie budzi napój Life, z Tymbarku. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Co zamiast KAWY rano??? 24.11.04, 23:08 "I raz, dwa, trzy i cztery" zpraszam do borannej rozgrzewki-50 brzuszków, trzydzieści skłonów i kawa niepotrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
p.hadam Re: Co zamiast KAWY rano??? 25.11.04, 15:23 O tak, to tez pomaga - sprawdzone. Hadzio Odpowiedz Link Zgłoś
gagarin3 Re: Co zamiast KAWY rano??? 25.11.04, 02:30 > Co można zamiast żeby rano się dobudzić. Jakaś miła herbatka??? Najlepiej "góralska", esencja plus spirytus ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Co zamiast KAWY rano??? 25.11.04, 07:30 pepsi z lodowki. nie lubie kawy, nie przepadam za herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma seksik 25.11.04, 10:17 proponuje przed pójściem do pracy mały seksik z mężem, gwarantuje, ze się obudzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
p.hadam Re: seksik 25.11.04, 15:24 mamaszyma napisała: > proponuje przed pójściem do pracy mały seksik z mężem, gwarantuje, ze się > obudzisz.... A z sasiadem to nie obudzi ??? Hadzio Odpowiedz Link Zgłoś
p.hadam Re: Co zamiast KAWY rano??? 25.11.04, 15:21 Moze mlotek ? Zeby sobie wybic kawe z glowy Na przebudzenie, tez powinien zadzialac. Hadzio PS. Stosowac z umiarem, zeby sie nie uzaleznic Odpowiedz Link Zgłoś
30i Re: Co zamiast KAWY rano??? 25.11.04, 17:20 cwiczenia fizyczne tez podnosza cisnienie. przesalanie też (żartowałam) Odpowiedz Link Zgłoś