Dodaj do ulubionych

Widzieliście prymitywa?!

23.03.26, 15:50
Na X-sie niesie się szeroko. Szok, zobaczcie sami jak chamsko potrafi zachować naćpan. Snusik nie wszedł,
lub wszedł zbyt mocno,
nie wiem sama, nie znam się na tym... ale testy antynarkotykowe potrzebne od zaraz!

x.com/i/status/2036061376485921231
Obserwuj wątek
    • pepsi.only Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 15:54
      x.com/i/status/2036062789614059712
      tu całe ujęcie, lepiej widać, jak mu nerwy puszczają
      • boggi_dan Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:55
        pepsi.only napisała:

>
        > tu całe ujęcie, lepiej widać, jak mu nerwy puszczają
        >
        Mówię do pana, rozumie pan redaktor?"
        - NIE! - odpowiedział redaktor.
        ps. nie wymagajmy rzeczy niemożliwych od cymbałów.
        • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:59
          boggi_dan napisał:

> ps. nie wymagajmy rzeczy niemożliwych od cymbałów.

Tak.
          Nie wymagajmy opanowania od alfonsiej osoby uzależnionej, bedacej na głodzie.

• malia Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:34
          Spokojnie, takiego cymbała wybraliście, z góry wiadomo było kim będzie. Nikt nie wymaga od niego niemożliwego, ale gdyby odstawił to, co bierze moze łatwiej by mu bylo panować nad sobą
          • boggi_dan Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:03
            Pan Prezydent zgasil funkcjonariusza jak stara swieczkę
            • wstrzasnietyizmieszany Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:07
              pokazał jakim jest ćwokiem tylko, i jak widać ćwokom też imponuje.
            • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:19
              boggi_dan napisał:

> zgasil funkcjonariusza jak stara swieczkę

Czyja stara? Twoja tak gasiła świeczki?

• chicarica Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:26
              Dobrze że mu z bańki nie wyjebał. Ten styl.
                • chicarica Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:31
                  Doceniam!
        • marianna1960 [...] 24.03.26, 04:56
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • boggi_dan [...] 23.03.26, 18:32
        • aankaa Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:41
          ctrlC/ctrlV
          nawet nie chciało ci się, taniutki, zmienić formatowania
          • boggi_dan Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:20
            Pisałem od lekarza. Bo załatwiałem siostrzeńcowi leki i wyniki badań. Każda wizyta u tej lekarki to 1 godzina. Ale warto. Lekarz Ukrainka bardzo rzeczowa i chętna do udzielenia pomocy. A tu szok. Bo usunięte poste. Choć nie łamały regulaminu. Reszta to może tu klepać takie kocopaly, że głowa mała. I obrażać prezydenta.
            • enaw11 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 08:45
              Jak się załatwia wyniki badań ?
    • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 15:57
      Widziałam, dresiarz pozostanie desiarzem, nawet jeśli ubierze się go w garnitur.
      • pepsi.only Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 15:59
        Taaaa... najwyraźniej przyciasny ma krawat
        • chlodne_dlonie Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:40
          Tlen mu odcina uncertain
          • malgosiagosia Re: Widzieliście prymitywa?! 28.03.26, 21:05
            chlodne_dlonie napisała:

> Tlen mu odcina uncertain
            >
            >
            Cieszcie sie, ze Trzaskowski nie zostal prezydentem, bo gdyby zostal, nie przezylby takiego hejtu, jakiego doznaje Nawrocki, albo skonczylby w psychiatryku.
            • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 29.03.26, 16:17

Jesteś przeciwna hejtowi, ale przyznajesz otwarcie, że hejtowalabys Trzaskowskiego, gdyby został prezydentem?
              Cudne samozaoranie, malgosiugosiu.
            • pursuedbyabear Re: Widzieliście prymitywa?! 29.03.26, 18:23
              Czy możesz ze swoimi paskudnymi tekstami stąd zniknąć?
        • pitupitt Re: Widzieliście prymitywa?! 25.03.26, 12:23
          Nieee, to spodnie piją w kroku!
    • nieobiektywnie Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:01
      Gdybym ja tam była to bym zapytała czy mam się do niego zwracać ojcze chrzestny.
      • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:10
        > Gdybym ja tam była to bym zapytała czy mam się do niego zwracać ojcze chrzestny

Weź nie obrażaj, w The Godfather, pośród całego zepsucia, był jakiś sznyt. A Pacino siedzący w fotelu w charakterystyczny sposób to klasyka. Gdzie dresiażowi do takiej finezji.
        • nieobiektywnie Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:14
          O nie. Klasyk to był Vito. Michael to był zwykły prosty bandzior i nic więcej.
          • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:21
            Ooo nie, będę broniła Michaela własną piersią. Prostym bandziorem był Sonny (przy całej sympatii do niego - jedyny stawał w obronie siostry). Vito (starszy, Brando) był bardziej teatralny. Ale fakt, nie był tak złym, pogubionym człowiekiem jakim okazał się Michael (odnoszę się do części 2, istnienie 3 wypieram).
            • boggi_dan [...] 23.03.26, 18:05
            • nieobiektywnie Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:27
              Vito (zarówno stary Brando, jak i młody De Niro) to był prawdziwy boss z zasadami. Brutalny, ale kierował się jasno określonym kodeksem. Przede wszystkim stawiał rodzinę na pierwszym miejscu, chronił swoich bliskich i budował lojalność. Zauważ że Vito chronił rodzinę nawet kosztem interesów, a Michael był gotów poświęcić rodzinę dla utrzymania władzy.
              Michael miał być niby tym lepszym który wyprowadzi rodzinę ze w świata mafii a zamiast tego poszedł dalej niż ojciec i zatracił jakiekolwiek hamulce moralne. Od początku manipulował i okłamywał Kay. Obiecywał jej życie poza mafią, a potem systematycznie ją okłamywał. W końcu tylko ja uciszał i kontrolowal. Szacunku nieial do niej za grosz. Przypomnij sobie scenę w której młody Vito przyniósł żonie gruszkę. To była milość
              A o tej biednej dziewczynie Apollonii Michael zapomniał w trzy dni. Sonny był narwany, ale przynajmniej autentyczny kochał rodzinę i działał z emocji. Michael był pospolitym przestępca i tyle. I też ponosiły go nerwy.
              • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:12
                Zgadzam się z tobą.
                Ale nie zgadzam się z tym, że Michael był "prostym bandziorem", bo to był cwany, inteligentny facet, który umiał w tę grę. Prostym, szczerym chlopakiem był właśnie Sonny.
                A jak szybko Michael zapomniał o Apolonii nie do końca wiemy, bo scenariusz rzuca nas ponad rok do przodu. Michael stracił brata j żonę w krótkim czasie, co też wpłynęło na jego okrucieństwo i brak granic.
                Jak by nie patrzeć, świetnie napisana i zagrana postać.
                • nieobiektywnie Re: Widzieliście prymitywa?! 30.03.26, 00:08
                  campari.spritz napisała:

> Zgadzam się z tobą.
                  > Ale nie zgadzam się z tym, że Michael był "prostym bandziorem", bo to był cwany
                  > , inteligentny facet, który umiał w tę grę.

Właśnie obejrzałam trzecią część. Szczerze mówiąc gryzie się z poprzednimi. Michael to już jakby zupełnie inna osoba, nie ten sam co wcześniej. Myślałam, że na starość będzie bardziej jak ojciec, bardziej jak Vito, a tu niestety dalej zagubiony, nawet bardziej niż wcześniej. Do tego słaby, bez tej swojej charyzmy. Sam film też moim zdaniem sporo gorszy niż pierwsze dwie części.

Vito odszedł spokojnie, bawiąc się z wnukiem. A Michael zupełnie odwrotnie, ostatnia scena to on całkiem sam, stary, schorowany, siedzi przed wielkim domem i nie ma przy nim nikogo.

Nie głosuję na darmową pracę.
                  • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 30.03.26, 14:10
                    Tak, trzecia część jest słaba i niepotrzebna. Scenariusz nie powala. Pacino nie chce się grać. Sofia Coppola grać nie umie. Jeszcze Diane jakoś się stara. Młody Garcia nie ma charyzmy młodego Pacino ani uroku młodego Caana, po którym (tj. po Sonnym) jego bohater miał odziedziczyć temperament.
                    Robert Duvall mówił w jakimś wywiadzie, że nie zagrał w trzeciej części, bo to był film robiony tylko dla kasy, a jemu chciano zapłacić dużo mniej niż Pacino. smile
    • bi_scotti Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:06
      Ajajaj ... jak mawial pewien moj kolega, ten KN to nawet nie jest uczciwy cham, to jest taki maly chamuś wink
      Geeez ... who voted for him? Whoooo? Cheers.
      • pepsi.only Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:12
        W sumie to nawet śmieszny jest w tej swojej nerwowości i w braku kultury.
        • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:23
          Tovjest taki vibe "je..ąć ci?"
          • pepsi.only Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:57
            No jakby nie spojrzeć, to tak, właśnie taki vibe.
            • boggi_dan [...] 23.03.26, 18:08
              • zandt Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:50
                Moze tez powinien zapytac o dobre relacje pomaranczowego orangutana z w.w wladimirem, w koncu to idol i twoj, i batyra?
    • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:10

Jakie to kibolskie.
      • pepsi.only Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:13
        Może mu zorganizują jakąś ustawkę w lesie, bo chłop ewidentnie męczy się ...
    • primula.alpicola Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:11
      Prymitywny cham z rynsztoka, fuj.
    • eilian Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:28
      Po tym słynnym wywiadzie jego żony Paulina Młynarska wyraźnie zasugerowała, że babka jest ofiarą przemocy. Wywiadu nie oglądałam, ale widząc jego zachowanie to nie byłabym zdziwiona.
      • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:57
        Może i dostała parę razy, ale w jej przypadku pozostaje kwestia, czy jest ofiarą, czy ochotniczką.

Należy pamiętać, że to jest aktywny uczestnik ustawek, jakich większość ematek nie widziała nawet w filmie i które trafiły do policyjnych podręczników radzenia sobie z trudną klientelą, więc trudno oczekiwać, żeby był subtelny.
        • bi_scotti Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:04
          niemcyy napisał(a):

> Może i dostała parę razy, ale w jej przypadku pozostaje kwestia, czy jest ofiarą, czy ochotniczką.

To jest wybitnie (!!!) not fair stwierdzenie. Cokolwiek by nie sadzic o pani MN, jezeli faktycznie maz stosuje wobec niej jakakolwiek przemoc, to ona jest po prostu victim. Coz to w ogole za sugestia, ze "ochotniczka"? Ochotnikami to bywaja ci dorosli, ktorym odpowiada "zabawa" w SM, ale to wszak definitely nie ta sama category co spousal abuse suspicious Life.
        • angazetka Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:20
          > Może i dostała parę razy, ale w jej przypadku pozostaje kwestia, czy jest ofiarą, czy ochotniczką.

Serio?
        • pampelune Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:40
          niemcyy napisał(a):

> Może i dostała parę razy, ale w jej
          >przypadku pozostaje kwestia, czy jest ofiarą,
          >czy ochotniczką.

Jeżeli dostała więcej niż zero to jest ofiarą. Podobnie jak każda osoba która "dostała", nawet jeśli była niemądra, źle ubrana, prowokowała albo "zasłużyła na nauczkę".
          • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:48
            Trafił swój na swego. Kobita z wdzięczności, że wziął ją z dzieckiem, zaszła z nim w kolejną ciążę jak się ganiał po lasach z maczetami i innymi łańcuchami czy czym się tam leją; na ematce było obliczone na podstawie daty porodu. Oraz aktywnie przyczyniła się do tego, że został prezydentem. Trzeba było nie machać na scenie i nie opowiadać co chwila, jaki z niego wspaniały ojciec, bo adoptował jej dziecko. Już nie wspominając o jej dziwnych postępowaniach w KAS dla kolegów męża albo i wspólnych.
            • angazetka Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:50
              I to usprawiedliwia dla ciebie to że on ją bije? (Jeśli bije ofc).\
              Rozczarowująca postawa.
              • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:55
                No właśnie, póki co nie wiadomo, czy ją bije. Nic na to nie wskazuje. To, że ona mimo sztabu doradców nie umie się przygotować do łagodnego wywiadu, nie znaczy, że chłop ją bije, bo Dudowa też niby paprotka i ojej, że czeka z rozwodem na koniec kadencji i jakby mogła to by się wstawiła za nauczycielami i kobietami, a jak czasem otworzyła usta to okazywało się, że murem za mężem i taka to z niej ofiara.
                • angazetka Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:47
                  Napisałaś swoją opinię na temat tego, że "może i dostała parę razy". Podłą. I ją komentuję.
                  • wielki-bu-4321 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:55
                    Jej mowa ciała , te 2 kroki za nim wskazują że ona się jego boi, ona wygląda na przestraszoną gdyż jego zna i wie do czego jest zdolny.

sutenerzytrojmiasta.pl/
              • abria [...] 23.03.26, 19:18
        • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:51
          Wiesz ona tyle razy podkreślała, ze mąz ją chciał z dzieckiem i jaki to bohater bo wziął ją pannę z dzieckiem. Ona ma wbite, ze jest mniej warta bo miała dziecko
          Pewnie sie nasłuchała w domu "ze teraz zaden jej chcieć nie będzie" a to takie ważne w zyciu kobiety "mieć gacie", wiec jednak moim zdaniem ofiara...nie ochotniczka
          • angazetka Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:55
            Żadna osoba bita przez partnera nie jest ochotniczką. Nawet ta której poglądów nie lubimy.
            • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:03
              Kto tu jest bity? Trzymaj się faktó. O Nawrockiej wiadomo różne rzeczy, pochlebnych mało big_grin i to nie kwestia poglądów, ale pod zakoszeniem kawalerki pana Jerzego też się podpisała, bo kibole ją pobili, czy jednak jej się uśmiechało mieszkanko dla synalka?
              • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:03
                faktów
            • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:04
              P.S. Idąc tym tropem to naćpan jest ofiarą, i to potwierdzoną, bo w ustawkach nie raz i nie dwa dostał.
            • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:26
              Napisałam, że nie jest ochotniczką
              I nie musi jej bić. Samo podkreślanie jakie ona miała szczęście, ze on ją chcial już jest przemocą psychiczną
          • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 21:02
            Biorąc pod uwagę że większość ematek uważa dzieciatego faceta za odpad którego by kijem nie tknęły to widocznie były tak samo wychowane
            • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 21:30
              Wiesz czym innym jest niechęć pchania się w związek z dzieciatym facetem ...a czym innym wejśc w taki związek i dawać tej osobie ciągle do zrozumienia, ile to zawdzięcza i jakie miała szczęście, że "ktoś ja/jego chciał".
              Jak już wchodzę w taki związek to jesteśmy w nim równi a nie ja wielka Pani co chciała faceta i jego przychówek...
              • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 22:08
                No nie, nazywanie kogoś odpadem atomowym to ostro. Ja tu wiele razy czytałam jakoś mój ex miał szczęście że ja go chciałam. Sorry, pewnie z pół społeczeństwa ma takie podejście.
                • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 00:09
                  analoga_niet napisała:

> jakoś mój ex miał szczęście że ja go chciałam. Sorry, pewnie z pół społeczeństwa
                  > ma takie podejście.

Dlatego są eksami 🤷‍♀️

• hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 10:14
                  Ale to kieruj do osoby, która to napisała. Nie wiem kto nie ja. I raczej nie całe forum.
                  Ja ci się dziwiłam, ze poszłaś w taki związek. Facet miał cięzki bagaż, bo nie tylko dzieci ale i ich matka alkoholiczka w tle...ale to był twój wybór
                  • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:27
                    Przecież wiadomo że wybór, jak każdy inny związek. Po prostu taki mamy klimat społeczny, że związek z osobą mającą dzieci jest postrzegany tak a nie inaczej
                    • dracaria Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:39
                      analoga_niet napisała:

> Przecież wiadomo że wybór, jak każdy inny związek. Po prostu taki mamy klimat s
                      > połeczny, że związek z osobą mającą dzieci jest postrzegany tak a nie inaczej

Ta wjeżdża z doopą nawet w Po-PiSowską nawalankę big_grin
                      • angazetka Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:41
                        Gruuu - związek
                        Obrzydliwy troll - wjeżdżanie z d...
                        • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:46
                          Nieustająco zdumiewa mnie fiksacja analna prawicy
                          • malgosiagosia Re: Widzieliście prymitywa?! 28.03.26, 21:21
                            analoga_niet napisała:

> Nieustająco zdumiewa mnie fiksacja analna prawicy

A mnie zdumiewa fiksacja pedo..filska lewicy. I zoologiczna.
                            • abasia0 Re: Widzieliście prymitywa?! 29.03.26, 15:32
                              Oj małgorzatko, strzelasz i strzelasz tymi ślepakami😄
                              Połączenia agresji i pychy u Nawrockiego ciężko nie zauważyć.
                              • malgosiagosia Re: Widzieliście prymitywa?! 29.03.26, 16:40
                                abasia0 napisała:

> Oj małgorzatko, strzelasz i strzelasz tymi ślepakami😄
                                > Połączenia agresji i pychy u Nawrockiego ciężko nie zauważyć.

A widzialas pyche i agresje Trzaskowskiego? Ten Trzaskowski to smieszny facecik, poogladaj ostatnie z nim wywiady, smieszny, pyszny i glupi, I gdyby na niego wylal sie taki hejt jak na Nawrockiego, w zyciu by tego nie wytrzymal. Tylko silna osobowsc moze udzwignac te ilosci pomyj, jakie wy wylewacie na Nawrockiego. Trzaskowski nie mialby szans udziwgnac 1/1000 tego goo..wna. Wiec dobrze dla niego, ze prezydentem nie zostal.
                                • abasia0 Re: Widzieliście prymitywa?! 29.03.26, 18:17
                                  Poprzyj przykładami i podaj konkretne źródła tych rewelacji o prezydencie Warszawy. Hejtujesz go ty właśnie w swoim poście.
                      • analoga_niet [...] 24.03.26, 11:46
                        • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:49
                          ????
                        • dracaria [...] 24.03.26, 12:11
                          • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 12:22
                            Cóż, ja jestem za życiem, a nie za cywilizacją śmierci
                            • dracaria [...] 24.03.26, 12:32
                              • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 12:47
                                Trójka dowodzi fiksacji? Ty też się pary prezydenckiej czepiasz? 😀
                    • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:49
                      Kurcze...bo to jest związek wiekszego ryzyka.
                      Byłaś z facetem, który miał swoje dzieci i powiesz mi, że to nie jest związek z facetem z wiekszym bagażem niż bezdzietny?
                      • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:53
                        Czyli związek z kobietą, która została matką jako nastolatka jest związkiem z większym bagażem i bardziej ryzykownym niż z bezdzietną?
                        • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 12:03
                          > Czyli związek z kobietą, która została matką jako nastolatka jest związkiem z w
                          > iększym bagażem i bardziej ryzykownym niż z bezdzietną?

Z większym bagażem - tak. Bardziej ryzykownym - nie wiem. Już pisałam, moim zdaniem Batyr związał się z Batyrową bo wyczuł, że będzie łatwa do trzymania pod butem.
                          • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 12:06
                            Cóż, jestem zdania że naprawdę jest mu co zarzucać pod względem politycznym i nie potrzeba do troć dopisywać fantastycznych scenariuszy na temat życia osobistego, o którym nic nie wiemy. To, że kobieta nie przepada za wystąpieniami publicznymi nie oznacza, że jest bitą i gnębiona w domu.
                            • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:14
                              Nie muszę dopisywać fantastycznych scenariuszy. Po prostu takie mam wrażenie kiedy patrzę na niego i na nich jako parę.
                              • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:37
                                Tak jak połowa Polaków nie została uderzona, a chciała go na prezydenta, tak i ona może dobrowolnie go chcieć jako męża i być zadowolona. Może trudno w to uwierzyć, ale jest to całkiem prawdopodobne.
                          • wielki-bu-4321 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 12:38
                            campari.spritz napisała:

> > Czyli związek z kobietą, która została matką jako nastolatka jest związki
                            > em z w
                            > > iększym bagażem i bardziej ryzykownym niż z bezdzietną?
                            >
                            > Z większym bagażem - tak. Bardziej ryzykownym - nie wiem. Już pisałam, moim zda
                            > niem Batyr związał się z Batyrową bo wyczuł, że będzie łatwa do trzymania pod b
                            > utem.

10/10
                          • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:09
                            Toto.
                        • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:05
                          Tak jest. NO błagam.
                          NIe znaczy ze taka osoba nie moze znaleźć partnera ale jeżeli ktoś uwaza, ze to żadna różnica...to jest naiwny. I chyba lepiej zeby się nie pchał w taki związek...
                  • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 12:01
                    > Ja ci się dziwiłam, ze poszłaś w taki związek. Facet miał cięzki bagaż, bo nie
                    > tylko dzieci ale i ich matka alkoholiczka w tle...ale to był twój wybór

Tam w ogóle było combo, ale jak widać można wziąć jeden element i na nim się skupiać.
                    I tak, generalnie każdy wybiera jak chce, więc jeśli ktoś nie chce spotykać sie/wiązać się z osobą mającą dziecko, to nie wiem, czemu tu się dziwić.
                    • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 12:07
                      Niczemu, po prostu bawi mnie pewnego rodzaju hipokryzja, bo założę się, że jakby córka którejś forumki wzięła faceta i adoptowała jego dziecko to by było zdanie, że powinien ją do końca życia po butach całować za ten heroizm
                      • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:08
                        BO ty widzisz hipokryzje tam gdzie jej nie ma...ale to dlatego, ze znowu bierzesz osobiście wpis o...kimś innym.
                        Wszystko jest o tobie, ciagle.
                        To nie wątek o tobie...jak chcesz się czymś pochwalić, nie wiem kiecką do ślubu to załóż normalnie wątek...
                        • analoga_niet Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:26
                          Lepiej powiedz czy kuzynka sąsiadki nie miał podobnego problemu
      • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:13
        > Po tym słynnym wywiadzie jego żony Paulina Młynarska wyraźnie zasugerowała, że
        > babka jest ofiarą przemocy. Wywiadu nie oglądałam, ale widząc jego zachowanie t
        > o nie byłabym zdziwiona.

Wiesz, kiedy osiedlowy zabijaka bierze sobie za dziewczynę 19-latkę z dzieckiem, to ja tutaj jakoś nie podejrzewam uczuć i dobrych intencji, tylko właśnie celowanie w łatwą ofiarę. Przecież to było widać już w kampanii, MN zawsze trzy kroki za mężem.
        • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:50
          Jednak nie ona kandydowała.
        • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:52
          Zgadza się. I podkreśląła, ze on ją chciał a miała dziecko. Jakby łaskawcą był...
          • niemcyy Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:00
            Coś musiała o nim dobrego powiedzieć i też cokolwiek o swoim przedwczesnym macierzyństwie jak dziennikarze policzyli lata. To zrobiła z siebie miłosierną niczym po ciąży ze zwiastowania, która nie robi aborcji, mimo że akurat ona może, a z niego świętego Józefa. Przecież nie mogłą powiedzieć, że jak byłą w kolejnej ciąży czy połogu to on brał udział w eventach relacjonowanych przez prasę, bo to były kolejne kibolskie ustawki. A powiedzieć, że pływal na statku miłości na koszt podatników i jednak do niej wracał, też jakby głupio.
          • demodee Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:26
            > Zgadza się. I podkreśląła, ze on ją chciał a miała dziecko. Jakby łaskawcą był...

Jednak nie każda panna z dzieckiem znajduje w środku Europy w XXI w. faceta, który się z nią ożeni i panieńskie dziecko adoptuje.
            • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:34
              Nie każda ma potrzebę szukania.
              • alicia033 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:11
                iwles napisała:

> Nie każda ma potrzebę szukania.
                >
                A to teraz chęć bycia w związku i szukanie sobie partnera jest wg tego forum wadą?o_o
                Czemu sama, iwles, weszłaś w drugi związek, zamiast żyć samej z dzieckiem? Nie szukałaś, "sam trafił ci się"? Więc z nimi mogło być pod tym względem podobnie.

Rozumiem niechęć do tej pary ale może by jednakzachować jakąś odrobinę rozumu, nie wspominając o zwykłej przyzwoitości? No, chyba, że chcecie tu równać poziomem do naćpana, to faktycznie, we właściwą stronę z takimi waszymi postami idziecie.
                • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:55

Ale przeczytałaś całość?
                  I wiesz NA JAKI ARGUMENT ja odpowiadałam?

Jeżeli o mnie chodzi, to nikt nigdy nie powiedział, że jak to dobrze, że ci się trafił taki, który zechciał cie wziąć. O sobie też nigdy w ten sposób nie pomyślałam. Nigdy tez żaden facet nie zastępował ojca mojemu dziecku.
                  Nigdy też nie był niezbędny w moim życiu.

Juz za same takie slowa: rzyg, rzyg, rzyg.
            • boggi_dan Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:09
              demodee napisała:

> > Zgadza się. I podkreśląła, ze on ją chciał a miała dziecko. Jakby łaskawc
              > ą był...
              >
              > Jednak nie każda panna z dzieckiem znajduje w środku Europy w XXI w. faceta, kt
              > óry się z nią ożeni i panieńskie dziecko adoptuje.
              Ma facet charakter i charyzmę. Nie każdy jest taki. I widać, że jest mu wdzięczna.
              • aankaa Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:23
                Ma facet charakter i charyzmę

zmień lekarza albo dawkowanie
              • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 21:40
                boggi_dan napisał:

> I widać, że jest mu wdzięczna.

Za co???

• chicarica Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:36
                Charyzmę. Jprdl. Taką charyzmę to miał co drugi spod bloku na moim osiedlu w latach 90.
            • angazetka Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 21:42
              Jak sam zauważyłeś, mamy wiek XXI i środek Europy, ludzki pan, który "weźmie" pannę z dzieckiem, nie jest konieczny do tego, by panna nie była pohańbiona na wieki. Panna też nie musi do końca życia całować mu rąk.
      • abria Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 21:15
        każda dziewczyna która wiąże się z kibolem NIE jest żadną ofiara
        jest tylko i wylacznie szkodliwa ochotniczka
    • bezmiesny_jez Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:34
      Ojej, ważne, ze jest w opozycji do rządu i nie podpisuje ustaw. Tak to szło?
    • malia Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:36
      Dobrze, że stał troche dalej i wyżej, bo jeszcze by przywalił temu dziennikarzowi.
      • wielki-bu-4321 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:32
        malia napisała:

> Dobrze, że stał troche dalej i wyżej, bo jeszcze by przywalił temu dziennikarz
        > owi.

Z kujawiaka chociażby
    • margit49 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:39
      Nerwy puszczają, ma powody, a że kibol - jak ma reagować?
      Słoma z butów wylazła, a chamstwo pospolite objawiło słowem i ciałem

ktoś go atakuje za kontakty z Orbanem i jeszcze przypomina odwołaną wizytę z grudnia '25,
      - za decyzją stało spotkanie "premiera Orbana ze zbrodniarzem Putinem".
      A przecież on - prezydent deklaruje " przyjaźń do państwa węgierskiego, do Węgier i pana prezydenta Sulyoka w Przemyślu "🤦‍♀️
      Reszta to chwilowe kwestie polityczne
      zbrodniarz Putin też?😵

Amerykański ambasador chwali Tuska - Mamy w Stanach Zjednoczonych fantastycznego negocjatora imieniem Donald. Tutaj w Polsce też macie świetnego negocjatora, również imieniem Donald. Twardy gość, jak byśmy powiedzieli.

No i jeszcze bracia kibole się obrazili i publicznie go atakują,
      • pepsi.only Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:44
        No racja, i w efekcie siada mu psychika.
      • lauren6 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:47
        Kibole się obrazili, wojsko się obraziło. Ciężkie jest życie Naćpana.
        • yadaxad Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:03
          I jeszcze reszta się obrazi , za wyjazd do ucha futina , przynajmniej Europy, a do tego jego weto zrobiło furorę. Może przed tym za bardzo na niego nie zwracano uwagi, teraz jest przejrzany. I do tego to weto ogłosiła Moskwa wcześniej niż on. Może przewidywać swoją dalszą pozycję i w świecie i chęć generałów odkrywać przed nim plany. Trudno żeby nerwy nie puszczały.
    • alicia033 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 16:59
      pepsi.only napisała:

> ale testy antynarkotykowe potrzebne od zaraz!

każdemu wolno marzyć...
      • boggi_dan [...] 23.03.26, 18:31
      • boggi_dan Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:54
        alicia033 napisała:

> pepsi.only napisała:
        >
        > > ale testy antynarkotykowe potrzebne od zaraz!
        >
        > każdemu wolno marzyć...
        >
        > Ale tu jest wolność słowa 🤣
        >
    • andace Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:32
      Ale na mieście do swoich fanów jest bardzo przyjazny, pozuje do selfie i klepie po pleckach młodzież, 20 min się lansował pod hotelem w Gdańsku, żona w tym czasie siedziała w aucie.
    • chicarica Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:37
      Jaki to jest dres i burak, jezusmaria. No ale takiego suweren sobie wybrał i uważam że jest to doskonała reprezentacja suwerena.
      • bezmiesny_jez Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:19
        A to czy wybrał to dość niepewne, przy minimalnej różnicy głosów i tylu przekrętach, należało policzyć jeszcze raz.
        • chicarica Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:28
          Ten kto głosował, ten wybierał na swojego przedstawiciela i takiego przedstawiciela ma. Pasującego do profilu wyborcy.
    • kk345 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:39
      Świta przyzwyczajona do prób powstrzymania wybuchów szefa, bo ewidentnie widać panikę w oczach asysty, kiedy snus się zatrzymał i odwrócił. Coś mu tak cicho perorują, ale chyba sami nie byli pewni, czy nie przywali dziennikarzowi...
      • furiatka_wariatka Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 22:09
        kk345 napisała:

> Świta przyzwyczajona do prób powstrzymania wybuchów szefa, bo ewidentnie widać
        > panikę w oczach asysty, kiedy snus się zatrzymał i odwrócił. Coś mu tak cicho p
        > erorują, ale chyba sami nie byli pewni, czy nie przywali dziennikarzowi...

Pokazywał mu, że zaraz snusa dostanie, widać jak pocierał ręką pod nosem big_grin
        • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 07:25
          Czyli typ musi regularnie przyćpać, bo inaczej da komuś w mordę? Naprawdę, kogo ten zidiociały suweren wszystkim wybrał... Nie można było 1 czerwca zrobić promki w Żabce, 3 małpki w cenie 2 czy coś rakiego, może nie dotarliby do lokali wyborczych.
          • rb_111222333 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 09:40
            Akurat żabka wiele zawdzięcza PiSowi. Myślisz, że to był przypadek, że małe sklepy mogą być otwarte w niedziele?
            • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:12
              > Akurat żabka wiele zawdzięcza PiSowi. Myślisz, że to był przypadek, że małe skl
              > epy mogą być otwarte w niedziele?

Oczywiście, że nie. Zwłaszcza, że Żabka zrobiła się monopolistą w tym segmencie. Również przez durny zakaz handlu w niedzielę.
    • qrka Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:47
      A postawę ciała miał, że tak to określę delikatnie, waleczną.
    • gris_gris Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 17:58
      Jaki on jest paskudny, i jaki ma paskudny akcent...
      • chicarica Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:06
        Do "a jebnąć ci" pasuje idealnie.
      • campari.spritz Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:17
        Cóż, jego o dowod w monopolowym od dawna nikt nie pyta.
    • lajtova Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:06
      Osoba dresiarska w kryzysie ustawkowym.
      • martishia7 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 10:53
        O jak prychnęłam big_grin
    • mocca26 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:30
      Nie znacie się. Nie ma żadnej różnicy między Trzaskowskim a Nawrockim
      • malgosiagosia Re: Widzieliście prymitywa?! 30.03.26, 19:26
        mocca26 napisała:

> Nie znacie się. Nie ma żadnej różnicy między Trzaskowskim a Nawrockim

Mylisz sie. Roznica jest wielka. I dobrze sie stalo, ze Trzaskowski przegral z Nawrockim.
        Dla Trzaskowskiego - picusia glancusia, prezydentura, to straszna trauma i psychologiczne problemy.
        Po co mialby sie tak meczyc? Na taki polityczny ring jakim jest Polska, tylko bokser, batyr i silacz na snusach.
        • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 30.03.26, 22:17

No pacz!
          Taki siłacz z tego Batyra, a zwykły dziennikarzyna z tvn jednym krotkim, prostym pytaniem wytrącił go z równowagi.
    • pepsi.only Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:40
      Ej, a przyszło mi teraz do głowy: a co jeśli typ dopiero się rozkręca?!
      • mocca26 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:45
        Jeżeli miałby się rozkręcać to lepiej teraz chyba
      • alicia033 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:59
        pepsi.only napisała:

> Ej, a przyszło mi teraz do głowy: a co jeśli typ dopiero się rozkręca?!

Nic.
        Przynajmniej dopóki ten oszust, tusk, życzy go sobie mieć za prezydenta. A ponieważ pokazanie, że wybory zostały sfałszowane to śmierć polityczna również tuska&co, bo nie da się wytłumaczyć elektoratowi dlaczego przyklepali wybory, o których wiedzieli, że są sfałszowane, to wracamy do: NIC.
        • pursuedbyabear Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:04
          Tusk, tusk, rusk, tusk, tusk do porzygania.
          Podajcie sobie z yenną rączki.
          • pepsi.only Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:10
            Yenna w tym wątku raczej się nie pojawi, żeby przybić piątkę z Alicią, bo mnie wygasiła, i to bez ostrzeżenia. Tak przypuszczam, że mnie wygasiła.. .
            • boggi_dan Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:59
              pepsi.only napisała:

> Yenna w tym wątku raczej się nie pojawi, żeby przybić piątkę z Alicią, bo mnie
              > wygasiła, i to bez ostrzeżenia. Tak przypuszczam, że mnie wygasiła.. .
              >
              > Ja ma rację. Pan redaktor powinien też zapytać Donalda Franciszka o kontrakt z Gazpromem, jaki został zawarty za jego wcześniejszych rządów w ramach "bratniej współpracy" Polski i Rosji, a także o umowę o współpracy między polskim SKW a rosyjskim FSB.
              • iwles Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:02

Tani, wez już przestań kopiować komentarze z salonu24.
                Żałosny jesteś.
          • alicia033 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:17
            pursuedbyabear napisała:

> Tusk, tusk, rusk, tusk, tusk do porzygania.

o, zaczynasz to wreszcie dostrzegać, sumire! Cieszę sięsmile.

> Podajcie sobie z yenną rączki.

Istotnie, wolabym podać rękę jej, niż wam, ślepe na fakty tuskoluby. W przeciwieństwie do was yenna przynajmniej częściowo już przejrzała na oczy.
        • paskudek1 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 07:53
          alicia033 napisała:

> pepsi.only napisała:
          >
          > > Ej, a przyszło mi teraz do głowy: a co jeśli typ dopiero się rozkręca?!
          >
          > Nic.
          > Przynajmniej dopóki ten oszust, tusk, życzy go sobie mieć za prezydenta. A poni
          > eważ pokazanie, że wybory zostały sfałszowane to śmierć polityczna również tusk
          > a&co, bo nie da się wytłumaczyć elektoratowi dlaczego przyklepali wybory, o któ
          > rych wiedzieli, że są sfałszowane, to wracamy do: NIC.
          >

Alicia weź ty może się rozpędź i pie...ik barania o ścianę co? Ja wiem że kochasz Nawrockiego i PiS, ale może bez przesady co?
          • alicia033 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 09:15
            A kłamiesz tak, paskudek, bo?
            Cóż, fakty są jakie są. Kolejny raz daliście się zrobić POPissowi bez mydła, tylko zamiast wreszcie przejrzeć na oczy zajmujecie się mordowaniem (w przenośni) posłańców.
            Na szczęście, jakie by się z was szambo na mnie nie wylewało, spływa to po mnie jak po well, kaczce, więc spokojnie sobie poczekam, aż te tuskowe trupy (także, oczywiście ,w przenośni), dotrą i tutaj.
            • margit49 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 10:18
              alicia033 napisała:

> Na szczęście, jakie by się z was szambo na mnie nie wylewało, spływa to po mnie
              > jak po well, kaczce, więc spokojnie sobie poczekam, aż te tuskowe trupy (także
              > , oczywiście ,w przenośni), dotrą i tutaj.
              >
              A ty się nie dałaś😀 no brawo, brawo.
              Przy okazji to ty wylewałaś szambo na innych🤷‍♀️ w ramach konstruktywnej krytyki oczywiście, a nie megalomanii

• mocca26 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:14
                  alicjo - ty tak sama z siebie (współczuję) czy dlatego, że Tusk zdjął twojego znajomego z biorącego miejsca w wyborach (piszesz o tym często)
    • afro.ninja Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 18:54
      Myślicie, ze wygra drugą kadencję?! Ja już myślę o koncu jego kadencji. XD
      • mizantropka65 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 11:27
        W cuglach, pisie głosują karnie i bronią ćpuna jak niepodległości, ematusie głosują "sercem" waląc jak w bęben w liczącego się konkurenta. Tak, że tak
      • tania.dorada Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:31
        Oczywiscie, z kim niby miałby przegrać? Przeciez nad jego kampanią na drugą kadencję prawica (nie sam PiS, rowniez ich zaplecze intelektualne) zaczęli pracować jak tylko wygrał pierwszą, możesz być granitowo pewna że Ordo Iuris ma blueprint przygotowany i konsultowany z amerykańskimi, węgierskimi i rosyjskimi spin doktorami, a Koalicja nawet nie ma kandydata na kandydata na kandydata.
        • dracaria Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 13:44
          tania.dorada napisał(a):

> możesz być granitowo pewna że Ordo Iuris ma bluepr
          > int przygotowany i konsultowany z amerykańskimi, węgierskimi i rosyjskimi spin
          > doktorami, a Koalicja nawet nie ma kandydata na kandydata na kandydata.

Najlepsze jest to, że tobie nie tyle przeszkadza to, że Polakom prezydenta wybierają de facto jacyś smutni panowie z AIPAC (możesz sobie darować te brednie o Rosji, nikt tego nie łyka), tylko przeszkadza ci to, że Polakom nie wybierają prezydenta smutni panowie z fundacji Sorosa.
          Kim ty gołąbeczko jesteś, że z taką werwą angażujesz się w wewnętrzne żydowskie konflikty? big_grin
        • alicia033 Re: Widzieliście prymitywa?! 24.03.26, 17:24
          tania.dorada napisał(a):

> przygotowany i konsultowany z amerykańskimi, węgierskimi i rosyjskimi spin

To mieszamy w to jeszcze mordojurków? o_o
          Anyway, na Węgrzech zdaje się, im słabo idzie.
          Btw. orbana wspiera tam również netanjahu (junior in person, senior wirtualnie), bardzo chętnie bym się dowiedziała, jak to się zgrywa naszym protuskowym forumkom, stojącym tu murem za państwem żydowskim.
          • tania.dorada Re: Widzieliście prymitywa?! 30.03.26, 16:57
            Mieszamy? Ja mieszam? Wejdź no sobie na socjale prezesa mordojurków z czasu kampanii. Oferta wsparcia prawnego pro bono gdy wypłynęły jego śliskie sprawy czy przemianowanie Batyra na Batmana to tylko ułamek.
        • black_halo Re: Widzieliście prymitywa?! 30.03.26, 14:23
          tania.dorada napisał(a):

> Oczywiscie, z kim niby miałby przegrać? Przeciez nad jego kampanią na drugą kad
          > encję prawica (nie sam PiS, rowniez ich zaplecze intelektualne) zaczęli pracowa
          > ć jak tylko wygrał pierwszą, możesz być granitowo pewna że Ordo Iuris ma bluepr
          > int przygotowany i konsultowany z amerykańskimi, węgierskimi i rosyjskimi spin

Jest nawet gorzej. PiS ma zidentyfikowanych conajmniej 2 albo i więcej zapasowych kandydatów. Na wypadek gdyby Nawrocki zaliczył jakąś solidną wtopę, wypadek, zamach ... Tymczasem opozycja siedzi i kwiczy "ale wygraliśmy moralnie".
          • yadaxad Re: Widzieliście prymitywa?! 30.03.26, 14:46
            Jakby coś zlikwidowało batyra, to jest prezydent Czarzasty.
            • tania.dorada Re: Widzieliście prymitywa?! 30.03.26, 16:59
              Ale PiS ma zapasowych kandydatów na kampanię PiS na następną elekcję.
              • black_halo Re: Widzieliście prymitywa?! 31.03.26, 13:28
                No właśnie. A kogo ma opozycja? Kogoś realnego?

Kto już dzisiaj byłby przedstawiony jako realna alternatywa dla Nawrockiego ?
                • tania.dorada Re: Widzieliście prymitywa?! 31.03.26, 13:40
                  Mnie do głowy przychodzi tylko Sikorski ale po pierwsze on jest dość polaryzujący, ludzie go albo bardzo lubią albo bardzo nie lubią, po drugie w jakichś ostatnich badaniach ponoć Nałroki i tak ma większe poparcie niż on, po trzecie Putin, Trump i spółka zrobią wszystko żeby mu nie wyszło, jakiś nowy pizzagate czy dziadek z Wermachtu.
    • wapaha Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:21
      pepsi.only napisała:

> nie wiem sama, nie znam się na tym... ale testy antynarkotykowe potrzebne od z
      > araz!
      >
      >
      myślę, że nie
      on po prostu taki jest
      pięknie sie pokazał pan kibol..
      • hanusinamama Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:27
        Tak. I ma taki odruch smile Jak bramkarz pod klubem nocnym
      • wielki-bu-4321 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:17
        wapaha napisała:

> pepsi.only napisała:
        >
        >
        > > nie wiem sama, nie znam się na tym... ale testy antynarkotykowe potrzebn
        > e od z
        > > araz!
        > >
        > >
        > myślę, że nie
        > on po prostu taki jest
        > pięknie sie pokazał pan kibol..

On się rozkręca. Takie środowisko. On inaczej nie umie , chyba że sztuczny uśmiech rekina po zaaplikowaniu. To jest przygrywka do tego co dopiero będzie.
        sutenerzytrojmiasta.pl/
    • wielki-bu-4321 Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:27
      NawRuski ma przegwizdane u kibiców.
      przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/oto-prawdziwy-powod-atakow-kibicow-na-karola-nawrockiego-judasz/2sqy6kq
    • lilia.z.doliny Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 19:38
      No cóż. Kto się k... ibolem urodzi...

I raczej niech teraz nie odstawia dragów, bo detoks bywa niemiły. Może się skończyć tragicznie ( dla któregoś z dziennikarzy)
      • boggi_dan Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:01
        lilia.z.doliny napisała:

> No cóż. Kto się k... ibolem urodzi...
        >
        > I raczej niech teraz nie odstawia dragów, bo detoks bywa niemiły. Może się skoń
        > czyć tragicznie ( dla któregoś z dziennikarzy)
        >
        Za obrażanie prezydenta jest paragraf. Pewnie nikt nie zdaje sobie sprawy z tego.
        • lilia.z.doliny Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:45
          A za grożenie dziennikarzom?
    • ga-ti Re: Widzieliście prymitywa?! 23.03.26, 20:24
      Przerażające to są setki pochwalnych komentarzy pod postami na Facebooku. Uznanie, duma, radość, wzór do naśladowania 🤦‍♀️

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka