Dodaj do ulubionych

Love is blind

06.05.26, 19:59
Która ogląda?
www.filmweb.pl/tvshow/Love+is+Blind%3A+Polska-2026-10075944
My z mężem oglądamy tylko dlatego, że znamy jedną z osób, która brala udział w programie.
Wiem, to program niskich lotów ale nieźle się uśmialiśmy.

Obserwuj wątek
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Love is blind 06.05.26, 21:47
      Od kiedy dowiedziałam się, że uczestniczy nie są przypadkowi tylko jakaś zbieranina influencerów z instagrams, to jakoś mnie nie ciągnie (a wszystkie pozostałe kraje oglądałam od razu jak wychodziły).

Mówisz, że warto?
      • princy-mincy Re: Love is blind 06.05.26, 22:09
        Raczej nie wszyscy- ta nasza znajoma osoba nie jest.

Nie mam porównania ale u nas stopień oderwania niektórych osób to niezła beka. Na razie jesteśmy po dwóch odcinkach. Ogólnie uważam, że zasady programu słabo wytłumaczone (dla osób, które nie oglądały edycji z innych krajów)- ja np nie wiedziałam, dlaczego pokazują tylko kilka par.
    • taki-sobie-nick Re: Love is blind 06.05.26, 22:55
      O kurde, co za idiotyczny program. I jakieś lale typu oburzona Julia, która nie zna innych wyrazów oburzenia niż "ja p...ole".

Problemy I świata [w tym programie] level hipermaster.
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Love is blind 07.05.26, 05:59
        No właśnie tego się spodziewam na podstawie tego, jak przebiegała rekrutacja. Serio miałam nadzieję, że będą to zwykli ludzie, którzy w ciekawy sposób będą mogli kogoś poznać, a nie show dla zasięgów.
        • memphis90 Re: Love is blind 07.05.26, 07:13
          Moje wrażenie jest takie, że wszyscy idą do tych programów wyłącznie dla zasięgów…
      • princy-mincy Re: Love is blind 07.05.26, 11:00
        Tak, ta jest mocno walnięta.
        Ta drama o czekoladki
    • taki-sobie-nick Re: Love is blind 06.05.26, 22:56
      A programów tego typu nie oglądam, bobym się zanudziła i zawk...ała idiotycznymi bohaterami i ich problemami.
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Love is blind 07.05.26, 06:00
        Pierwsza edycja szwedzka była bardzo dobra - normalni ludzie, normalne relacje.
    • wyprawa32768 Re: Love is blind 07.05.26, 09:50
      nie rozumiem formuły, na samym początku wszyscy siedzieli w jednym pomieszczeniu i się zobaczyli, a potem rozmawiają przez ścianę - po co ?
      • princy-mincy Re: Love is blind 07.05.26, 10:59
        Nie, nie widzieli się.
        Była strefa kobiet i strefa mężczyzn.
        Jeśli nie dobrali się w pary to sie nie widzieli.
        • wyprawa32768 Re: Love is blind 08.05.26, 00:26
          strasznie głupi program, w 2-gim odcinku wszyscy płaczą, jakieś uniesienia, przez pół odcinka rozmowy w stylu - lubisz się całować ? - no, hyhyhy - a ty ? - ja też hyhyhy. Kogo produkcja wybrała ? strasznie ograniczeni ludzie w tym biorą udział, żadnych sensownych tematów do rozmowy i zaraz chłopaki się oświadczają. co to ma być ?
    • marianna1960 Re: Love is blind 07.05.26, 10:58
      Kto w ogóle ogląda takie coś??
      • princy-mincy Re: Love is blind 07.05.26, 11:00
        Ja oglądam - ale tylko dlatego, że znamy osobę biorącą udział w programie.
        • azalee Re: Love is blind 07.05.26, 11:13
          Czyli: oglada rodzina i znajomi big_grin
          • aankaa Re: Love is blind 10.05.26, 15:04
            no, jak widać po wypowiedziach innych forumek - nie tylko. A jakie analizy osobowości big_grin
    • hailey_bieber2003 Re: Love is blind 08.05.26, 01:17
      W pierwszej chwili myślałam, że chodzi o ten program, w którym widzi się poszczególne fragmenty ciał kandydatów/kandydatek na golasa.
    • ursula.iguaran Re: Love is blind 08.05.26, 08:42
      Przyznaje się że oglądam - to mój guilty pleasure. Widziałam juz edycje z kilku krajów, teraz z ciekawości obejrzałam polską.
      Generalnie mnie ciut rozczarowała. W innych edycjach miałam zawsze kilka par którym kibicowałam, w naszej tylko Marta z towarzyszem budzi moją sympatię. Cała reszta wydaje mi się albo sztuczna albo zwyczajnie głupia. A już Julii to realnie nie znoszę, jak są scenki z nią to przewijam. Nie rozumiem też tej laski z Kazachstanu Maliki - ciut współczuję jej partnerowi bo jej zachowanie jest bardzo dziwne. Ale moze po prostu nie chce się tak obnażać na wizji jak inni, tylko jeśli faktycznie tak jest to nie powinna się zgłaszać do tego programu.

• princy-mincy Re: Love is blind 08.05.26, 14:05
        Ja też kibicuję Marcie i Damianowi.
        Za to kompletnie nie żal mi Krzyśka bo uważam, że okropnie postąpił z Kamilą. Kamila była bardzo sympatyczna.
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Love is blind 08.05.26, 09:23
      Włączyłam pierwszy odcinek. Zgadzam się z info, ze to sztuczne towarzystwo z instagrama. Kobiety mocno plastikowe, część facetów również. Kolejny Hotel Paradise czy inne Love Island. Podsumowując - rozczarowanie
      • fuzja-jadrowa Re: Love is blind 10.05.26, 19:26
        Moja pierwsza myśl po obejrzeniu skrótu była wręcz odwrotna - jacy ci ludzie przeciętni z wyglądu… I jak niewyraźnie/dziwnie mówią!
    • awf-33 Re: Love is blind 09.05.26, 23:12
      Włączyłam pod wpływem wątku ematki i wszystkich wysłałabym do logopedy. To jest koszmar.
      To są ludzie koło 30-tki??
      Porażka.
      • taki-sobie-nick Re: Love is blind 10.05.26, 00:45
        awf-33 napisała:

> Włączyłam pod wpływem wątku ematki i wszystkich wysłałabym do logopedy.

Fajny komentarz.

To jes
        > t koszmar.
        > To są ludzie koło 30-tki??
        > Porażka.

Rozumiem, że nie masz na myśli jedynie kwestii tego logopedy?
    • ania357 Re: Love is blind 10.05.26, 14:58
      Zaczelam ogladac i na ten moment (doszlam do poczatku podrozy przedslubnych) mam nastepujace odczucia:

- Julia jest gleboko zaburzona (w sumie nic dziwnego w swietle tego, co opowiadala o swojej przeszlosci, porzuceniu przez ojca (to chyba bylo u niej?) i przemocy ze strony jednego z ojczymow) i zafunduje temu swojemu (lekko pie...watemu) wybrankowi taki rollercoaster, ze chlop sie predko nie pozbiera po tym programie. Probke swoich mozliwosci dala juz w kabinach. Chlop sie na swoje nieszczescie od razu nie zwinal, tylko wszedl w to jak w maslo, bo chyba tez w domu rodzinnym przeszedl podobny trening (to chyba on opowiadal, ze ojciec nie rozmawial z nim przez 4 lata), wiec sa to dla niego dosc naturalne, znajome klimaty

- Marte wzbudzila moja sympatie; na razie wydaje sie, ze tworza bardzo sympatyczna pare i ze jest miedzy nimi fajna energia, chociaz tez roznie moze byc, bo chyba oboje tez sa troche poranieni przez zycie; co do Damiana mam na razie mieszane uczucia, ale to chyba dlatego, ze facet piszacy wiersze to dla mnie zawsze bedzie red flag; troche zabraklo mu wyczucia, jak probowal jedna z dziewczyn (Julite) wypytywac o samobojstwo jej meza, mimo ze ona ewidentnie nie miala ochoty o tym wiecej gadac

- wybor Krzysztofa rozumiem i trzymam kciuki; Kingi mowiacej modulowanym zmyslowym glosem i kokietujacej wszystkich po kolei nie trawilam; jego wybranka zadawala bardzo sensowne pytania, biorac pod uwage, ze teoretycznie wszyscy przyszli tam szukac meza/zony, ale pewnie niektorym moze sie przez to wydac dosc przyziemna i nastawiona materialistycznie

- Daria - zle to zabrzmi, ale to dla mnie niesamowite, ze panna, ktora tak wyglada, bez zadnej zenady krytykuje wyglad i wzrost partnera

• ania357 Re: Love is blind 10.05.26, 15:00
        i jeszcze ten ciemnowlosy brodaty barber (chyba Jacek) to dla mnie najwiekszy red flag wsrod panow w tym programie
        • wyprawa32768 Re: Love is blind 10.05.26, 17:26
          tak, ten to się dziwnie zachowuje, jakieś kretyńskie AUUU! co chwila bo jednego zdania sensownego sklecić nie umie. Aż dziwne że zamiast tego wycia powiedział coś obraźliwego dziewczynie w 5 tym odcinku, choć nadal nie wiadomo co powiedział.
          • taki-sobie-nick Re: Love is blind 10.05.26, 19:56
            wyprawa32768 napisał:

> tak, ten to się dziwnie zachowuje, jakieś kretyńskie AUUU! co chwila bo jednego
            > zdania sensownego sklecić nie umie.

No to udaje takiego cool, a co, ma demonstrować, że mówić nie umie? Swoją drogą jak można aż tak nie umieć mówić (patrz cytat zaznaczony)?
      • fandorina Re: Love is blind 10.05.26, 17:31
        Chodzi Ci o nos Darii 😉? Faktycznie oryginalny, ale ma super figurę i ogólnie jest dość atrakcyjna
        • princy-mincy Re: Love is blind 10.05.26, 19:43
          Ona atrakcyjna? Kiepskie doczepy, kiepski makijaż.
          Figura faktycznie na plus, widać, że ciężka praca.
        • ania357 Re: Love is blind 10.05.26, 19:56
          Nie chodzilo mi tylko o nos, ale ogolnie taki meski typ urody.
          • taki-sobie-nick Re: Love is blind 10.05.26, 19:57
            ania357 napisała:

> Nie chodzilo mi tylko o nos, ale ogolnie taki meski typ urody.

Aha, czyli tylko ładni/przystojni/wyglądający zgodnie ze stereotypem swojej płci mają prawo krytykować wygląd innych.
      • taki-sobie-nick Re: Love is blind 10.05.26, 19:41

facet piszacy wiersze to dla mnie zawsz
        > e bedzie red flag

Zawracanie d... i czepianie się drobiazgów level master.
        • ania357 Re: Love is blind 10.05.26, 21:16
          Wlasnie idealnie podsumowalas swoja forumowa tworczosc.
      • taki-sobie-nick Re: Love is blind 10.05.26, 19:43

> - Daria - zle to zabrzmi, ale to dla mnie niesamowite, ze panna, ktora tak wygl
        > ada, bez zadnej zenady krytykuje wyglad i wzrost partnera
        >
        To jak ona wygląda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka