bazia_morska 22.05.26, 13:02 Mam do naprawy kilim, czy korzystałyście z usług cerowania, naprawy takich rzeczy? Da się to zrobić z YT? Jest sporo zniszczeń na brzegach, ale jest taki piękny, że się skusiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabel_mora Re: Cerowanie artystyczne 22.05.26, 15:29 polecam, korzystałam, rozdarta marynarka HB, wiec warto było spróbować - prawie nie ma śladu, trzeba się mocno wpatrzeć i wiedziec w ktorym miejscu było uszkodzenie zabawa dość droga i wiem, że trzeba było rozpruć kawałek aby pobrać nitki Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Cerowanie artystyczne 22.05.26, 17:10 reperowałam sweter welniany (kilka dziurek) - efekt rewelacyjny. W ogóle nie ma śladu Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Cerowanie artystyczne 22.05.26, 17:15 Trochę się obawiam kosztów, naprawiałaś w Trójmieście? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Cerowanie artystyczne 22.05.26, 22:08 naprawa mojego swetra (kilka małych dziurek) 150 pln (Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Cerowanie artystyczne 22.05.26, 22:21 Dzieki. Tu jest z metr brzegu do naprawy Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Cerowanie artystyczne 22.05.26, 22:29 dobre to, że z góry wycenia. I mój drugi sweter odrzuciła. (głownie dlatego, ze chce trzymac poziom, a efekt byłby taki sobie). Swoją droga coraz mnie takich fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Cerowanie artystyczne 22.05.26, 19:57 Jakoś pacan wypalanie l mi dziurę papierosem (żarem, który spadł z papierosa) w kasxmirowym czymś (nie wiem jak to nazwać, pośrednie między żakietem a kurtką). Efekt był rewelacyjny. Nic nie było widac Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Cerowanie artystyczne 22.05.26, 19:58 Gópi słofnik Miało być. Jakiś pacan na ulicy wypalił mi dziurę Odpowiedz Link Zgłoś