28.07.26, 09:47
Nie bede znowu zmieniac nicka 🙄 tez mnie ten przejsciowy denerwowal.
Obserwuj wątek
    • asia-loi Re: Lepiej? 28.07.26, 09:48
      A jakie miałaś wcześniej 🤔
      • bowemniejest_6 Re: Lepiej? 28.07.26, 09:50
        Ha! Moze czesc fanek sie odczepi. 😅 plonne nadzieje, ale… „trudno nie wierzyc w nic“ 😊
        • krwawy.lolo Re: Lepiej? 28.07.26, 21:11
          Bynajmniej, grono wielbicielek się nie skurczy. Ani repertuar.
    • szarmszejk123 Re: Lepiej? 28.07.26, 09:50
      Lepiej.
      • szarmszejk123 Re: Lepiej? 28.07.26, 09:52
        Swoją drogą, przypomniałaś mi że miałam kiedyś okolicznościową ( nie wiem na jaką to okazję było 🤔) niemiecką monetę Sex Mark, z dwoma nagimi paniami splecionymi nogami. Ciekawe, co się z nią stało 🤔
    • melisananosferatu Re: Lepiej? 28.07.26, 09:58
      Ladniej to na pewno. Teraz bede Ciebie sobie wyobrazala jako nieduza, seksowana Kaline z glebokim glosem🙂
    • mabel_mora Re: Lepiej? 28.07.26, 09:59
      o niee, to brzmi jak gangbag, okropne

znacznie ładniej i szlachetnie brzmi
      AnnaVonWien
      AnnaWiedeńenska
      • mabel_mora Re: Lepiej? 28.07.26, 10:00
        bang*
      • melisananosferatu Re: Lepiej? 28.07.26, 10:03
        Zartujesz?
    • asia.sthm Re: Lepiej? 28.07.26, 10:07
      Fatalny. Ni pies to ni wydra
    • nadkomisarz_przyzwoita Re: Lepiej? 28.07.26, 10:12
      Sześć? 😱

Nie no sześć to nawet w mokrych snach rikiego nie przejdzie! Dlaczego nikt nie powiedział że to jest wątek 18 plus? Uprasza się sporządzanie ników godnych ematek polek. A nie takie zboczenstwa.
      • la_felicja Re: Lepiej? 28.07.26, 21:07
        Może sześć różnych osobowości w niej jest
    • alex.vause.is.back Re: Lepiej? 28.07.26, 10:21
      Anka?
    • bywalec.hoteli Re: Lepiej? 28.07.26, 10:23
      nie zmieniaj tak często tych nicków, bo mi się kończy limit zablokowanych i nie nadążam blokować
    • iwles Re: Lepiej? 28.07.26, 10:39

Serio, tylko to potrafiłaś wymysleć?
      Słabe jakieś.
    • princesswhitewolf Re: Lepiej? 28.07.26, 21:22
      6 nie wymawia sie jak sex
      • weronika_ozankowa Re: Lepiej? 28.07.26, 22:35
        princesswhitewolf napisała:

> 6 nie wymawia sie jak sex
        >
        Co z tym skrzekiem, Princess?
        • princesswhitewolf Re: Lepiej? 28.07.26, 23:17
          No juz tam wkleilam ci odpowiedz.
          • princesswhitewolf Re: Lepiej? 28.07.26, 23:18
            Tylko o zabach mi nie gadaj. Nie jednemu psu Burek
          • weronika_ozankowa Re: Lepiej? 29.07.26, 00:08
            Nienienie, podłączyłam się do pytania Mokki. Żadna zwykła polska strona „serowarska” nie wspomina o skrzeku, więc proszę podaj źródło inne niż AI, ewentualnie napisz, jakie pytanie zadałaś AI, żeby otrzymać taką odpowiedź o skrzeku.
            • princesswhitewolf Re: Lepiej? 29.07.26, 09:26
              Wkleilam tam przeciez co AI mowilom zreszta co to ma za znaczenie. Robie twarog regularnie albo ser korycinski itd i w procesie jest przeciez. Co tu duzo rozwazac- to sie robi a nie analizuje.
              A rozmowa o rozwarstwiajacym sie zoltym serze w lasagne po prostu nie ma sensu. Albo ze parmezan to zloty ser...Jak chca to niech robia i uwazaja- ich sprawa.
              • weronika_ozankowa Re: Lepiej? 29.07.26, 20:00
                Unikasz odpowiedzi na pytanie, nie pierwszy raz zresztą i nawet domyślam się dlaczego 🙈
                Wszystkie strony serowarskie mówią o skrzepie, a tylko twoje AI twierdzi, że skrzep można nazywać skrzekiem.
                Ponieważ napisałaś do mnie „ucz się córko”, chciałabym mieć pewność, że nauczę się dobrze.

Pokaż konkretną strone w języku polskim, na której jest mowa o SKRZEKU, or it didn’t happen…
                • princesswhitewolf Re: Lepiej? 30.07.26, 11:02
                  Jesli nie robisz sera, to na pewno mozesz sie wiele nauczyc od kobiety, ktora robi twarog, ricotte i queso blanco vel korycinski na podpuszczce. Ja nie mam polskiego sklepu pod nosem i wiele rzeczy musze robic sama – kisic ogorki, robic twarog itd. Nie chce mi sie jezdzic do sklepu. Na codzien nie uzywam jezyka polskiego. Pisze Ponglishem (czyli uzywam slow, ktore znam po polsku, a jak nie, to po angielsku) i wrzucam w AI, zeby to wygladzil, bo ludzie tutaj mi dokuczaja.

Wlasciwie to co, mam oszukac w Gemini jak to co napisalam przetlumaczyl i ci wkleic? Juz chyba tam wklejalam. Czemu to tak przeżywasz jak mrowka okres albo jak zabka skrzek?
                  • szarmszejk123 Re: Lepiej? 30.07.26, 11:11
                    Princess, one sobie z ciebie jaja robią. Gemini wkradł się błąd, to częste ( wiem, bo mnie ciągle przeprasza) a ty glupio się zabierasz, że skrzep można nazwać też skrzekiem. No nie, nie można, to jest co innego i nie ma nic wspólnego z serem.
                    • szarmszejk123 Re: Lepiej? 30.07.26, 11:12
                      Się zapierasz*
                    • princesswhitewolf Re: Lepiej? 30.07.26, 11:26
                      Tak mi napisalo Gemini. A tutaj moj dzisiejszy skrzep skoro ma byc tak to nazywane. I bakterie do roznych serow jakie wyrabiam
                      • szarmszejk123 Re: Lepiej? 30.07.26, 11:27
                        Rozumiem, że tak napisało, ale ono bardzo często się myli, trzeba sprawdzać.
      • yadaxad Re: Lepiej? 30.07.26, 11:29
        Z angielska bardziej się kojarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka