lilia.z.doliny 28.07.26, 09:56 Zwierzęcego fotowatku Zatem: oto kot, o najbardziej niezwykłym.umaszczeniu. W połowie czarny, od dołu pręgowany. Morda- pół.na pół. Mijam go często i wczoraj dał.mi się cyknac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melisananosferatu Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 10:01 Przesliczny! To ja wrzuce mojego przyblakcza. Chcialam kota- przyszedl sam. Milosc miedzy nim a seniorka rodu jest ogromna😃 co i rusz przylapuje ich na czulostkach, ktory nasza przybleda skapi kazdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 10:09 Do.mnie też się wbija jakiś czarny kot. Ściemniacz straszny, urządza sceny umierania z głodu pod lodówka. A to.kot sąsiadów, karmiony w domu normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 10:17 Ja myślę, że oni nawet nie wiedzą, gdzie kicia bytuje po godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 17:21 Chodzi mi o to, ze ten kocik to Wasz sąsiad. Cwany skubaniec, i w domu sie naje, i u Was. Same korzyści Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 17:36 A, kot sąsiad. No, jest kumaty Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 10:15 😃 cwana bestyja! Nasz taki sam- naje sie i idzie spac po czym, na dzwiek otwieranej lodowki materializuje sie niczym duch i patrzy gleboko w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 11:04 Pierwsze zdjęcie jest po prostu konkursowo- reklamowe! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 11:41 Piękny! Chyba mieszanka kota fachowca z miniaturowa czarna pantera ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 11:47 Ja wiem, ze literowka ale kot 'fachowiec' mnie rozbawil😃 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 14:24 Mnie też 😀 Od razu przypomnieli mi się eksperci, którzy orzekli, że nocą wszystkie drzwi w domu powinny być pootwierane. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 11:43 lilia.z.doliny napisała: > Zwierzęcego fotowatku > Zatem: oto kot, o najbardziej niezwykłym.umaszczeniu. > W połowie czarny, od dołu pręgowany. Morda- pół.na pół. Mijam go często i wczor > aj dał.mi się cyknac. > > bralabym i kochala jak swoje sliczny i chyba z charakterkiem (ale ja sie na kotach nie znaju ) Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 13:35 Dobrze pamietam, ze ty wrzucalas zdjecia nieodzalowanego Marcela? Na zawsze w forumowych ❤️. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 13:38 Ja. Marcel jest wciąż żywo przez nas wspominany ( przeze mnie i Marcelowa). Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 19:54 Ukradły arbuza i teraz nie wiedzą, co zanim zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 19:58 Ktos im musi pokroic! No jak tak mozna?! 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Dawno nie bylo 28.07.26, 20:36 ja spotkałam konie o niezwykłym umaszczeniu (rzadkie - tarantowate) po czym doczytałam, że ten mniejszy konik przez kolejne 5, 6 lat, z roku na rok, będzie się upodabniał do matki. Tył już ma w łatki Poza tym bliskie spotkania z osiołkami - biały i dwa sympatyczne brązowe osiołki, które uparcie (jak to osiołki) towarzyszyły nam przez dobry kilometr. Już myślałam, że będę musiała zabrać do domu Odpowiedz Link Zgłoś