Dodaj do ulubionych

Wysyłka z Cos 👕👕

01.08.26, 09:01
Kupiłam sobie na Cos online dwa białe t-shirty za milion monet.wysylka dopiero za kilka dni.To u nich norma?
Nigdy tam nie zamawiałam nic i zdziwiona jestem tak długim czasem. W Zarze np wysyłają na drugi dzień.Jakas ematka zamawiała tam?
Jak z ewentualnym zwrotem? Jesteście zadowolone z jakości?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 09:08
      Dlaczego jesteś zdziwiona? Sezon urlopowy, a pracownicy magazynowi też mają prawo do urlopu.
    • hailey_bieber2004 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 09:12
      Mam parę rzeczy, w tym właśnie klasyczny biały tiszert za miliony monet i warto. Jest pięknie wykończony, z dobrej jakościowo bawełny.
      • slatynka85 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 09:24
        O dziękuję za opinię 😊Na Internecie oglądam filmiki takiej jednej babki i ona właśnie w tych
        t-shirtach nagrywa i po prostu musiałam sobie kupić ,bo widać że robi całą robotę jeśli chodzi o look no i jest super minimalistyczny.Do tego dobrze skrojone dżinsy, oversizowa marynarka i wygląda się jak milion dolarów 🤗
        • homohominilupus Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 12:54
          Poka te tshirty
          • slatynka85 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 14:33
            Te kupiłam
            Mniejsza cena,bo pierwszy raz kupowałam .
            • homohominilupus Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 15:25
              Ładne
              Weszłam na ich stronę i ku swojej zgubię znalazłam fajne spodnie barrel
            • kropkaa Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 15:38
              Jedna bluzeczka 175 zł?! 😱
              • slatynka85 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 15:42
                No..Ale efekt! Efekt! wolę taką jedną niż trzy z hm
                • kropkaa Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 16:19
                  Porą sprawdzić. Od lat słyszę, o tej mięsistej bawełnie COS smile
            • barattolina Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 19:21
              Mam ten pierwszy i jest spoko. I tak, to normalne że wysyłają w kilka dni. Teraz przynajmniej jest polska strona internetowa i polski customer service, bo to nie jest ten sam COS co kiedys. Jakoś spadła. Oni mają magazyn centralny gdzieś w Holandii o ile dobrze pamiętam i zazwyczaj od zamówienia do dostawy mija ok 1-1,5 tyg. Zwroty normalnie, jak wszędzie.
    • nenia1 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 09:47
      Tak, paczka długo idzie. Zwrotów nie robiłam, więc to nie wiem.
    • kropkaa Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 09:48
      Bez linku się nie liczy smile
      • slatynka85 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 15:45
        W gorze dałam zrzut ekranu tego co zamówiłam,ta ich strona bardzo dziwna jest, albo ja jestem lewa.Pewno bardziej to drugie
        Ale wpisz "Cos t-shirt " i Ci wyjdzie strona i t-shirt 😊
        • kropkaa Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 16:18
          Widziałam, dzięki.
          Zerknę, bo te ich T-shirty to jakieś legendarne wprost są big_grin
    • arabelax Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 13:04
      Tak, zawsze tak długo idzie przesyłka, ale ona chyba nie z zagranicy wysylana. Bardzo lubię COS i mają dobra jakość. Mam kilka sukienek.
      • arabelax Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 13:05
        * z zagranicy, nie z PL
    • mava12 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 13:08
      "kilka dni"...ło matko bosko!
      Ja pamiętam początki sprzedaży wysyłkowej, szczególnie tej zza naszej granicy (choc sklep już w PL), to na zamówione ciuchy czekałam 3 tyg - miesiąc!
      Teraz ematka chciałaby zamówić t-skirt dziś, a jutro iść w nim do pracy. I najlepiej żeby był wyprasowany oraz gotowy do założenia.
      Może kiedys doczekamy czasów (ja pewnie nie), że cos sobie wybierzesz w sklepie, wydrukujesz na własnej drukarce 3,4,5...10 d i po godzinie będzie idealnie dopasowany nie tylko do twojego ciała ale i twoich preferencji.
      • pyra_w_kraku Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 16:34
        mava12 napisała:

> Może kiedys doczekamy czasów (ja pewnie nie), że cos sobie wybierzesz w sklepie
        > , wydrukujesz na własnej drukarce 3,4,5...10 d i po godzinie będzie idealnie do
        > pasowany nie tylko do twojego ciała ale i twoich preferencji.

Fajny pomysł smile
      • jasnoklarowna Re: Wysyłka z Cos 👕👕 02.08.26, 11:00
        O to to.
        Niech jakiś pożytek osobisty z tej technologii będzie.
      • arabelax Re: Wysyłka z Cos 👕👕 02.08.26, 11:36
        kiedys to nad rzekę się chodziło prac 😄
    • koko8 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 13:43
      Nie pamiętam, żeby zamówienia z COS długo szły, raczej przeciętnie (więc nie niepokój się). Natomiast akurat na paczki z Zary w okresie wyprzedaży można czekać i dwa tygodnie (zdarzyło mi się),
      • slatynka85 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 15:43
        Ok, dzięki za pocieszenie 😘
    • homohominilupus Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 17:43
      To ja sie podczepię skoro o COS mowa.

Rozmiarówka jest zawyżona, zaniżona czy S to S a M to M?
      I jak z ewentualnymi zwrotami?
      • paniusiapobuleczki Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 18:11
        Jeśli chodzi o rozmiarówkę to zależy od fasonu. W zwykłym tshirrcie M to 38 40. Czasami spodnie 38 są za ciasne w pasie a czasami lekko luźnie. Odsyła się bardzo łatwo przez DPD. Etykiety zwrotne są załączone.
        • homohominilupus Re: Wysyłka z Cos 👕👕 01.08.26, 18:15
          Dzięki
      • celandine Re: Wysyłka z Cos 👕👕 02.08.26, 09:58
        Ja normalnie noszę raczej L a w COS zawsze M.
    • mysiapysia34 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 02.08.26, 10:21
      Rany niepotrzebnie wlazłam w ten wątek i poszłam oglądać t-shirty z cos. Mam termin dostawy 4.08 czyli szybko. Pierwszy raz tam robiłam zakupy czy w razie czego bo nie wiem jak tam z rozmiarówką jak wyglądają zwroty? Bo mnie się wyświetliło info, że za zwrot potrącają 15 zł. Prawda to? Pierwszy raz z tym się spotykam.
      • gryzelda71 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 02.08.26, 11:20
        Next tez potrąca.
    • feniks_z_popiolu Re: Wysyłka z Cos 👕👕 02.08.26, 12:12
      Jakość bardzo dobra ale co do rozmiarów to różnie. Ja zawsze mierzę w stacjonarnym i kupuję tam lub ewtl zamawiam z ich strony, zależnie od ceny.
      • evro44 Re: Wysyłka z Cos 👕👕 02.08.26, 13:54
        nie rozumiem, co trzeba mieć w głowie ,żeby za tą cenę kupować bawełnianą koszulkę (niby super jakość?) no chyba , że będziesz ją nosić przez następne 10 lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka