marusia_ogoniok_102 Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 15:47 Ja poleżałam na hamaku na balkonie, co robię rzadko, i przeczytałam książkę o rozpieszczonym kocie Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 15:53 I wczoraj i dziś ogarniam dom, zakupy oraz pakowanie walizek - jutro wyjeżdżamy, córka zostaje z psami. Latam jak nakręcona, ciągle mi się wydaje, że o czymś zapomniałam. Chciałabym już siedzieć w samolocie. A jeszcze lepiej - na plaży 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 16:02 A dokąd to, bo nie pomnę, żebym czytał? Jakby nie było, udanego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 16:17 Dzieki 🙂 Do Grecji, na Thassos. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 17:17 Poza tym, robię tradycyjnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 15:55 Aktywnie-imprezowo. Byli goście, ognisko, mnóstwo pysznego jedzenia, spacery, badminton, komary, pełnia księżyca... Przyznaję- padam z nóg Odpowiedz Link Zgłoś
netlii Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 16:16 Chłop wybył na jakąś trase off road. Młody wybył z watahą z piłką pod pachą. Ja rano ściągnęłam trenera na siłownie i potarczowałam i troche wytrzymałościówki. Psy śpią. Nudno jakoś. Jeśli dobrze pamiętam to w pierwszy weekend wrzesnia 2025 jeszcze się kąpaliśmy w jeziorze będąc na Mazurach a teraz ma być coś w przedziale 16-18 stopni to i wyjechać się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 18:50 Gdzie to? Ma-upa fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 20:13 U mnie pogoda taka niepewna, więc daleko się nie wypuszczaliśmy, jedynie ciuchy i buty córce kupić. Widzicie kocie łapki? I taki kontrastowy Armageddon Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 20:16 widzimy, ale pod Twoim wpływem Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Ostatni wakacyjny weekend 31.08.26, 12:18 Dopisz, to łap normalny księżyc:p Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Ostatni wakacyjny weekend 31.08.26, 12:41 Nie mam dzieci w szkole. Wreszcie. Robię pomidory, maliny, jeżyny jabłka, jest mi gorąco, boli mnie kolano, jutro mam 24 i komar mnie ugryzł w kostkę. Mamusia mnie poinformowała, że jej światło w lodówce zgasło. Oby to było tylko światło, a nie lodówka, bo ma ćwierć wieku i mogła dokonać żywota, a ja jadę dopiero za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zbytomia100 Re: Ostatni wakacyjny weekend 31.08.26, 15:40 Citybrake w europejskiej stolicy. Pogoda dopisala, towarzystwo babskie, zjadlam wszystkie lokalne specjalnosci, odwiedzilam wszystkie turystyczne mustsee, jestem usatysfakcjonowana. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Ostatni wakacyjny weekend 31.08.26, 16:04 Byliśmy z m. w Beskidzie Śląskim. Przyjemne spacery po górkach i dolinkach, słoneczko... bardzo miły weekend. Odpowiedz Link Zgłoś