Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰 Święta

14.09.26, 11:54
Witam piękne panie,marzą mi się Święta Bożego Narodzenia spędzić z rodziną gdzieś gdzie bedzie wszystko gotowe nie będę musiała nic robić,proszę o polecenie gdzie można spędzić piękne Święta,pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego,spokojnego i pięknego dnia 🌹🌻🌺🌷🪻
Obserwuj wątek
    • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 12:00
      Nic nie polecę ale widziałam juz w Tedi świąteczne ozdoby 😬
    • aqua48 Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 13:27
      Mariola, bój się pana Pieca! Jak to święta w Twoim wykonaniu bez pieczenia, gotowania, smażenia, lepienia i zawijania oraz obdzielania tymi smakołykami całej rodziny? A co ze starym zeszytem teściowej? Zostawisz go odłogiem?
      • agnes_gray Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 13:49
        Należy się jej odpoczynek po tym całorocznym pichceniu 🙂
    • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 13:36
      W Egipcie.
      • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 14:57
        krwawy.lolo napisał:

> W Egipcie.

Dzizas, masakra
        • ageman Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 15:03
          homohominilupus napisała:

> krwawy.lolo napisał:
          >
          > > W Egipcie.
          >
          >
          > Dzizas, masakra
          >
          Dlaczego ?

To byłyby niezapomniane święta !
          • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 15:09
            Lubie świąteczna atmosferę czyli upal, bikini, palmy i basen i BN się nawzajem wykluczają.

Dla mnie idealne byłyby swieta gdzieś w górach albo w jakims klimatycznym.miescie, np Praga ze światełkami i chłodem
            • mdro Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 15:36
              Mnie tam upał i palmy się z narodzeniem Jezusa spinają... (basen i bikini może mniej wink). Btw. pamiętam, jak dość bezmyślnie zapytałam znajomą spędzającą Niedzielę Palmową we Włoszech, z czego oni robią palmy big_grin
              • ageman Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 15:41
                mdro napisała:

> Mnie tam upał i palmy się z narodzeniem Jezusa spinają.

Oczywiście!
                Przecież Jezus urodził się na terenie dzisiejszego Izraela a wczesne dzieciństwo spędził w Egipcie.
                Lolo na całkowitą rację z tym Egiptem a Mariolce należą się niezapomniane święta po latach siedzenia w kuchni 😁
                • homohominilupus Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 15:46
                  Ja nie o Jezusie. Ja o światełkach, swierkach I zimnie jak to w naszej szerokości geograficznej.
                  Inna sprawa, ze pizgający deszcz i +7 stopni jak ostatnio średnio mi te atmosferę tworzą. I jeszcze zaraz,jakiegoś wirusa złapię 🙄
                  Ale mimo to, żadne tropiki. Juz prędzej jakas Finlandia, chatka w osniezonym ledie I kominek, ommmmm
                  • wiesia_siemanko Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 16:03
                    A co te światełka i świerki mają wspolnego z narodzeniem boga.
            • wiesia_siemanko Re: Cześć piękne 🥰 Święta 14.09.26, 16:02
              Biorąc pod uwagę miejsce narodzenia Jezusa to palmy i ciepło(może nie upał) dużo bardziej się spinają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka