aneta.wis 07.02.05, 16:30 taki z klimatem, fajną muzyką - kawałkiem parkietu ... fajnie gdyby był wyjątkowy, z duszą i klimatem... myślałam o imprezie zamkniętej na około 20 osób ( 10 ROCZNICA ŚLUBU) Może ktoś zna taki lokal????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta.wis Re: FAJNY lokal z klimatem :-) WARSZAWA ...SZUKAM 08.02.05, 10:11 podbijam... Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: FAJNY lokal z klimatem :-) WARSZAWA ...SZUKAM 08.02.05, 10:14 wejdź na regionalne/Warszawa/restauracje może znajdziesz coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: FAJNY lokal z klimatem :-) WARSZAWA ...SZUKAM 08.02.05, 10:20 Aneto, gdy wyjeżdżaliśmy z Polski to robiliśmy imprezę pożegnalną w NoBo na Wilczej. Udostępnili nam jedną salę, było też jedzenie, a potem da się tam tańczyć (ja nie wiem, bo miałam 'dyżur' z Dominikiem i wracałam do domu o 22) mieszkając w Warszawie posługiwaliśmy się tym świetnym przewodnikiem (po ang): www.warsawinsider.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.wis szukam... 08.02.05, 10:35 Dzięki dziewczyny...korzystałam już z wyszukiwarek i problem w tym, że wybór teoretycznie ogromny ale wszystkie te miejsca są dla mnie zupełnie obce...opis i recenzje o lokalu mogą być O.K. ale często w praktyce okazuje się, że lokal jest beznadziejny... dlatego BARDZO zależy mi na opiniach i podpowiedzi osób, które już SPRAWDZIŁY jakieś lokale, może chodzą częściej na różne imprezy bo ja niestety nie Koleżanka poradziła mi lokal o nazwie "ORGANZA" na Sienkiewicza lub "TAM TAM" ale ten drugi od tego roku podobno przeobraża się bardziej w Restaurację i nie ma tam potańcówek...a my tak okazjonalnie wychodzimy się pobawidzić, że "PARKIET" jest dla mnie PRIORYTETEM !!! Może ktoś jeszcze będzie mógł mi coś podpowiedzieć Będę bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś