Dodaj do ulubionych

FAJNY lokal z klimatem :-) WARSZAWA ...SZUKAM!!!

07.02.05, 16:30
taki z klimatem, fajną muzyką - kawałkiem parkietu ... fajnie gdyby był
wyjątkowy, z duszą i klimatem... smile myślałam o imprezie zamkniętej na około
20 osób ( 10 ROCZNICA ŚLUBU)
Może ktoś zna taki lokal????!!!!
Obserwuj wątek
    • aneta.wis Re: FAJNY lokal z klimatem :-) WARSZAWA ...SZUKAM 08.02.05, 10:11
      podbijam...
      • malgra Re: FAJNY lokal z klimatem :-) WARSZAWA ...SZUKAM 08.02.05, 10:14
        wejdź na regionalne/Warszawa/restauracje może znajdziesz coś ciekawego
    • jagienkaa Re: FAJNY lokal z klimatem :-) WARSZAWA ...SZUKAM 08.02.05, 10:20
      Aneto,
      gdy wyjeżdżaliśmy z Polski to robiliśmy imprezę pożegnalną w NoBo na Wilczej.
      Udostępnili nam jedną salę, było też jedzenie, a potem da się tam tańczyć (ja
      nie wiem, bo miałam 'dyżur' z Dominikiem i wracałam do domu o 22wink)
      mieszkając w Warszawie posługiwaliśmy się tym świetnym przewodnikiem (po ang):
      www.warsawinsider.pl/
    • aneta.wis szukam... 08.02.05, 10:35
      Dzięki dziewczyny...korzystałam już z wyszukiwarek i problem w tym, że wybór
      teoretycznie ogromny smile ale wszystkie te miejsca są dla mnie zupełnie
      obce...opis i recenzje o lokalu mogą być O.K. ale często w praktyce okazuje
      się, że lokal jest beznadziejny...
      dlatego BARDZO zależy mi na opiniach i podpowiedzi osób, które już SPRAWDZIŁY
      jakieś lokale, może chodzą częściej na różne imprezy smile bo ja niestety nie sad
      Koleżanka poradziła mi lokal o nazwie "ORGANZA" na Sienkiewicza lub "TAM TAM"
      ale ten drugi od tego roku podobno przeobraża się bardziej w Restaurację i nie
      ma tam potańcówek...a my tak okazjonalnie wychodzimy się pobawidzić,
      że "PARKIET" jest dla mnie PRIORYTETEM smile !!!
      Może ktoś jeszcze będzie mógł mi coś podpowiedzieć smile Będę bardzo wdzięczna!
    • aneta.wis Re: FAJNY lokal z klimatem :-) WARSZAWA ...SZUKAM 09.02.05, 09:07

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka