kborz2 Re: CZYM WYWAWIĆ PLAMY PO GENCJANIE ? 14.03.05, 15:44 SORRY ZA WCZESNIE WCISNĘŁAM ENTER I TO ZBŁĘDEM W TYTULE. PRZEPRASZAM. No właśnie czym usunąc plamy z bawełnianej pościeli koloru białego po ospowej gencjanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
suffo To i ja sie podepne 14.03.05, 19:07 Jak zlikwidowac gencjane z polki? Wylala sie 3 lata temu i stworzyla plame o niekonczacych sie, brudzacych zasobach Odpowiedz Link Zgłoś
kborz2 Re: To i ja sie podepne 15.03.05, 09:32 jak zabrudzenia były świeze na meblach to mój mąż wyczyścił watka nasączona jakąś swoja wodo toaletowa na spirytusie, ale uwaga żeby nie zetrzec od razu farby, a co do starych plam to niestety nie mam pojęcia. No a co z ta pościelą ? Dodam że jest biała w kolorowe zwierzatka więc chyba bielinka czy cos takiego odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: wymoczyć w zwykłej Bielince i uprać 15.03.05, 10:41 tak przynajmniej dla rzeczy białych, szarych i generalnie bladych, które nie boją sie bielidła, wyszła śnieżna biel!, innych nie miałam poplamionych... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 odplamiacz Amwaya 15.03.05, 14:07 Niedawno kupiłam i zrobiłam się fanką tego odplamiacza.Plamy które nie schodzily miesiącami,po Amwayu zeszły. Powinni mi zacząć płacic bo tak teraz reklamuje wszedzie ten specyfik Odpowiedz Link Zgłoś
t-ola Re: CZYM WYWAWIĆ PLAMY PO GENCJANIE ? 15.03.05, 13:42 U mnie zadziałał Vanish - na ubrankach nie ma śladu po gencjanie, moczyłam rzeczy cały dzień, równiez ubranka kolorowe. Z przewijaka plama sama się usunęła- chyba jakaś reakcja chemiczna . Odpowiedz Link Zgłoś