mama007 Re: Pomóżcie! 27.08.05, 22:48 nękajcie policję ile się da, niech się wezmą do roboty Aga Odpowiedz Link Zgłoś
michiko jasne bo policja nie ma nic innego do roboty tylko 28.08.05, 19:48 szukać jednej zaginionej. Rozumiem ból rodziny, ale może nie obarczajmy wszystkim policji... Czy rodzina nawiązała konakt z stowarzyszeniem Itaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: jasne bo policja nie ma nic innego do roboty 29.08.05, 12:55 Tak, oczywiście: www.itaka.org.pl/main.php? S=missing&L=pol&T=database&T2=mdb&BASE=display&TAB=z&REF=63135353030323&IFRAME=1 W sobotę w programie "kronika kryminalna" w TVP1 o 23.30 był reportaż o Wiolecie. Niebawem będzie w "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" Wierzymy, ze ona żyje. Ale moze nie być o zdrowych zmysłach... Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: jasne bo policja nie ma nic innego do roboty 29.08.05, 12:57 jeszcze raz link: ITAKA Pozdrawiam Anet Odpowiedz Link Zgłoś
monia1974 Re: Pomóżcie! 28.08.05, 21:31 daj informacje na innych forach a policja jest od tego aby szukać Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Pomóżcie! 29.08.05, 13:29 jestem gliwiczanką...obiecuję się rozglądać...jeśli chcesz wrzucę posta ze zdjęciem na forum motocyklistów ... jest sezon, dużo jeździmy po kraju ...może akurat) Goha Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: Pomóżcie! 29.08.05, 13:54 dzięki, Goha, jasne, ze chcę! Pozdrawiam Anet Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Pomóżcie! 02.09.05, 17:43 I co?! Nadal nic, nawet po emisji programu? (( Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: :( 22.09.05, 16:34 Słyszałam, że znaleziono ją, podobno morderstwo upozorowane na samobójstwo. Małżonek jest dla mnie pierwszym podejrzanym. Szczere wyrazy współczucia bliskim. Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: :( 23.09.05, 22:51 naprawdę nawet mi sie pisać nie chce... w poniedziałek jest pogrzeb... Znaleziono ją po 6 tygodniach od śmierci. Dziękuję wszystkim za pomoc Anet Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: strasznie mi przykro :( 25.09.05, 00:24 Światełko dla koleżanki(*)(*)(*)(*)(*) Naprawdę strasznie mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: strasznie mi przykro :( 26.09.05, 04:15 jeszcze jedno swiatelko ode mnie. Wieczne odpoczywanie racz jej dac Panie... (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
azatroskanaa Re: strasznie mi przykro :( 26.09.05, 10:00 Jestem myslami z jej najblizszymi!To straszne,az mi ciarki przeszly! Tyle czasu! Dzisiaj pogrzeb!Pomodle sie za jej dusze! 4letnie dzieciątko zostalo polsierotka! Zycie jest niesprawiedliwe! Jak do tego doszlo ? Ze mąż to moze nieprawda.... za co ? Ktos zna szczegoly?.... Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: Pomóżcie! 27.09.05, 21:16 tak się ta sprawa zakończyła: gdansk.naszemiasto.pl/jasnowidz/specjalna_artykul/40465.html Relacja ze strony jasnowidza. Z tej drugiej strony - rodziny Wiolety (tzn mamy i brata) było dużo gorzej. Wczoraj był pogrzeb. Nie chcę nikogo osądzać, ale mąż Wioli przyszedł ubrany w beżowe sztruksy i zieloną kurtkę polarową... Na pogrzeb własnej żony tak się ubrał... Anet Odpowiedz Link Zgłoś
azatroskanaa czy udowodniono jej mężowi winę ? 28.09.05, 15:26 kara śmierci powinna obowiązywać w tym kraju! Strasznie Wam współczuję... a Ty "jesteś/byłaś" jej siostrą ? Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: czy udowodniono jej mężowi winę ? 28.09.05, 16:33 Nie, to moja znajoma, właściwie - daleka kuzynka... Miałyśmy wspólną ciocię chrzestną. Winy nikomu nie udowodniono. Na razie jest uważane, ze to samobójstwo. Znając polską policję- pewnie tak zostanie... Anet Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: czy udowodniono jej mężowi winę ? 28.09.05, 17:34 100% winny jak nie morderstwa, to na pewno doprowadzenia do samobójstwa. Masz rację, że w polskich realiach ujdzie mu to na sucho. Osobiście znam dwa przypadki samobójstw dzieci, doprowadzonych do tego kroku przez rodziców ( w jednym przypadku dziewczyna była ponoć w ciąży z ojcem, tak huczała cała miejscowość i rodzina) i nic. Szkoda dziecka.... Odpowiedz Link Zgłoś