mradawiec 28.08.05, 16:46 Moja coreczka ma 2,5 i chce isc z nia do kina niestety nic teraz dla dzieci nie graja jedynie wlasnie Madagaskar - jak myslicie czy moge z nia isc? Nie bedzie sie nudzila? Nie jest za mala na ten film? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atta Re: MADAGASSKAR - czy isc? 28.08.05, 16:52 Odradzam... Ja byłam w zeszłym tygodniu min. z 4.5-latką i mała zaczęła się nudzić. Film jest oparty głównie na dialogach - trzeba się skupić na słowie, bo obraz w miarę monotonny. Dla 2,5-latki za ciężka próba, moim zdaniem... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mradawiec Re: MADAGASSKAR - czy isc? 28.08.05, 16:54 dziekuje za wiesci Pozrdawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: MADAGASSKAR - czy isc? 28.08.05, 17:40 nie wiem, czy to film dla dzieci, ale zdecydowanie polecam wszystkim mamom i innym osobom dorosłym jeśli ktoś lubi bajki, zachwyci się historią kryzysu wieku średniego zebry i wszelkimi perypetiami jakie z tego wynikły. oglądając ten film turlaliśmy się ze śmiechu (angielska wersja z napisami). reasumując - nawet jeśli dziecko jest za małe, to film warto zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania2 Re: MADAGASSKAR - czy isc? 28.08.05, 18:48 bylam na tym filmie z synem 5 lat i corka 2 latka - obydwojgu sie podobalo ! Corka wytrzymala caly seans , a do tej pory spiewa piosenke "wyginam smialo cialo ". Polecam (zawsze mozna wyjsc z kina jak dziecko nie bedzie zainteresowane filmem ) Odpowiedz Link Zgłoś
bulbulina Re: MADAGASSKAR - czy isc? 28.08.05, 20:20 swietny film, ale nie wiem czy dla 2latki.mnie zachwycil ale niestety mam troche wiecej lat.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: MADAGASSKAR - czy isc? 28.08.05, 20:43 mamaania2 napisała: > bylam na tym filmie z synem 5 lat i corka 2 latka - obydwojgu sie podobalo ! > Corka wytrzymala caly seans , a do tej pory spiewa piosenke "wyginam smialo > cialo ". przepraszam, czy to król lemurów tak śpiewał? w wersji anglojęzycznej zapodawał "I like to move it move it!". taaa, zdecydowanie podtrzymuję teorię, że bajki z polskim dubbingiem i bez dubbingu to dwa różne filmy Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: MADAGASSKAR - czy isc? 28.08.05, 21:20 kosheen4 napisała: > mamaania2 napisała: > > > bylam na tym filmie z synem 5 lat i corka 2 latka - obydwojgu sie podobal > o ! > > Corka wytrzymala caly seans , a do tej pory spiewa piosenke "wyginam smia > lo > > cialo ". > > przepraszam, czy to król lemurów tak śpiewał? w wersji anglojęzycznej zapodawał > "I like to move it move it!". taaa, zdecydowanie podtrzymuję teorię, że bajki z > polskim dubbingiem i bez dubbingu to dwa różne filmy > > Taaa, Król Lemurów Co do filmu - my też bylismy z naszą ponad 3 letnią córcią i też jej sie podobało . Noi oczywiście ta piosenka u nas to HIT nr 1 ) Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: MADAGASSKAR - czy isc? 28.08.05, 20:45 Ja bylam dzis z dziecmi - 4 lata i 12 lat i bardzo im sie podobalo !!! Odpowiedz Link Zgłoś