beata985 12.09.05, 08:53 a może jeszcze inna wersja.wiem ,że niektóre z Was grają a czeka mnie dzisiaj bojowe zadanie zakupu.jaka wersja byłaby dobra dla dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mufka51 Re: sims 1 czy 2..dylemat 12.09.05, 09:08 Ani jedna,ani druga.To moje zdanie,może ktoś ma inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_78 Re: sims 1 czy 2..dylemat 12.09.05, 09:35 Moim zdaniem to przestała być gra dla dzieci gdy weszły na rynek kolejne dodatki do pierwszej części (sceny z całowaniem, ościskiwaniem, zapraszaniem do łóżka). Jeśli masz małe dzieci to stanowczo odradzam zakup tej gry. Jeśli to dziecko "zbliża się" do pełnoletności, a komputer masz szybki to radzę 2, ciekawsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: sims 1 czy 2..dylemat 12.09.05, 09:39 dzieciaki grały już kiedyś.była to chyba 1-ka,przeczytałam opis 2 cz.raczej jej nie kupię.A dodatków sami nie kupią.chodzi im o budowanie domków basenów,zarabianie pieniążków.Obsciskiwanie nie wchodzi w rachubę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_78 Re: sims 1 czy 2..dylemat 12.09.05, 12:14 Gra bardzo mi sie podoba, na pewno lepsza od tych co to krew bez przerwy tryska na ekranie. Wspomniałam tylko, że są pewne elementy tej gry (nie całość oczywiście),które dla 8, 10, czy 12 latków chyba nie są wskazane. Ogólnie jest ok, ja też, mimo, że nie jestem dzieckiem swego czasu często grywałam. Uczy, że aby coś osiągnąć, trzeba na to zapracować. Dla młodszych proponuje 1 - łatwiejsza, dla starszych 2. Odpowiedz Link Zgłoś