Dodaj do ulubionych

Poradzcie!!

28.09.05, 10:00
Hej . Mam pewien problem z moim meżem. Wyprawiamy niedługo chrzciny, ze
względu na małe mieszkanie i duża ilośćosób(najbliższych tj15)mielismy robic
u moich rodziców. Niestety było juz wszystko zaplanowane , a tu mąż zmienił
zdanie pod wpływem swojej mamusi.Powiedział, że zrobi tylko obiad i ciasto u
nas w domu. Jest mi strasznie przykro z tego powodu.Ogólnie to nie wyobrażam
sobie tych brudnych garów i ich mycia. Będzie mi wstyd jak podam tylko obiad
i ciasto a potem co mam wyrzucić wszystkich do domu?? Co robić??
Obserwuj wątek
    • pade Re: Poradzcie!! 28.09.05, 10:03
      Mogę Ci poradzić tylko tyle: Czy Ty nie masz w domu nic do powiedzenia??? A mąż
      ze wszystkim lata do mamusi? Kobieto pogadaj stanowczo z mężem, w końcu to
      chrzciny Waszego dziecka, a nie tylko jego, prawda?
    • cruella Re: Poradzcie!! 28.09.05, 10:05
      Powiem w skróciesmile))

Mój mąż też kiedyś wpadł na pomysł, że podobną imprezę robimy w domu, w dodatku
      zaprosimy pół rodziny, on zrobi!!!
      Powiedziałam wówczas z uśmiechem: jak się cieszę, że ZROBISZ, proponuję zacząć
      od listy dań i potrzebnych produktów...no i weź sobie ze 3 dni wolnegosmile))
      Szybko zmienił zdaniesmile))

Po ostatniej komunii syna, gdy musiałam na 60m2 zmieścić ponad 20 osób (sama
      nawet za stołem nie siadłam), doszliśmy do wniosku, że MNIE też należy się coś
      miłego w tak uroczystym dniusmile)))
    • annak25 Re: Poradzcie!! 28.09.05, 10:14
      Zawsze tak jest, jak sie tesciowa zaczyna wtracac...Porozmawiaj z mezem, niech
      ci wytlumaczy dlaczego nie chce chrzcin u twoich rodzicow. Ja chrzciny zrobilam
      u tesciow, bo maja duzy dom i bylo bardzo fajnie. nie mam pojecia jak mialabym
      pomiescic 20 osob w 2 niewielkich pokojach(moje mieszkanie),nawet nie mieli by
      gdzie usiasc.dziecko jest twoje i meza, wiec zrob co wy uwazacie. powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka