mjsm 26.10.05, 23:50 Nie mam sie komu wyzalic, mialam bardzo zly dzien, ukradli mi dokumenty w tramwaju, czuje sie jakby ktos zabral mi kawalek mnie. Powiedzcie, ze jutro bedzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysia51 Re: bardzo zły dzień 26.10.05, 23:54 Jutro NAPEWNO bedzie lepiej,pociesz się że będziesz miała coś nowego...dokumenty. Głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: bardzo zły dzień 26.10.05, 23:55 OJ(( Ale pomyśl sobie,że mogło być gorzej,mogli Ci okraśc mieszkanie,wszystkie oszczedności.. a to "tylko" dokumenty.Spróbuj zbagatelizować problem w myślach,zrobisz sobie nowe dokumenty,dasz ładniejsze zdjęcie.. A jutro-bedzie nowy,cudowny dzień! Uszy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka Re: bardzo zły dzień 27.10.05, 00:40 podobno pech równoważy się szcześciem w późniejszym terminieczego Ci bardzo życzę więc zagraj jutro w totka, Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: bardzo zły dzień 27.10.05, 00:43 Jasne że jutro będzie lepiej, czego ci z całego serducha życzę))) Odpowiedz Link Zgłoś
mojuda Re: bardzo zły dzień 27.10.05, 07:32 bedzie! zapewniam mojego meza tez okradli czlowiek jest troszke ugiety:/ale nie zlamanay trzymaj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Re: bardzo zły dzień 27.10.05, 10:41 Wyobrazam sobie jak sie czujesz (bezradna, oszukana); mozna stracic zaufanie do ludzi (. Mnie kiedys w dniu urodzin (!!) ukradziono moj ulubiony rower (stal tuz pod domem), ale mi bylo smutno .... Odpowiedz Link Zgłoś