Dodaj do ulubionych

do moderatorek

23.11.05, 19:27
zamieściłam dziś post z prośbą o link do skrótów.Już go oczywiście nie ma.
Czy przed przeniesieniem wątku nie można by wysłać na priv gdzie mam znaleźć
swój wątek?Skąd mam wiedzieć?A tak na marginesie to co to szkodzi, że
umieściłam tu ten wątek?kiedyś pytałam jak usunąć kamień z brodzika i nie
było problemu. jakie są w ogóle kryteria?
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: do moderatorek 23.11.05, 19:39
      Witaj. jak byś poświęciła więcej czasu na szukanie, zamiast smarowac watek do
      moderatorów to yuś na pewno znalazła swój watek. jas nie miałam problemu ze
      znalezieniem i to !!! na emamie.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=32396690
      pozdrawiam.
      p.s. Moze jednak nie zawsze te wqredne moderatorki maczały w czyms place i
      wystarczy dokładniej się rozejrzec?
    • kalina_p a co do informacji na priv-jest tu specjalny wątek 23.11.05, 22:13
      pt. "Przeniesione wątki" i tam należy szukac zagubionych wątków. Wysyłanie
      każdej osobie informacji na priv byłoby bardzo czasochłonne.
    • barbami Re: do moderatorek 23.11.05, 22:29
      Szukałam przez wyszukiwarkę i nie znalazłam.Nie wiem skąd tyle jadu u
      czajki.Przepraszam, że zmarnowałaś chyba ze dwie minuty Twego cennego czasu
      (podejrzewam, że tyle zajęło przeczytanie i odnalezienie postu).Kalina
      odpowiedziała mi grzecznie i rzeczowo bez zbędnych złośliwości.To jest
      prawdziwy moderator, a nie taki, który uważa, że bycie moderatorem sprawia, że
      jest się o jeden szczebel wyżej od przeciętnego szaraka (moja skromna osoba).
      • zona_mi Re: do moderatorek 23.11.05, 22:35
        Wyszukiwarka nie działa na bieżąco - pokazuje wątki założone poprzedniego dnia.
        Jeśli swój założyłaś dziś rano, to wystarczyło przejrzeć te z dzisiejszą datą,
        oraz zajrzeć do przeniesionych wątków. Ewentualnie na Oślą ławkę, bo jeszcze
        tam mógł trafić, jeśli byłby powód. No, ale znalazł się? smile
      • czajkax2 Re: do moderatorek 23.11.05, 22:41
        Doprawdy nie wiem skąd wniosek że moja wypowiedź jest jadowita? I uwierz mi
        wcalenie uwazam się "wyzej' od kogokolwiek. bo niby czemu miałabym. Wyobraź
        sobie że ostnio mam bardzo ciężki okres w swoim zyciu i tez mam prawo do
        gorszych dni. moderator jest nadal 'szarym' człwoiekiem i miewa wzloty i
        upadki. Ale nie o to chodzi.
        Chodzi mi o o to,że irytują mnie watki,w których zwala się winę na moderatorów,
        zamiast po prostu DOKŁADNIE poszukac. ale ty poszłas po najmniejszej loini
        oprou. Przejrzalas moze ze 3 pierwsze mijesca na forum i skoro nie ma watku-
        znaczy sie wywalili.
        Wkurza mnie to. Ot co.
        A jak juz dostalas odpowiedź,ze watek jest to moglas sie chociaz pofatygowac i
        podziekowac,bo jednak 2 minuty9wg ciebie0 stracilam-ty nie zadalas sobie nawet
        tyle trudu.
    • barbami do czajki 24.11.05, 06:23
      Dziękuję bardzo. Nie zrobiłam tego wcześniej, gdyż nadal uważam, że Twoja
      wypowiedź nie była miła. Domagasz się podziękowań więc je masz. Nie musisz mi
      wierzyć, ale szukałam tego wątku przez wyszukiwarkę i nic nie było, co jest
      możliwe (patrz post zona mi). Ani kalina, ani zona mi nie miała jakiś pretensji
      tylko grzecznie mi wyjaśniły,że to jest możliwe, że mego postu nie było w
      wyszukiwarce.Rozumiem, że mogłaś mieć zły dzień, ale ja chyba nie byłam tego
      bezpośrednim powodem, w takim razie dlaczego ja obrywam. Poza tym trzeba było
      się najpierw uspokoić a potem odpisywać. Aż strach pomyśleć co by było gdybym
      akurat była przy Tobie. Trzeba oddzielać życie prywatne od zawodowego.
      Życzę więcej optymizmu i lepszego humoru. Jeszcze raz dziękuję (na wszelki
      wypadek napiszę raz jeszcze).Przepraszam, że zajęłam cenny czas.
      • czajkax2 Re: do czajki 24.11.05, 08:40
        Ależ proszę bardzo.
        ja również przepraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka