01.12.05, 18:04
Mam dziś doła. Pogoda do d..., maż wraca późno. Jak już wraca, to chce mi się
tylko spać, ciągle siedzę sama w chałupie, a dziecko mi od paru dni stale
marudzi. A w dodatku te problemy po depo...Ciagle plamię, a w wyobraźni już
widzę siebie jako prawie bezpłodną, nieumiejącą uregulować hormonówsad
Zjadalam dziś 3 ciastka i nie ćwiczyłam. Nieźle, co? Dodam, że bardzo rzadko
narzekam, to chyba oznacza, że naprawdę mam dość.
Obserwuj wątek
    • mmaggz ja mam meega giga doła na pocieszenie 01.12.05, 18:10
      Jak ty masz doła to ja mam giga doła. mam dwojke dzieci i meza, ktorego
      wolalabym nie miec. Nie widze sensu w niczym. Po tylu roznych powrotach,
      szukaniu rozwiazan, przepeowadzce i wielu obietnicach jest tak samo.
      Jak tylko poczuje sie pewniej to ma wszystko w dupie. Po kiego diabła wrocilam
      tu????? Jestem glupia to najpeszczotliwsze okreslenie jakie przychodzi mi do
      glowy. Chce mi sie wyć i jeszcze gadu mi wywalilo chyba mam wirusa. Dzieci sie
      dra i wnerwia mnie to. Jestem w okropnym stanie, wszystko mi zwisa i nic mi sie
      nie chce. Nie widze sensu w niczym. Ryczalam dzis prawie caly dzien. Chce
      rozwodu!!!! Tylko jak to zrobic?
      • elf1977 Re: ja mam meega giga doła na pocieszenie 01.12.05, 18:18
        o kurczę, rzeczywiście masz większego doła. Jak jest tak źle, to się rozwiedź.
        Wiem, że to łatwo powiedzieć. Ale może masz szansę na coś lepszego z kimś
        innym. Powiem Ci, że ja uciekłam miesiąc przed ślubem od poprzedniego
        narzeczonego, dalo się zrobić, mimo bolącego serca. A jeszcze wcześniej mój
        pierwszy narzeczony zmarł na raka mózgu. Trochę, jak w kiepskim romansie. Mimo
        wszytko się pozbieralam i zaczynałam od nowa. Piszę to, bo wierzę, że jak Ci
        bardzo źle, dasz radę to zmienić...Ja mam doła, ale chwilowego, jak się jutro
        zbudzę, pewnie będę szczęśliwa. A Ty?
      • zonazona jakbym o sobie czytała 01.12.05, 20:33
        mmaggz, czasem sama nie wiem, czego chcę, a niestety nie mam talentu i odwagi,
        aby zmienić swoje zycie o 180 st. Jedynie pod tym wirusem sie nie podpisuję wink
        Teraz pod górkę!!
    • julia246 Re: GG się nie przejmuj mi też nawala:)) n/t 01.12.05, 21:43

• mmaggz dziś mamy nowy dzień - lepiej mi juz 02.12.05, 11:15
        Wiecie co, dziś czuję się lepiej. Dużo działo się ostatnio. Dużo stresu,
        zmęczenia, wszystkiego. Starałam się jakoś trzymać i z usmiechem na ustach.
        Chyba nagromadziło sie we mnie tego wszystkiego i wybuchłam wczoraj.
        Po prostu zmęczenie materiału, bo jak długo można dawac samemu sobie radę z tym
        wszystkim.
        Co do rozwodu to nie mam odwagi, tzn beczałam wczoraj, bo wiem, że nawet jeśli
        to byłoby dobre rozwiązanie, to mój mąż nie odczepi się tak łatwo.
        Cały problem w tym, że jak ja jestem zdecydowana, to on zaczyna być taki, jakim
        ja chce go widziec. I to trwa jakis czas. A że mamy dwojke dzieci to sobie
        mysle, że nie moge byc taka egoistka. Potem on zaczyna czuc sie pewniej i
        znowu....
        Chociaz ostatnio coraz czesciej sie zastanawiam co nas laczy poza dziecmi?
        Wiecie takie spojrzeni9e na nasza milosc, czy co to wogole jest.
        Po prostu on nie chce odpuscic, a na konsekwentne zmiany...coz przestaje
        wierzyc w nie.
        Szkoda mi dzieci, ale z drugiej strony ta sytuacja na nich sie odbija, bo czuje
        zmeczenie materialu jako matka i wogole.
        Kiedys potrafilam godzinami czytac bajki, spiewac im bawic siez nimi. A teraz..
    • scania81 Re: Mam doła 02.12.05, 11:40
      a gdybyscie się zdecydowały na rozwód lub chociaz separacje zeby facetowi oczy
      otworzyc i dac mu ostatnia szansę, to zapraszam, z checia pomoge napisac pozew,
      mogę napisać że mam juz niejako doswiadczenie, tyle ich napisałam dziewczynom z
      forów.... mój nr gg 7272355.
      i głowy do góry, ja byłam na samym dnie i miałam mega doły, ale wzięłam się w
      garść, a sprawy w swoje ręce i teraz jestem szczęśliwa.
      Niektórzy wiążą sie z wampirami energetycznymi, inni z wampirami uczuciowymi, z
      nimi nigdy nie będziecie szczęśliwe, a źródło pociechy to wasze mniejsze i
      wieksze dzieciatka.
      Jestem z wamikiss
      irena
    • elf1977 Re: Mam doła 02.12.05, 13:31
      Hej. Cieszę się, że dziś w lepszych humorach. Ja też nieźle, przynajmniej dziś
      się wyrwę z domu i ucieknę od dziecinysmile Co do rozwodów, trudna sztuka, ciężko
      jest powiedzieć koniec, ciągle się ma nadzieję. Życzę siły i wytrwałości/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka