Dodaj do ulubionych

jak śpią wasze maluchy? mam roczniaka i 3-latka!

12.01.06, 21:15
...i nie ma mowy by mała zasnęła beze mnie a większy bez taty, finał jest
taki,że obydwoje zasypiamy z dziećmi ...i nie mamy czasu dla siebie a jak u
was moje drogie?
Obserwuj wątek
    • ewcialinka Re: jak śpią wasze maluchy? mam roczniaka i 3-lat 12.01.06, 21:42
      synek ma roczek usypia o 24 !! spi do 9.30 jak usnie to padam ze zmęczenia i
      nic mi sie nie chce.a często spi z anmi bo płacze przez sen i wstaje w
      łóżeczku .w nocy jeszcze wstaje do niego
    • kaaari Re: jak śpią wasze maluchy? mam roczniaka i 3-lat 12.01.06, 21:47
      Moja córa ma 3,5 roku - śpi sama w swoim pokoju.
      Zasypia ok 22 ,wsdtaje ok 7.
      Czasem jak przyśni jej się coś złego to posiedzę z nią chwilkę ,potrzymam za
      rączkę i idzie spać.
      Nie ma mowy o spaniu z nami bo jestem w ósmym mies. i po prostu nie ma miejsca.
      Nie robi nam z tego powodu większych problemów.
      • migotka2000 Nocne wędrówki ludów 12.01.06, 21:59
        Mój syn ma 3,4 roku, co drugą noc ląduje u nas, przydreptuje z kołdrą pod pachą
        twierdząc, że boi się potworów. Jak śpi spokojnie - gnieździmy się w trójke
        plus mój obecnie 38 tygodniowy brzuch, jak się rzuca - mąż albo ja wynosimy się
        z kołdrą pod pachą na sofę.

Po narodzinach Miśka Drugiego planujemy ulokować męża na rozkładanej sofie w
        salonie i to on będzie obrońcą przed "potworami". Ja będe pełnić wachtę przy
        Miśku Drugim.
        • argila Re: Nocne wędrówki ludów 12.01.06, 22:33
          Mam 1,5 roczną córkę , zasypia sama ale nad ranem przychodzi do nas i spimy w
          trójkę smile
          • andaba Re: jak śpią wasze maluchy? mam roczniaka i 3-lat 12.01.06, 22:53
            Same zasypiają i same zasypiały.
    • kate33 Re: jak śpią wasze maluchy? mam roczniaka i 3-lat 13.01.06, 08:48
      Mój 16-sto miesięczny synek zasypia ze mną. Śpi obok nas, bo ma dostawione
      swoje łóżko do naszego, ale na palcach u jednej ręki mogę policzyć ile nocy
      przespał w całości, bez płaczu.
    • kacha1979 bardzo dobrze 13.01.06, 09:10
      mam dwie corki jedna ma 3 miesiace i spi sama a druga ma 6 lat tez spi sama i
      tez z mezem nie mamy czasu dla siebie bo0 maz dlugo pracowa i przychodzil
      padniety do domu a ja ?? po calym dniu latania kolo jednej i drugiej poprostu
      "wysiadalam " teraz meza niema bo wlasnie dzis wyjechal i niewiem jak to dalej
      bedzie mam nadzieje ze okey .Pozdrawiam
    • weronikarb Re: jak śpią wasze maluchy? mam roczniaka i 3-lat 13.01.06, 09:42
      Moj 2 latka spi sam na tapczanie obok naszego. Łóżeczka nie tolerowal i spal we
      wozkulub z nami. Usypia (jak nie spi w dzien - co jest juz prawie normą_) to
      zasypia ze mna ogladając film (najczesciej ok 20-22), pozniej przenosze go na
      jego tapczan i mamy czas dla siebie z mezem
    • ankus2 Re: jak śpią wasze maluchy? mam roczniaka i 3-lat 13.01.06, 17:28
      A my mamy córcię (3 lata) , która odkad skonczyła 6 m-cy spi sama we własnym
      pokoju, czasami zdarzają sie jej akcje pt. potwory w pokoju i przenosiny do
      nas, ale mamy na to sposób: wstajemy i idziemy wygonic potwory, otwieramy okno
      i poprostu je wyganiamysmile Od czerwca mamy nowego domownika (synusia), który
      własnie konczy niedługo 7 m-cy i... spi z nami w sypialni, ale we własnym
      łóżeczku. Własnie stoję przed dylematem kiedy młodego przeprowadzić do siostry?
      Ale zdjae mi się, że z tą secyzja poczekam aż skończy roczek... jak myslicie?
      Pozdrawiam, Anka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka