piekarz_he_he 26.04.06, 20:36 adidasów na gołe nogi jest wieśniackie. Okropnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgra Re: Myślę, że noszenie 26.04.06, 20:40 no to ze mnie wieśniara,bo ja noszę.Bardziej rażące jest noszenie skarpet do klapek. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: Myślę, że noszenie 27.04.06, 19:33 do adidasków sa fajne skarpetki tzw stópki, nie pończosznicze tylko bawełniane- bardzo fajna sprawa, kupie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Myślę, że noszenie 29.04.06, 13:50 No i Ja jestem Wieśniara bo nosze adidasy bez skarpet hehehhe a mieszkam w Szczecinie A z Jakiego wilkiego miasta pochodzisz ze trzeba nosić skarpety do adidasów hehehhehe .Dama Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: Myślę, że noszenie 26.04.06, 21:21 Ja mieszkam na wsi i nikt tu nie nosi adidasów na gołe stopyMoże moja wieś jest mało wieśniackaAle klapki na skarpetki to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: Myślę, że noszenie 27.04.06, 15:47 są takie króciutkie skarpetki, które nie wystają z adidasów. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Myślę, że noszenie 27.04.06, 16:22 > są takie króciutkie skarpetki, które nie wystają z adidasów. > stópki się nazywają Odpowiedz Link Zgłoś
dorka.3 Re: Myślę, że noszenie 27.04.06, 19:07 następny problem stulecia typu golenie pach u mężczyzn czy niegolenie. może niech jak ktoś lubi skarpetki do adidasów to niech je nosi, a jak nie lubi to niech nie nosi i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kagorek Re: Myślę, że noszenie 27.04.06, 19:22 a jak czuje sie stopa bez skarpetki wyjeta z rzeczonego adidasa? Odpowiedz Link Zgłoś
kagorek Re: Myślę, że noszenie 28.04.06, 18:57 albo kogoś kto akurat jest w pobliżu Odpowiedz Link Zgłoś
piekarz_he_he Re: Myślę, że noszenie 28.04.06, 20:17 O fuj. Nie dość, że wieśniacko wygląda, to jeszcze śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Myślę, że noszenie 27.04.06, 20:42 Nie wszystkim pocą się stopy.... Odpowiedz Link Zgłoś
onega Re: Myślę, że noszenie 28.04.06, 22:07 A ja myślę, że jesteś ograniczony. Taka moda teraz i kto nosi skarpety do adidasów ten się nie zna na modzie właśnie. Jak tobie nogi smierdzą to nie znaczy, że każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
piekarz_he_he Re: Myślę, że noszenie 28.04.06, 22:50 Aha mścisz się za mój komentarz na innym forum, tak? Złość i agresja. Ale masz rację - nogi bez skarpetek w adidasach śmierdzą każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
piekarz_he_he Re: w stanach i we Wloszech tez nie nosi sie skar 28.04.06, 23:06 Zimą też nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna123 Re: Myślę, że noszenie 28.04.06, 23:52 Podzielam zdanie, że nogi bez skarpetek śmierdzą, wszystkim bez wyjątku! A MOżE WPROWADZIMY NOWY TREND: skarpetki do klapek. Skoro Reni Jusis może nosić skarpwtki do szpilek, to czemu nie do klapek? Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Myślę, że noszenie 29.04.06, 01:52 A niby dlaczego bez skarpetek smierdza a w skarpetkach nie? Wtedy sie nie pocą? bo wg mnie jesli adidas jest nieprzewiewny to poca się tak czy inaczej. I jesli nie smierdzi sama stopa to smierdzi skarpetka. Dlatego tez jeśli ktos ma ochote założyc adidasy w letni dzień to powinien sobie sprawic odpowiednie do tego obuwie, przewiewne, z "wywietrznikami". Mnie osobiście podobaja sie fajne adidasy na gołych stopach /ktore też moga być fajne zresztą/. To taki styl /reszta ubioru tez powinna pasować/, troche luzacki i nie ma nic wspólnego z wiesniactwem. No chyba ze obok wystaje słoma. O wiele lepiej wygladaja adidasy na gola stopę niz skarpetki w sandałach i to własnie jest właśnie wiesniackie. Odpowiedz Link Zgłoś
egoya Re: Myślę, że noszenie 29.04.06, 13:42 jak komuś tak wygodnie to proszę bardzo. Ale jak widzę skarpetki do klapek albo do szpilek to dla mnie ochyda. Też jestem ze wsi i może na modzie się nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Myślę, że noszenie 29.04.06, 13:54 Na rynku Polskim jest tyle preparatów do stóp ze mozna o onogi zadbac i nie beda śmierdziec Jak tos ma grzybice to nogi mu beda smierdziały nie zaleznie czy ma skarpety czy i ich nie ma .A ten kto dba o stopy to nie stety nie ma takij mozliwości aby smierdzial .No chba ze przez dwa dni sie chodzi w butach paltykowych i sie ich nie zdejmuje :A co do tych nieszczesnych klapek to mysle ze nie zafajnie wyglada kobieta w kalapeczkach i w skrpecie Za to gola stopa zadbana wyglada ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
piekarz_he_he Re: Myślę, że noszenie 29.04.06, 14:03 > gola stopa > zadbana wyglada ladnie Tyle że nie w adidasach. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Myślę, że noszenie 29.04.06, 14:09 Ale to nie znaczy ze w adidasach ma nie zadbane W klapkach i skrpetach wyglada sie uroczo to dobiro pachnie wsia Odpowiedz Link Zgłoś
piekarz_he_he Re: Myślę, że noszenie 29.04.06, 14:13 gabi683 napisała: > Ale to nie znaczy ze w adidasach ma nie zadbane Czy ja gdzieś napisałam, że w adidasach ma się nie zadbane? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Myślę, że noszenie 30.04.06, 17:31 piekarz_he_he napisała: > gabi683 napisała: > > > Ale to nie znaczy ze w adidasach ma nie zadbane > > Czy ja gdzieś napisałam, że w adidasach ma się nie zadbane? No nie ale mowisz ze noszenie adidasów bez skiarpet to wieśnictwo ,zastanawia mnie z jaką Dama mam do czynienia A moze nosisz latem koronkowe rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
dusia_mamusia Re: Myślę, że noszenie 30.04.06, 19:05 piekarz_he_he napisała: > > gola stopa > > zadbana wyglada ladnie > > Tyle że nie w adidasach. Stopa w adidasach w ogóle nie wygląda. Bidulka Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Re: Myślę, że noszenie 30.04.06, 17:27 A jak musi śmierdzieć w upalne lato taki adidasek, fuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Myślę, że noszenie 30.04.06, 18:03 Prawda jest taka że nie każdy rodzaj obuwia sportowego nadaje sie do noszenia bez skarpetek. Zapytajcie o to w dobrym sklepie sportowym lub poobserwujcie kobiety ubrane odpowiednio do różnych dyscyplin sportu. Są buty które oddychają, i do nich niepotrzebne są skarpety. Są też skarpetki których w ogóle nie widać w bucie. Noszenie zwykłych adidiasów na gołe stopy to dobre dla nieświadomych dresiarzy To masakra dla biednych nóg!!! Opamiętajcie sie! Już lepiej chodzic boso. Nie rozumiem jednak noszenia skarpet do sandałów, choć to podobno chroni przed brudem itd. Ja już wolałabym chodzić boso... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Myślę, że noszenie 30.04.06, 18:55 krtek7 napisała: > Prawda jest taka że nie każdy rodzaj obuwia sportowego nadaje sie do noszenia > bez skarpetek. Zapytajcie o to w dobrym sklepie sportowym lub poobserwujcie > kobiety ubrane odpowiednio do różnych dyscyplin sportu. Są buty które > oddychają, i do nich niepotrzebne są skarpety. Są też skarpetki których w ogóle > > nie widać w bucie. > > Noszenie zwykłych adidiasów na gołe stopy to dobre dla nieświadomych > dresiarzy To masakra dla biednych nóg!!! Opamiętajcie sie! > > Już lepiej chodzic boso. > > Nie rozumiem jednak noszenia skarpet do sandałów, choć to podobno chroni przed > brudem itd. Ja już wolałabym chodzić boso... I tu sie zgodze Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Re: Myślę, że noszenie 30.04.06, 19:26 krtek7 napisała: > Nie rozumiem jednak noszenia skarpet do sandałów, choć to podobno chroni przed > brudem itd. Ja już wolałabym chodzić boso... Przyznaję, że noszenie skarpet do sadałów wygląda wieśniacko i wcale nie chroni przed brudem. Skarpeta bawełniana chroni jednak delikatną stopę (zwłaszcza dziecka) przed otarciami paskami od sandałów lub odparzeniami od podeszwy. W każdym razie ja ze względów czysto aromatycznych wolę w swoim otoczeniu (wieśniacką) skarpetę w przewiewnym sandale niż spoconą (ale trendy) bosą stopę w adidasie. Oczywiście latem Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak No, bodajże Don Jonson wprowadził tę modę... 30.04.06, 19:06 ... adidasy na gołe stopy i marynarka, jak dodać do tego z pewnością niewydepilowane włosy na całym ograniźmie, to efekt makabryczny. Odpowiedz Link Zgłoś