misiak36 14.05.06, 21:40 Mroczek wygrał taniec z gwiazdami co wy na to ? Ja na niego stawiałam, a kto był waszym faworytem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga32 Re: Taniec z gwiazdami - finał 14.05.06, 21:45 Ja powiem tak: jestem bardzo zadowolona z wyniku , choć muszę przyznać, że Ola i Rafał też dziś mi się dziś podobali Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Taniec z gwiazdami - finał 14.05.06, 22:04 No przynajmniej wiem, kto wygrał, bo źle ustawiłam i się nie nagrało ((( Macie pojęcie, czy i kiedy będzie powtórka finału w TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
malynils Re: Taniec z gwiazdami - finał 14.05.06, 22:26 W sobotnie popołudnie, koło 15.00. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Taniec z gwiazdami - finał 14.05.06, 22:57 Mroczek byl moim faworytem, wiec baaaardzo odpowiada mi wynik...ladna z nich para Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiajedrusia Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 11:01 O,nie!!! Nie ogladalam,niestety,ale myslalam,ze wygra Ola. Mroczek byl za sztywny w tancu,a Olka calkiem,calkiem. Szkoda. Napewno obejze w sobote powtorke. Bedzie ok 15ej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 05:12 Mroczek był moim faworytem od poczatku. Ola K. - coz trochę zaczynala dzialac mi na nerwy, a najbardziej zdenerowala mnie reklamowka z jej mama (zreszta kobieta, ktora uwazam za dame) w przerwie Tanca. Reklamowka, mozle zle sie wyrazilam - "reklama fundacji". Troche to nie na miejscu bylo. Tak w ogole to w finale Oli K. byc nie powinno, jakos na moje kiepskie oko nie tanczyla najlepiej, a jury nie wiem czemu, trochę ja faworyzowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_mama_patrycji Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 07:49 clk napisała: > Mroczek był moim faworytem od poczatku. > > Ola K. - coz trochę zaczynala dzialac mi na nerwy, a najbardziej zdenerowala > mnie reklamowka z jej mama (zreszta kobieta, ktora uwazam za dame) w przerwie > Tanca. Reklamowka, mozle zle sie wyrazilam - "reklama fundacji". Troche to nie > na miejscu bylo. > Wynik świetny, takiego oczekiwałam, Mroczek od początku był najlepszy i należy mu się wygrana. Zgadzam się co do reklamy z panią Kwaśniewską - telewizyjne układy i manipulacja widzem. Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 06:00 Ja się baaaaaardzo cieszę, Mroczek od początku świetnie tańczył i był moim faworytem cały czas. Przyznam się że nie spodziewałam się takiego wyniku, byłam prawie pewna że wygra Ola K.)) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 08:30 Przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze Mroczek wygra.Kolejna serialowa "gwiazda". Nic do goscia nie mam, ale w tancu licza sie takze wrazenia estetyczne-i tu Mroczek "lezy", zero meskosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 11:03 podobno w 4 edycji ma tańczyc Mandaryna,Doda i Brodka Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 11:06 z duetu Maserak - Mroczek zdecydowanie Maserak )). Co do pań - ...mimo wszystko Ola jakos bardziej mi pasowała. Aneta tak słodziutka ....straszna landrynka... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 12:12 Maserak, ten BLAZEN??? ja w ogole uwazam, ze caly ten program to straszna kicha, na Urbanskiego to juz nie moge patrzec, wazelina mu nogawkami scieka po kostkach, jury wiadomo do KOGO ogonkami merdaja w nadzieji, ze moze KTOS im kawalek kielbaski pod stol podrzuci. ale sztab WIADOMO-JAKIEJ-PARTII, mimo ciezkich nadwyrezen kciuka wysylajacy setki smsow na WIADOMO-JAKA-PARE i tak przegral z ogolem narodowego bezguscia rozczytanego w tanich romansidlach rodem z "Zycia na goraco". Kazdy-w moim mniemaniu-kto jest wyedukowany na tyle, ze rozpoznaje literki i czytac potrafi, powinien sie wstydzic ze wspiera takie globalne krajowe cotygodniowe odmozdzanie. Jesli kogos urazilam-najserdeczniej przepraszam. Kazdy ma prawo do wlasnego gustu i wlasnych pogladow. Ja mam swoj-nie twierdze, ze musicie sie ze mna zgadzac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 12:21 od razu wyjasniam-widzialam zeszlotygodniowy odcinek (polfinal), jak bylam u rodzicow, bo sama TV nie mam. I takie programy wcale mnie nie zachecaja do zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 12:42 liwilla1 napisała: > od razu wyjasniam-widzialam zeszlotygodniowy odcinek (polfinal), jak bylam u > rodzicow, bo sama TV nie mam. I takie programy wcale mnie nie zachecaja do > zakupu. Matko Boska o mało włos a ktoś mógłby pomyśleć, że ogladasz program! Ufff... całe szczęście, że ubiegłaś te podejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 12:54 melka, wolalam na zimne dmuchac pozniejsze tlumaczenie mogloby sie wydawac grubymi nicmi szyte. z mojej antypatii do TzG nie wynika antypatia do odbiorcow programu, moze tylko brak porozumienia wynikajacy z innych kanalow komuniakcji, badz tez niestandaryzacji pojec. Raz jeszcze wspolczuje straty. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
miirabelka Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 11:31 Współczuję następnemu bohaterowi z "M jak miłośc", który zdecydowałby się na udział w Tańcu, tak presja)) ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Dziś na TVN 15.05.06, 11:20 www.telemagazyn.pl/program/3401608478.html?ses_tm=0c00339583916bc0acffab8654800d95 Odpowiedz Link Zgłoś