Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami - finał

14.05.06, 21:40
Mroczek wygrał taniec z gwiazdami co wy na to ? Ja na niego stawiałam, a kto
był waszym faworytem ?
Obserwuj wątek
    • olga32 Re: Taniec z gwiazdami - finał 14.05.06, 21:45
      Ja powiem tak: jestem bardzo zadowolona z wyniku smile , choć muszę przyznać, że Ola i Rafał też dziś mi
      się dziś podobali
    • marzek2 Re: Taniec z gwiazdami - finał 14.05.06, 22:04
      No przynajmniej wiem, kto wygrał, bo źle ustawiłam i się nie nagrało sad(((
      Macie pojęcie, czy i kiedy będzie powtórka finału w TVN?
      • malynils Re: Taniec z gwiazdami - finał 14.05.06, 22:26
        W sobotnie popołudnie, koło 15.00.
        • margarettka Re: Taniec z gwiazdami - finał 14.05.06, 22:57
          Mroczek byl moim faworytem, wiec baaaardzo odpowiada mi wynik...ladna z nich
          para smile
        • mamusiajedrusia Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 11:01
          O,nie!!!

Nie ogladalam,niestety,ale myslalam,ze wygra Ola.

Mroczek byl za sztywny w tancu,a Olka calkiem,calkiem.

Szkoda.
          Napewno obejze w sobote powtorke.
          Bedzie ok 15ej.

Pozdr.
    • clk Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 05:12
      Mroczek był moim faworytem od poczatku.

Ola K. - coz trochę zaczynala dzialac mi na nerwy, a najbardziej zdenerowala
      mnie reklamowka z jej mama (zreszta kobieta, ktora uwazam za dame) w przerwie
      Tanca. Reklamowka, mozle zle sie wyrazilam - "reklama fundacji". Troche to nie
      na miejscu bylo.

Tak w ogole to w finale Oli K. byc nie powinno, jakos na moje kiepskie oko nie
      tanczyla najlepiej, a jury nie wiem czemu, trochę ja faworyzowalo.
      • ana_mama_patrycji Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 07:49
        clk napisała:

> Mroczek był moim faworytem od poczatku.
        >
        > Ola K. - coz trochę zaczynala dzialac mi na nerwy, a najbardziej zdenerowala
        > mnie reklamowka z jej mama (zreszta kobieta, ktora uwazam za dame) w przerwie
        > Tanca. Reklamowka, mozle zle sie wyrazilam - "reklama fundacji". Troche to
        nie
        > na miejscu bylo.
        >
        Wynik świetny, takiego oczekiwałam, Mroczek od początku był najlepszy i należy
        mu się wygrana.
        Zgadzam się co do reklamy z panią Kwaśniewską - telewizyjne układy i
        manipulacja widzem.
    • julia246 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 06:00
      Ja się baaaaaardzo cieszę, Mroczek od początku świetnie tańczył i był moim
      faworytem cały czas.
      Przyznam się że nie spodziewałam się takiego wyniku, byłam prawie pewna że
      wygra Ola K.smile))
    • lola211 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 08:30
      Przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze Mroczek wygra.Kolejna serialowa "gwiazda".
      Nic do goscia nie mam, ale w tancu licza sie takze wrazenia estetyczne-i tu
      Mroczek "lezy", zero meskosci.
      • ewcialinka Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 11:03
        podobno w 4 edycji ma tańczyc Mandaryna,Doda i Brodka
      • edorka1 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 11:06
        z duetu Maserak - Mroczek zdecydowanie Maserak smile)).
        Co do pań - ...mimo wszystko Ola jakos bardziej mi pasowała. Aneta tak
        słodziutka ....straszna landrynka...
        • liwilla1 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 12:12
          Maserak, ten BLAZEN??? ja w ogole uwazam, ze caly ten program to straszna kicha,
          na Urbanskiego to juz nie moge patrzec, wazelina mu nogawkami scieka po
          kostkach, jury wiadomo do KOGO ogonkami merdaja w nadzieji, ze moze KTOS im
          kawalek kielbaski pod stol podrzuci. ale sztab WIADOMO-JAKIEJ-PARTII, mimo
          ciezkich nadwyrezen kciuka wysylajacy setki smsow na WIADOMO-JAKA-PARE i tak
          przegral z ogolem narodowego bezguscia rozczytanego w tanich romansidlach rodem
          z "Zycia na goraco". Kazdy-w moim mniemaniu-kto jest wyedukowany na tyle, ze
          rozpoznaje literki i czytac potrafi, powinien sie wstydzic ze wspiera takie
          globalne krajowe cotygodniowe odmozdzanie.
          Jesli kogos urazilam-najserdeczniej przepraszam. Kazdy ma prawo do wlasnego
          gustu i wlasnych pogladow. Ja mam swoj-nie twierdze, ze musicie sie ze mna zgadzac.
          Pozdrawiam
          • liwilla1 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 12:21
            od razu wyjasniam-widzialam zeszlotygodniowy odcinek (polfinal), jak bylam u
            rodzicow, bo sama TV nie mam. I takie programy wcale mnie nie zachecaja do zakupu.
            • melka_x Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 12:42
              liwilla1 napisała:

> od razu wyjasniam-widzialam zeszlotygodniowy odcinek (polfinal), jak bylam u
              > rodzicow, bo sama TV nie mam. I takie programy wcale mnie nie zachecaja do
              > zakupu.

Matko Boska o mało włos a ktoś mógłby pomyśleć, że ogladasz program! Ufff...
              całe szczęście, że ubiegłaś te podejrzeniabig_grin
              • liwilla1 Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 12:54
                melka, wolalam na zimne dmuchac big_grin pozniejsze tlumaczenie mogloby sie wydawac
                grubymi nicmi szyte. z mojej antypatii do TzG nie wynika antypatia do odbiorcow
                programu, moze tylko brak porozumienia wynikajacy z innych kanalow komuniakcji,
                badz tez niestandaryzacji pojec.
                Raz jeszcze wspolczuje straty.
                Ania
      • miirabelka Re: Taniec z gwiazdami - finał 15.05.06, 11:31
        Współczuję następnemu bohaterowi z "M jak miłośc", który zdecydowałby się na
        udział w Tańcu, tak presjasmile))

♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥
    • mieszkowamama Dziś na TVN 15.05.06, 11:20
      www.telemagazyn.pl/program/3401608478.html?ses_tm=0c00339583916bc0acffab8654800d95

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka