Dodaj do ulubionych

mamy imprezujecie?

27.05.06, 21:10
no właśnie - chodzicie na imprezy? mam na myśli takie gdzie się tańczy smile nie posiadówy przy stole pełnym żarcia wink macie chęć? siłę? możliwość? macie w ogóle taką potrzebę?
Obserwuj wątek
    • joanna266 Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 21:19
      a chodzi sie chodzi.najczęsciej do "parku"disco w Warszawie ostatnio
      w "orange'tez sympatycznie.jednak podsumowujac najczesciej jednak domowe grille
      i spotkania w gronie znajomych.ale tańce sa oczywiście i chyba jest tak
      najfajniej bo jednak ten dyskotekowy tłum nie bawi jak dawniej.wiek robi swoje;-
      )
      • missfatbooty Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 21:25
        najfajniej jest w gronie znajomych - to oczywiste smile
        to prawda, że w niektórych klubach aż głupio sie pokazać kiedy wokół sami nastolatkowie wink sa jednak miejsca dla takich "staruchów" jak ja wink
        lokal, w którym bywam przez ostatni rok na szczęście nie jest wypełniony po brzegi licealistami i nie czuję się tam "za stara" smile choć zdarzyło mi sie spotkać tam moją byłą uczennicę (z korepetycji) 6 lat młodszą ode mnie wink
      • gocha3009 Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 23:11
        taaaak,imprezujemy same z piwkiem i kompem.miłe to nawet.czasem.
    • triss_merigold6 Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 21:37
      Niekiedy. Posiadówy za stołem w ogóle nie wchodzą w grę, do restauracji chętnie
      pójdę ale już na półdniowy rodzinny obiad niekoniecznie.wink
      • joanna266 do triss 27.05.06, 21:40
        to w jakich okolicznościach rozmawiasz ze znajomymi?bo na dyskotece
        niekoniecznie jest mozliwośc na pogawędki a w restauracji nalezy fason trzymac.
        • triss_merigold6 Re: do triss 27.05.06, 21:49
          Przez telefon. W pubie. Na kawie. Na spotkaniach w domu.
          Jednak puby w miarę niehałaśliwe preferuję a nie dyskoteki. Jeśli już do
          potańczenia to kluby.
      • egoya Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 21:42
        a ja bym chętnie na jakies disco poszła, ale że mieszkamy w malutkiej mieścinie, a dodatkowo mój mąż jest mundurowy, po prostu nie ma szans żeby iśc potańczyć. Zostają mi tylko sylwestry (byłam na pierwszym od 6 lat,bo zawsze ma służbe), i takie firmowe ostatki u nich, a wtedy jest ŚWIETNIE, żałuje że tylko raz w roku.
        Ale grile z gronie znajomych to dosyć często. Tance raczej nie, ale śpiewy i owszem.
    • lila1974 Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 22:07
      tak, nawet teraz, wpadłam tylko, zeby doglądnąć "owieczek" smile
    • babsee Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 22:34
      Rzadko niestety.Ale cześciej do klubu niż na posiadówy.Ostatnio bylam z mężem
      na 6 dniowej imprezce w Bejruciesmile.Slub kolegi na który zjechala sie stara
      paczka.Imprezka 24 na dobesmileWystarczy mi na pol roku.
      • edycia274 Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 22:45
        Ja ostatnio byłam na swoje urodzinki w klubie studenckim...hm niby wysiedziałam
        tam do rana ale jakoś staro się czułam i tyłkiem nie kręciłam sad(
    • dusia_mamusia Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 22:58
      Nawet dość często. Ale tylko w gronie znajomych. W jednym kącie stół pełen
      żarcia, a na parkiecie tańce. Organizujemy takie bibki naprzemiennie. Mamy
      sporą grupkę znajomych, więc co chwilę są jakieś urodziny czy imieniny, okazja
      do tańców i zabawy.
      • peggy1 Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 23:10
        "a chodzi sie chodzi.najczęsciej do "parku"disco w Warszawie "

Ja chodze do Parku w Warszawie ale nie na disco tylko w czwartki. I to dosyc
        czesto. Taka mam potrzeba big_grin
        • joanna266 do peggy1 27.05.06, 23:18
          peggy a do którego parku chodzisz we czwartki? Bo ja uwielbiam "Łazienki"
          bardzo wygodne szalety tam mająsmile
          • peggy1 Re: do peggy1 29.05.06, 15:20
            A ja uwielbiam Park na Polach Mokotowskich. Taki budyneczek na przeciwko
            Biblioteki Narodowej big_grin
            A szalety nie powiem - pierwsza klasa big_grin
        • adsa_21 Re: mamy imprezujecie? 28.05.06, 16:12
          ja tez do "Parku" czesto dreptam. Fajnie tam jestbig_grinD
    • jusytka No pewnie !!! Co za pytanie? 27.05.06, 23:13

• olusza3 Re: mamy imprezujecie? 27.05.06, 23:39
      A ja bym chetnie wyrwała się na taka imprę.
      Swojego czasu imprezowaliśmy z małżem co weekend,ja tanczyłam ,on czasem się przyłączał.Spotkania ze znajomymi i wogóle młodziencze szalenstwo.(popijawy nawet).
      Ale odkad jest malenstwo to jakos aż tak mi się nie chce,poza tym pozamykali kilka knajp do których chodzilismy,a w innych tańców nie urządzają,a jak już to disco i techniawy ,a to nie moje klimaty.
      Wiec właściwie to nie bardzo jest gdzie iść.
      A szkoda. sad
    • gacusia1 Re: mamy imprezujecie? 28.05.06, 03:53
      Ojojjjj...potrzebe mam nieodparta...ale mozliwosci brak sad(( Mialam nadzieje
      na imprezy co tydzien,bo przyjechala moja matka,ale niestety sie
      ROZCZAROWALAM sad
    • adsa_21 Re: mamy imprezujecie? 28.05.06, 16:10
      mam potrzebe, tym bardziej ze uwielbiam tanczyc. Srednio udaje mi sie wyskoczyc
      na dicho raz na miesiac, ostatnio troche rzadziej ale po sesji sobie odbijewink))
      No..ale ja mam 22 lata, mysle ze jak bede miala ok. 30 to juz mi sie nie bedzie
      chcialo..
      • deyani Re: mamy imprezujecie? 28.05.06, 19:49
        Ekhm... mam 30 lat i jeszcze mi się chce smile
        Poszłabym jak diabli na jakiekolwiek tańce, nawet zabawe wiejską, ale mój mąz
        kochany, ta zakała, stoi ku temu na przeszkodzie. Za żadne skarby świata nie da
        się go wyciągnąć na balety, a samej to tak nieswojo by mi było. Koleżanki nie
        lubia łazić po takich lokalach jak ja i taka to ja biedna niewytańczona jestem crying((
    • elag3 Re: mamy imprezujecie? 29.05.06, 15:36
      Chęć mogłaby być, gorzej z możliwościami i siłami sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka