Dodaj do ulubionych

No tak ..koniec

25.08.06, 09:56
No tak wczoraj wsiadajac do samochodu uswiadomilam sobie ze to praktycznie
ostatni weekend wakacyjny..gdzie po niedzieli nie trzeba bedzie nigdzie sie
spieszyc.. DZis tez zaprowadzilam synka po raz 1 do przedszkola.. Odbieram go
o 11 .. I jakos tak mam mieszane uczucia.. Znowu zacznie sie drastyczne zycie
wedlog sztywnych ram.. ech.. lubie wakacje, lato,..a tu jesien puka..
Obserwuj wątek
    • be.em Re: No tak ..koniec 25.08.06, 09:57
      no kto miał wakacje ten miał... ja tam 1 września jadę nad morze na urlopwink
      dzisiaj ostatni dzien pracy!!!!! huuuurrrraaaaaa!!!!smile
    • oxygen100 Re: No tak ..koniec 25.08.06, 09:59
      hehe ja tak jak be.em tez dopiero za tydzien wyjezdzam poobsmazac swoj tlusty
      tylek tongue_outtongue_out niemniej lacze sie w bolu z tymi dla ktorych lato to juz
      wspomnieniesmile)
      • jusytka Re: No tak ..koniec 25.08.06, 10:05
        Jesli nad naszym morze chcecie je smażyc to mam złe wieści. Dzis nad morzem
        zimno, a ma byc w najbliższych dniach jeszcze gorzej zimno, wiatr i deszcz sad
        • be.em Re: No tak ..koniec 25.08.06, 10:06
          mnie tam nie przeszkadzawink jadę wypocząć, połazić, nie myślećwink
        • chiara76 Re: No tak ..koniec 25.08.06, 10:11
          jusytka napisała:

> Jesli nad naszym morze chcecie je smażyc to mam złe wieści. Dzis nad morzem
          > zimno, a ma byc w najbliższych dniach jeszcze gorzej zimno, wiatr i deszcz sad

z tego , co wiem, to tak, nad morzewink Ale rozpustnie dalekie i ciepłewink
          Oxy, szczęściaro!
      • ada_zie Re: No tak ..koniec 25.08.06, 10:07
        Ja rozpoczełam lato bardzo wcześnie - bo na przełomie maja i czerwca - ale i tak
        mi za krótko sad((
        Chyba dopada mnie chandra powodów kilka: koniec lata, dziecko startuje w
        przedszkolu, od tygodnia nie mogę się dogadać z mężem.
        Czemu nie urodziłam się w jakimś kraju śródziemnomorskim??
        • jusytka koniec wakacji 25.08.06, 10:10
          Mnie tez dobrze by było w cieplejszym kraju i te sjesty ...zycie leniwe smile
          Na samą myśl o zbliżajacym sie wrześniu az mnie brzuch z nerwów boli, znów ten
          kierat i wyścig z czasem sad
          • ada_zie Re: koniec wakacji 25.08.06, 10:14
            no i mógłby mi się tarfić jakiś wylewny i rozmowny Włoch a nie mój mruk wink)
            • jusytka Re: koniec wakacji 25.08.06, 11:19
              ha he Włosi mają duzo więcej zalet big_grin
              • ada_zie Re: koniec wakacji 25.08.06, 11:33
                w pozostałych dziedzinach mój mruk nieźle się sprawdza - ale kto wie może gdybym
                miała porównanie z jakimś ognistym Włochem zmieniłabym zdanie wink))
                ale niechęc do dialogu, okazywanie uczuć na poziomie prawie zerowym czasami mnie
                dobija
                • jusytka Re: koniec wakacji 25.08.06, 12:38
                  Przydałby ci się ten ognisty i z natury wylewny Włoch dla odmiany wink
                  • ada_zie Re: koniec wakacji 25.08.06, 12:44
                    oj tak wink))))))
          • monia145 Re: koniec wakacji 25.08.06, 10:14
            A mnie własnie to lenistwo, powolność, te ekstrmalne temperatury absolutnie nie
            odpowiadają. Cieszę się, ze żyję w takiej a nie innej szerokości geograficznej,
            zimno podobno najlepiej konserwuje.......
            • ada_zie Re: koniec wakacji 25.08.06, 10:16
              to czemu Włoszki są tak piękne i nie wyglądają na swoje lata??
              • monia145 Re: koniec wakacji 25.08.06, 10:22
                Wszystkie Włoszki? No cóż nie znam żadnej, za to widuję często Polki i nie
                powiedziałabym, że są wszystkie są wymiete i wygladaja starzej niż wskazuje ich
                wiek metrykalny. To raczej indywidualna sprawa.
                • ada_zie Re: koniec wakacji 25.08.06, 10:24
                  Oczywiście nie wszystkie Włoszki i pewnie tak jak i u nas są kobiety piękne i
                  piękniejsze.
                  Ja jestem z gatunku ciepłolubnych i nawet moja uroda nie pasuje do naszgo
                  klimatu - chyba ktoś sie pomylił i urodziłam się tu smile))
          • monika.janicka Re: koniec wakacji 25.08.06, 10:26
            To tak jak mnie..ZNowu zaczna sie utarczki z szkola,..opowiesci z krypty mojej
            corki o tym co sie dzieje w szkole, no i moj synek..ciekawe jak mu tam..
            JAko tako nie mialam urlopu ale mieszkajac nieopodal morza zawsze moge
            wyskoczyc po pracy ..jestem nocnym markiem i dlugo siedze a wiec oni mogli po
            spac jak wracalismy o 22 rano.A teraz zero spontanow bo rano tzreba wstac ,
            lekcje.. Kulki no jakos nie znosze tej pory roku.Wczoraj powiedzialam mezowi ze
            chcialabym uciec z domu na 2-3 dni.. No i nie zrozumial..

• luxure Re: No tak ..koniec 25.08.06, 12:09
      dla kogo koniec ...to koniec. Ja od 11 wrzesnia biore dluuugi urlop w pracy i
      jade z rodzinka nad jakies cieple morze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka