Dodaj do ulubionych

Głos w sprawie bezdomnego..Obraza głowy państwa

25.08.06, 14:58
Było?jak było to mnie wywalcie,ale serio nie widziałam takiego wątkuwink
Tak mi się nasunęło,że sprytny ten bezdomny,nieźle się urządził..I dał pomysł
innym bezdomnym-zbliża się jesień,zima-trza se lokum i wyżywienie szykowaćwink
ps.Swoją drogą-bójcie się antyPISujące mamusie,mogą wziąść się i za Wassmile
Obserwuj wątek
    • dzindzinka Re: Głos w sprawie bezdomnego..Obraza głowy państ 25.08.06, 15:01
      Chyba jednak nie było to zaplanowane, bo bezdomy spieprzył (ostatnie słowo to
      cytat z prezydenta).
    • monia145 Re: Głos w sprawie bezdomnego..Obraza głowy państ 25.08.06, 15:01
      A nie było takiego watkusmile
      Nasz rząd nie przestaje ośmieszać się ani na arenie miedzynarodowej, ani na
      polskim podwórku. Robić zamieszanie bo jakis pijany bredził cos w amoku? Toż to
      farsasad((((((
      • sakada Re: Głos w sprawie bezdomnego..Obraza głowy państ 25.08.06, 15:10
        Pijany? W amoku? A skąd wiesz? Może był trzeźwy i w pełni władz umysłowych.
        Bezdomny to nie synonim nachlanego idioty. Skazanie go będzie ostatecznym
        pogrążeniem się "naszej" władzy. Życzę panu tylko szczęścia. Oby znalazł jakiś
        azyl.
        • dzindzinka Re: Głos w sprawie bezdomnego..Obraza głowy państ 25.08.06, 15:14
          Pijany, jak podają media był na pewno, ale czy obraził Kaczyńskiego do końca nie
          wiadomo, podobno powiedził, że "p...li kaczora". Może to zoofil jakiś?
          • jopiec Zoofil !!!!!heheheheh! dobre!!!!!!!!!! 25.08.06, 15:26
            Może sąd wziąłby to pod uwagę,może by pismo jakieś wystosować do Ziobry,bo
            pewnie "p.....lenie kaczora" w głowie mu się nie mieści...
            • monia145 Re: Zoofil !!!!!heheheheh! dobre!!!!!!!!!! 25.08.06, 15:30
              W imie walki z każdym zboczeniem i wywrotowościa polskiego społeczenstwa, czy
              to seks oralny, homoseksualizm, czy inna zoofilia, jak nic dostanie 10 lat
              kamieniołomu bez mozliwości przedterminowego zwolnieniasmile
              • ada9611 Re: Zoofil !!!!!heheheheh! dobre!!!!!!!!!! 25.08.06, 15:34
                nie rozumiem,nie mieszkam w polsce ale codzienie czytam cos co sie w naszym
                pieknym rzadzie stalo,a to sie kloca o wladze a to sie kloca o [niepotrzebnie ]
                zlikwidowana lekcje wuefu na historie.kto wybral ten rzad?przeciez tyle jest
                negatywnych glosow ,ale wiekszosc wybrala,z tego powodu ubolewam.kiedy polska
                dostanie normalnych ludzi w rzadzie ????pytanie retoryczne chyba
                • monia145 Re: Zoofil !!!!!heheheheh! dobre!!!!!!!!!! 25.08.06, 15:43
                  Ja na PiS nie głosowałam, więc tym łatwiej mi przychodzi krytykasmile
                  Mówią, że poprzedni rząd był przeżarty przez układy, afery itp.
                  Ten zaś wywołuje politowanie, szydercze komentarze, smiech. W Polsce i na
                  swiatowych salonach.
                  Zastanawia mnie, co jest gorsze?
        • monia145 Re: Głos w sprawie bezdomnego..Obraza głowy państ 25.08.06, 15:17
          Poczytaj wiadomości w Onecie to dowiesz sie, ze był nietrzeźwy, po całym
          zamieszaniu odwieziono go do izby wytrzeźwień.
          Doskonale wiem, że bezdomny nie równa się alkoholikowiwink
          Anagazowanie prokuratury w taka sprawę podważa autorytet prezydentasmile
    • iwoniaw Nadgorliwy policjant 25.08.06, 15:38
      sporządził notatkę z zatrzymania bezdomnego z dosłownym cytatem i machina
      ruszyła... Nie jestem jakąś fanką Kaczyńskich, ale akurat w tej sprawie naprawdę
      nie oni są tu stroną. Ba! - nawet niczego nie uczynili ani nie mają formalnych
      możliwości.
      • monia145 Re: Nadgorliwy policjant 25.08.06, 15:47
        Może masz rację, ze to wina policjanta, tylko, że ogólny obraz tej sytuacji
        jest po raz kolejny niekorzystny dla Kaczyńskich.
        • dzindzinka Re: Nadgorliwy policjant 25.08.06, 15:52
          A gdzie jest prokurator generalny, minister sprawiedliwości? Nie mogą po prostu
          umorzyć śledztwa?
          Nie wiedziałam, że kiedykolwiek to powiem, ale za Kwaśniewskiego to się nie
          zdarzało, można było go lżyć bezkarnie, był ponad to. W porównaniu do K. miał
          klasę.
          • dzindzinka Re: Prokuratura 25.08.06, 15:58
            widać cierpi na nadmiar wolnego czasu skoro zajmuje się pierdołami. Ostatnio
            zainteresowała się rzekomym szarganiem flagi polskiej. Rysownik w TOK FM
            zażartował sobie opowiadając o rzekomej akcji wkładania małych flag Polski w
            psie odchody i... wszczęto postępowanie. Wczoraj zabezpieczono dowody
            przestępstwa: kasetę z audycji.
          • iwoniaw Wybacz dzindzinka 25.08.06, 15:59
            ale "klasa" i "Kwaśniewski" są to pojęcia odległe od siebie bardziej niż Mars od
            Plutona.
            Masz może na myśli publiczne pijackie ekscesy i owijanie się we flagę narodową w
            ONZ-cie? To już chyba Chruszczow walący tamże butą w mównicę parę dekad
            wcześniej miał więcej obycia...
            • iwoniaw butem oczywiście miało być 25.08.06, 16:00

• dzindzinka Re: Wybacz dzindzinka 25.08.06, 16:01
              Wiem ,wiem, sama go nie cierpię, ale uważam, że w konkurencji Kaczyńskimi
              jednak wygrywa bezapelacyjnie jeśli chodzi o klasę. Nie wyobrażam sobie Kwasa
              mówiącego np. "spieprzaj dziadu", on jednak ugrzeczniony jest.
              • iwoniaw No ale co tu narzekać 25.08.06, 16:03
                - generalnie prezydent godny wyborców, ech... Czemu ja _zawsze_ jestem w
                mniejszości i nie mogę sobie nawet reprezentacji skutecznie wybrać?!
        • iwoniaw Tylko czy to policjant czy prawo? 25.08.06, 15:57
          napisałam "nadgorliwy", ale tak naprawdę zachował się zgodnie z przepisami i
          ciężko się czepić formalnie.

Co wobec tego sądzicie o przepisach broniących "dobrego imienia" głów państwa
          (nie tylko polskiego), nakazujących szacunek dla hymnu/flagi? W jakim zakresie
          rzeczywiście pomagają w obronie szeroko pojętej "racji stanu", a kiedy stają się
          śmieszne?

Ktoś tu wspomniał początek Szwejka i, nie da się ukryć, pewne analogie z
          przywołaną największą biurokracją świata wink da się zaobserwować...
          • monia145 Re: Tylko czy to policjant czy prawo? 25.08.06, 16:08
            Oczywiście, ze powinny istnieć przepisy, które regulują kwestie naruszenia
            dobrego imienia głowy państwa. Gdyby obraźliwe słowa pod adresem prezydenta
            wygłosił ktoś w telewizji, radio, napisał w gazecie, z premedytacją, na zimno,
            gdyby był w pełni świadomy swoich słów, byłoby jasne, że nalezy tę osobę
            przywołać do porzadku poprzez sąd. Ale ta historia? To jest własnie taka
            sytuacja, która raczej budzi śmiech niż oburzenie.
            Natomiast uwazam, że dziennikarz Tok FM, mówiący, ze wkładał flagi narodowe w
            psie g...no, i sekundujacy mu Jerzy Urban, skądinąd ceniony przez mnie,
            delikatnie mówiąc przegieli p...łęsmile
            • dzindzinka Re: Tylko czy to policjant czy prawo? 25.08.06, 16:15
              To nie był dziennikarz TOK FM, tylko zaproszony gość. (Nawiasem mówiąć dlaczego
              prokuratura czy chociażby Krajowa Rada nie zajmie się wypowiedziami gości i nie
              tylko gości Radia Maryja)
              Niesmacznie żartowali, aczkolwiek wymowa akcji, która nie miała miejsca do mnie
              przemawia. Faktem jest, że Polska tonie w g. i tak nas często widzą na Zachodzie.
    • saskia123 Szwejkologia 25.08.06, 15:39
      Muchy obsrały portret Jaśnie Pana!
    • monia145 Ciekawi mnie... 25.08.06, 15:57
      jak potoczy się sprawa Macierewicza i lekko rzucanych przez niego oskarżeń i
      pomówień? Założę się, ze będzie to wyciszane ile tylko bedzie moznasad
      • dzindzinka Re: Ciekawi mnie... 25.08.06, 15:59
        Jak wszystie pomówienia Monia. Patrz np. afera bilbordowa Kurskiego.
        • monia145 Re: Ciekawi mnie... 25.08.06, 16:15
          W myśl zasady: " Jak wrzucą granat do szamba, to zawsze jakieś g...o się
          przyklei"smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka