edycia274 30.08.06, 22:56 a zaliczyłam solarke - mój mnie wygnał, teraz mocze giry, zrobie sobie paznokietki i walne drina. Mało to ale na dzis starczy, a może jutro coś innego zrobie hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattkak Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:00 może to mało kobiece, ale zrobiłam wreszcie porządek w swoich papierach. Obiecywałam sobie że zrobię to w wakacje, a zabrałam się dopiero dzisiaj. Od razu lepiej się poczułam. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:01 No ja się ostatnio wzięłam ale było tam śmieci brr Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:01 a ja zakupiłam sobie dzis tusz do rzęs,kredke do oczu cienie,moj ulubiony balsamik oraz nabylam 3 pary odjazdowych stringow)niby drobiazgi a radoche jednak mam))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:02 Odkad urodzilam dziecko juz nie ma mnie. Jestem zespolona z moja corka i nawet siku z nia robie. Tak wiec dzis dla siebie pojechalam do kolezanki i spedzilam bardzo milo czas. Umowilysmy sie na imprezke (oczywiscie jade z corka) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:04 ja dziś to kupiłam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35110&w=47770202&a=47774234 Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:04 a ja poszlam na manicure, pedicure, kupilam sobie luksusowy krem... wogole to ciagle robie cos dla siebie, taka egoistka jestem,ze hoho) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:16 a i pominelam ze na jutro na sniadanko zakupiłam składniki na sałatke z mozarella i juz jestem happy na sama mysl ze spałaszuje te miche)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:26 mmmmmmmmmmmmmmm, ale mi narobilas ochoty na salatke kebabowa Jutro zrobie. Mezus sie ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 iwonko a jakaz to słatka ta kebabowa???? 30.08.06, 23:28 podasz jakis przepisik? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: iwonko a jakaz to słatka ta kebabowa???? 30.08.06, 23:38 Bardzo prosta. Kurczaczek (piers) kroje w kosteczke przyprawiam przyprawa gyros (kamis lub kotany). Siekam w drobna kosteczke ogorki korniszony i cebule (wszystko na oko, zalezy w jakiej misie chce sie ta salatke robic). Siekam kapuste pekinska (w oryginale jest salata lodowa, ale ja nigdy nie robilam z nia). Smaze kurczaka, polowe przekladam na dno miski (szklanej, bo w tej postaci kladzie sie na stol). Na to polowe posiekanej cebuli, polowe korniszonow. Na to warstwe majonezu i na majonez ketchupu. Na ketchup polowe kapusty/salaty. Na kapuste pozostala czesc kurczaka, cebula, korniszony, majonez, ketchup i kapusta/salata. Pozostawiam do ostygniecia i zajadamy Tylko ze z kapusta pekinska trzeba zjesc w ten sam dzien, bo robi sie gorzka. Ale u nas idzie cala micha tej salatki, wiec sie nie przejmuje. Mozna dodac wg wlasnego uznania np kukurydze, papryke, ogorki swieze, ale ja nie robie tego. Moja tesciowa kiedys dodala, to miala zupe kebabowa Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: iwonko a jakaz to słatka ta kebabowa???? 31.08.06, 10:08 ło matko alez to sie pysznie prezentuje.chyba strzele na dniach tą sałatke dla mojej rodzinki i dla siebie oczywiscie,iwonko wielkie dzieki i smacznego zyczę;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Joasia 30.08.06, 23:05 Ty mój robalku koffany co tam u Ciebie/ walniemy drina razem? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Joasia 30.08.06, 23:22 wiec u mnie slonce jasne moje wszystko gro i bucy)))maz mnie na przemian wku...a i kocha,dzieci podobnie tylko z naciskiem na to pierwsze.pogoda taka ze az wyc sie chce.wiec te przed godzinka zrobione zakupki troche mi humor poprawiły.a co u ciebie moja miła? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Joasia 30.08.06, 23:47 dziecko mnie wykańcza chyba mnie cche do psychitaryka wysłać straszna jest poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
7betinka9 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:10 piwko w knajpie z psiapsiółami DD teeego potrzebowałam Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:10 ja dzis ufarbowałam włosy... nie chce mi sie golic nóg ani innych częsci ciała... poczekam z tym do piątku... natomiast jutro czeka mnie dentysta... teraz jem sobie kolacyjke a potem ciacho hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:13 za to w piatek pójde do kina a w sobote na imprezke ze znajomymi i wytancze te wszystkie kalorie którymi sie teraz napycham i moze jezcze jakies male zakupy po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 30.08.06, 23:18 wlasnie wrocilam z darta. wygralam Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 31.08.06, 07:59 właśnie robię gigantyczna kawe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 31.08.06, 08:01 ja sie wlasnie dotoczylam do pracy i otwieram termosik ) z kawa ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 31.08.06, 08:07 Ja też chce do pracy , ja też buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 31.08.06, 08:14 Jjest wprawdzie dopiero godz. 8.15 rano. Co ja zrobiłam dziś dla siebie? - wzięłam prysznic, nasmarowałam się różnymi balsamami, kremami itp. I zdążyłam przejrzeć najnowszy katalog z kosmetykami i coś wybrać dla siebie. Acha - no i od pół godziny łażę po forum Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 31.08.06, 08:38 a ja dzis dostalam fajna prace. Dodatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 31.08.06, 08:53 nakręciłam włosy na hudroloki, coby loki mieć, a tu deszcz leje, węc moje loki i tak sie rozkręcą... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 nchyb 31.08.06, 09:05 a tam loki Ci potrzebne hehe,,żebyś tylko zmokłą kurką nie została Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Edycia... 31.08.06, 10:42 Do auta jakoś dokoczę, akptur na głowę zarzucę, ale miałam spotkanie służbowe i chciałam na światową damę wyjść, a tu zamiast loczków, mokre strąki będą... :- ((( Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Edycia... 31.08.06, 11:01 i tak lepsza ze strączkami, niż z fasolką... Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Ze względu na podeszły wiek... 31.08.06, 10:30 to co robię dla siebie codziennie wygląda następująco: wykąpana, wysmarowana, tak żeby potem już tylko hopsnąć do wyrka, otulona mięciuteńkim żółtym szlafrokiem, w ciepłych skarpeteczkach, zalegam na narożniczku w salunie. Do towarzystwa mam: herbatkę z cytrynką, zbiór Jolek (krzyżówki), książeczkę, oraz muzyczkę (najlepiej Puccini). Trzy kwadransiki to minimum. Biada temu kto będzie czegoś ode mnie chciał w tym czasie! A dwa razy w tygodniu chodzę sobie na gimnastykę, gdzie wredne instruktorki próbują zrobić ze starych bab piękne wiotkie sylfidy, w związku z czym doczołguję się potem do domu i następne trzy dni leczę zakwasy. O! Odpowiedz Link Zgłoś
galia29 Re: co dziś zrobiłyście dla siebie?no co 31.08.06, 11:09 Zrobiłam sobie prezent i postanowiłam ,że jeszcze dziś nie zwariuje i nie wyskocze przez okno- a co ? jestem dla siebie dobra Odpowiedz Link Zgłoś