iwonag25 30.08.06, 23:56 Dopiero dzisiaj to sobie uswiadomilam, ze wielkimi krokami zbliza sie zima, a co gorsza najpierw bedzie jesien. Ja nie chce! Nie lubie zimna, ani deszczu, a tym bardziej jak juz o 17:00 robi sie ciemno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenka12 Re: idzie zima 31.08.06, 00:06 hurrrra, ale ja to na pustyni mieszkam i u nas latem to duzo ponad 40 stopni. Nie moge doczekac sie na jesien, ktora tu bedzie jak cieple lato w polsce...A wiesz co, tasknie za polska plucha i szaruga jesienna. Bozena Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: idzie zima 31.08.06, 00:14 łojojoj, ja tez nie lunbie zimy. Najgorzej wpływa na mnie samo zbliżanie sie tej pory roku i odchodzenie lata w przeszłość. Dołujące. Odpowiedz Link Zgłoś
blanez16 Re: idzie zima 31.08.06, 00:21 A ja przeciwnie. Bardzo lubię jesień i zimę. Mam wrażenie, że w chłodniejszej temperaturze moje zwoje mózgowe pracują wydajniej Ciepłe światło lampy, a oknem leje deszcz lub śnieg, cisza i dobra książka. Uwielbiam ! Tylko te spacery z psem... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 ja też jestem zboczona ;) 31.08.06, 11:36 Tak jak blanez16 lubię i jesień i zimę. Lubię patrzeć przez okno kiedy leje deszcz, lubię kubek gorącej herbaty z cytryną kiedy wchodzę do domku z mrozu, lubię śnieg skrzypiący pod butami. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: idzie zima 31.08.06, 00:30 a weź Ty mnie nie denerwuj... No, póki co obiecywali jeszcze ciepłe dni. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: idzie zima 31.08.06, 08:47 no. U nas tylko przez 9 miesiecy jest zimno i ohydnie. A potem to juz tylko lato Odpowiedz Link Zgłoś
patoo Re: idzie zima 31.08.06, 08:52 Moze sie zdziwicie , ale mnie juz to lato wkurzało. Jesien lubie , szczegolnie jesienne spacerki w parku. Tylko jak sobie pomysle o zimie i o tych -20 stopniach to mnie dreszcze przechodza Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: idzie zima 31.08.06, 08:55 mi sie robi niedobrze jak widze ze w sklepach juz na poczatku sierpnia byly jesienne kolekcje. Nienawidze wygladac jak jeniec wojenny ubrana w sexowne burosci. Niestety zwyczajowo zima nosi sie na ogol ohydne ciemne kolory. I pamietam dzien kiedy zbrzydl mi wszechobecny teraz braz. I co mi zostanie na jesien?? Czarny top, czarne klasyczne spodnie, czarny ajlajner i czerwona szminka. Nowa ja Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Zapomniałaś wspomnieć 31.08.06, 09:06 o czarnym futrze/ watowanej kurtce/ kożuchu/, czarnych ocieplanych rękawicach, czarnych kozakach, szalu (ciepłym oczywiście) oraz o termosie na herbatę na biurku... Brrr... U mnie jest 14 stopni C... ps Czy wspomniałam o ciepłych majtkach? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Zapomniałaś wspomnieć 31.08.06, 10:42 ale Wy jestescie brutalneP ja tu sie pocieszam jak moge a Wy od razu o wacianych serdakach tak tak cieple majtki najlepiej barchanowe zima to podstawa. Chronia pecherz przed przeziebieniem Odpowiedz Link Zgłoś
demarta nie przesadzaj 31.08.06, 10:33 zapomniałaś, że istnieją futra z białych lisów...... tylko kto cię wtedy w kupie śniegu dojrzy....? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 a ja tam uwielbiam w ziemie wygladac seksi 31.08.06, 10:40 dlugie obcisłe kozaki na szpilch do tego skorzana obcisła kurtka z futrzana etolka ,obcisłe dzinsy lub spodniczka.a pod spodem oczywiscie golf coby nie zmarznąc. bielizna dowolna lub bezrękawiczki najlepiej skorzane i czapka pasujaca do reszty,no twarzowa musi byc.jako ze zawyczaj nosze wlosy rozpuszczone wiec po jej zdjeciu z fryzurka nie jest az tak tragicznie.generalnie o kazdej porze roku mozna wygladac fajnie.a i do tego oczywiscie wymieniana wczeniej czerwona szminka)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw to ja już wolałabym barchanowe majtki 31.08.06, 10:49 joanna266 napisała: > obcisłe dzinsy lub spodniczka.a pod spodem oczywiscie golf coby nie > zmarznąc. ten golf to wełniany? Drapie chyba, co? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: to ja już wolałabym barchanowe majtki 31.08.06, 11:23 nie drapie bo nie mam drapiacych golfow)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: a ja tam uwielbiam w ziemie wygladac seksi 31.08.06, 11:34 Ta szminka musi swietnie wspolgrac z czerwonym od zimna nosem- super;0. Nienawidze naszego klimatu i wraz z odejsciem lata z checia bym sie stad wyprowadzila, az do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: a ja tam uwielbiam w ziemie wygladac seksi 31.08.06, 11:36 ta szminka to oczywiscie wersja wyjsciowa))a ja najbardziej lubie wiosne a lata takiego jak w tym roku (40 stopni)nie cierpie.zdecydowanie bardziej juz mi ten czerwony nos odpowiada)) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: a ja tam uwielbiam w ziemie wygladac seksi 31.08.06, 14:17 Wystarczy klima i spokojnie upal da sie przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: a ja tam uwielbiam w ziemie wygladac seksi 31.08.06, 14:18 kochana mam klime nawet w domu.ale kiszenie sie bez mozliwosci normalnego wyjscia na dwor doprowadza mnie do szału Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: a ja tam uwielbiam w ziemie wygladac seksi 31.08.06, 14:14 u mnie wspolgra bo wszedzie dupe woze samochodem. Nawet do sklepu 100 m od domu Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: a ja tam uwielbiam w ziemie wygladac seksi 31.08.06, 14:16 dokładnie tak samo jak ja.na szczęscie przystanki autobusowe moge omijac z daleka) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: a ja tam uwielbiam w ziemie wygladac seksi 31.08.06, 14:16 No ja tez, ale i tak marzne w drodze do auta. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw A garaż macie? 31.08.06, 14:21 Bo jak ktoś nie ma, to dochodzi jeszcze odmiatanie ze śniegu... Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Po serii dzikiego skwaru w tym roku 31.08.06, 11:33 NIC, żadna pogoda nie jest w stanie mi się nie podobać. Zwłaszcza że jesienne pluchy, ciemno za oknem, mała lampeczka, cisza i spokój, to ja po prostu uwielbiam. Wreszcie nie chodzę wiecznie spocona, wreszcie można normalnie oddychać - nawet w stolycy, wreszcie nie widać smogu... Uwielbiam jesień, zimę i wiosnę. Nienawidzę upałów. Nie lubię tylko przedwiośnia w mieście, kiedy spod brudnego topniejącego śniegu wyłażą psie gówna. Ale reszta, mmm... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: idzie zima 31.08.06, 12:09 no tak, lubicie jesień, no to macie jesień, wczoraj i dzisiaj... jest tak wstrętnie, ze psa z kulawą nogą nie wygonisz wczoraj miałam urodziny, zazwyczaj w ten dzień chodziłam w topie i z gołymi nogami, a wczoraj? sweter, kurtka, jeansy, mokasyny. porażka!!! ja nie chcę takiej jesieni, ja chcę lato!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: idzie zima 31.08.06, 13:57 no tak ..jeszcze lato się nie skończyło a tu już jesień pełną gębą i t o taka wstretna lejąco wiejąca.BRRR jedyna pociecha z zimy to ,że nartki pójdą w ruch i łyżwy Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: idzie zima 31.08.06, 14:15 a ja w przyszlym tygodniu wyjezdzam na wakacje hehe Na pewno bedzie jeszcze upal Odpowiedz Link Zgłoś
missfatbooty Re: idzie zima 31.08.06, 14:25 ja tam lubię zimę na sznołbord sobie pojadę )) no jak się uda dziecię zostawic dziadkom i zaoszczędzic troche kasy - ale jestem optymistką ) Odpowiedz Link Zgłoś