Dodaj do ulubionych

wow......sex...... ;))))

15.09.06, 16:38
Dziewczyny,jak to u Was bywa.... częściej Wy zapraszacie Waszych partnerów do
sexu czy oni Was ?? Hmm.... smile)
Obserwuj wątek
    • mika3102 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 16:39
      ja czesto meza zapraszm.gdyby nie ja to 1 w miesiacu bybylo.pozdrawiam
      • morgen_stern Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 16:41
        Ja smile))
        • lenkao Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 16:42
          ja czesciej.
          A wczoraj mu powiedzialam,ze on jeden mi chyba nie wystarcza wink
          • agnes123 lenkao....... 15.09.06, 16:43
            i cio mężuś na to ??
            • lenkao Re: lenkao....... 15.09.06, 16:59
              Mezus jest z deczka perwersyjny i chyba sie bardzo ucieszyl na te slowa.
              Wyobrazil sobie pewnie jakies 3katy ,4katy i inne gang bangi wink
              Ale nie wzial pod uwage tego,ze moze ja kochanka chce ,takiego tradycyjnego wink
              • morgen_stern Re: lenkao....... 15.09.06, 17:00
                > Ale nie wzial pod uwage tego,ze moze ja kochanka chce ,takiego tradycyjnego wink

A kochanki nie chcesz? wink)))))))))
              • agnes123 Re: lenkao....... 15.09.06, 17:02
                no to chyba byłoby dla niego nieco cięższym zaskoczeniem smile)
                • lenkao Re: lenkao....... 15.09.06, 17:04
                  Oj,chyba by nie bylo smile
                  Ja bardzo otwarta jestem i elastyczna smile

Wiecej nie powiem,CISZA ! wink

Morgen_stern...czy to propozycja ?? suspicious

• joanna266 morgen czy to propozycja wrrr???;-) 15.09.06, 17:05

• morgen_stern Re: morgen czy to propozycja wrrr???;-) 15.09.06, 17:07
                      Ty mi tu nie warcz, Joanna! Czekam od godziny na maila, to już myślałam, że się
                      odkochałaś smile Se pójdę precz zaraz, o!
                      • lenkao Re: morgen czy to propozycja wrrr???;-) 15.09.06, 17:07
                        Joanno,mozessz sie przylaczyc wink
                        • joanna266 Re: morgen czy to propozycja wrrr???;-) 15.09.06, 17:12
                          a dziekuje skorzystam z checia.zrobcie miejsce i podusie poprawciewink))
                      • joanna266 Re: morgen czy to propozycja wrrr???;-) 15.09.06, 17:09
                        o kurka juz sie zabieram.ale lubie cos z sensem i wiecej napisac .a tu ciezko
                        jak dzieci lataja a obiadek spozniony kipi na kuchencewink))ale smigne cosik
                        napewno
                  • morgen_stern Re: lenkao....... 15.09.06, 17:05
                    Jak mawiał fraszkopisarz - "Każda jej pozycja to już propozycja"
                    smile)))))
                    • lenkao Re: lenkao....... 15.09.06, 17:07
                      Morgenko,to bardzo ciekawe ,co piszesz wink

Kiedy sie spotkamy ?? wink
                      • morgen_stern Re: lenkao....... 15.09.06, 17:10
                        Heheheheheheheh ale jaja
                        Zapytaj Joannę smile Może się na kawke we trójkę umówimy albo coś smile
                        Czy jesteś może ognistą brunetką? smile)))
                        Tylko takie mają tu wzięcie!
                        • agnes123 Re: lenkao....... 15.09.06, 17:11
                          zatem ja się dołączam - heehhhe ognista z temperamentem - heh pasi ?? smile)))
                          • lenkao Re: lenkao....... 15.09.06, 17:12
                            Jestem gorrrraca blondynka.
                            Tej przygoty nie zapomniecie,kochane wink

I malzonkowie beda zagrozeni wink
                            • agnes123 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:14

• joanna266 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:15
                                a ja zaraz wstawie na chwilke zabroniona fotke z ku..kamiwink))a cowink))
                                • agnes123 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:15
                                  DAWAJ !!!!!!!!!!!DAWAJ smile)))))))))
                                  • joanna266 zmieniłam fotke ale jeszcze jej nie ma;-( 15.09.06, 17:23

• agnes123 Re: zmieniłam fotke ale jeszcze jej nie ma;-( 15.09.06, 17:26
                                      pewnie pojawi się za parę minutek smile) ja czekałam ok. 10 smile))
                              • morgen_stern Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:15
                                O to samo miałam zapytać! dawaj choć od tyłu wink)))
                                • agnes123 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:16
                                  z chęcią smile))))))))
                              • lenkao Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:15
                                Agnes,mowisz i masz .Poczekaj moment ,a sie nie zawiedziesz wink
                                • agnes123 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:16
                                  czekam niecierpliwie smile)))
                                  • lenkao Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:22
                                    Cholera,nie umiem...
                                    Powiedzcie ,jak mam w ogole wstawic te fotke,jakie opcje wybrac,bo ja blondynka
                                    jestem..wink
                                    • joanna266 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:24
                                      a umiesz ustawic swoja wizytowke???
                                    • agnes123 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:24
                                      Niunia,fotke wstaw taką jaką masz na kompie.A o jakie opcje chodzi?Ja mam tylko
                                      fotke i opcje o mnie smile resztę później dodam jak czas pozwoli.
                                      • lenkao Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:25
                                        Juz umiem smile

Boze ,jaka ja goopia wink
                                        • agnes123 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:26
                                          Siuperek Słoneczko smile)))
                                          • lenkao Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:28
                                            Agnes,nie rozpieszczaj mnie takimi slowami wink

Zaraz ktos na mnie siadzie,ze ja zboczona baba jestem.
                                            A ja taka grzeczna dziewczyna.. tongue_out
                                            • joanna266 zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:29

• lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:32
                                                Nie chcialam sie tak nazywac na forum publicznym ,zwlaszcza pokazujac zdjecie wink

A jeszcze wziawszy pod uwage to,jakie tu rozmowy na temat homoseksualizmu sie
                                                prowadzi.
                                                Jeszcze mnie ktos zlinczuje smile
                                                • joanna266 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:33
                                                  wyluzuj kotek/ktora z nas nie jest tu bi???niech rzuci kamieniemwink))))
                                                  • agnes123 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:35
                                                    a to ja nie rzucam - o nieeeeeeee smile)))))))))
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:36
                                                    Ja tam moge cos znacznie przyjemniejszego zrobic,a nie rzucac kamieniami wink
                                                  • agnes123 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:37
                                                    lenkao - prawidłowa odpowiedź smile)))
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:38
                                                    Agnieszko,fajna kobietka z Ciebie smile
                                                    Joasia tez nie pogardze wink
                                                    Kiedy kawka ?? ;P
                                                  • agnes123 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:40
                                                    mam wolną chatkę zapraszam zatem do mnie smile)))
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:41
                                                    Do Slupska daleko to ja nie mam smile
                                                  • agnes123 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:41
                                                    Poważnie ???????????????????????????????????? TO CO TAM JESZCZE ROBISZ ????????
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:42
                                                    Ale tez spacerkiem ze Szczecina nie dojde smile
                                                  • agnes123 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:44
                                                    Szczecin - hmmm........ zapraszam w takim razie jak tylko będziecie dysponować
                                                    czasem - poważnie mówię PRZYJEŻDŻAJCIE - PORZĄDZIMY KOBITYYYY smile)))
                                                  • joanna266 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:45
                                                    a ja jestem z Piaseczna po wawą i mam trojke dzieciwink
                                                  • agnes123 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:46
                                                    Mi to w niczym nie przeszkadza smile) Tym lepiej - będzie nas więcej smile)
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:45
                                                    Oj , by sie dzialo wink
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:45
                                                    Ja mam dwoje,mozemy wziac dzieciaki wink

• joanna266 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:45
                                                    oj dzialo by siewink))
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:46
                                                    zwlaszcza,jesli dzieciaki by byly,hahaha
                                                  • agnes123 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:47
                                                    przygoda niezapomniana !!!!!!!! Ze swej strony gwarantuje doskonały ubaw smile))
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:48
                                                    Ja tam sie nie chwale,ale rowniez gwarantuje wink
                                                  • lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:47
                                                    Joanno,hobby mamy podobne wink
                                                    Ja za 10 miesiecy bede ,mam nadzieje, wizazystka smile
                                                  • joanna266 lenkao superek;-)))) 15.09.06, 17:48

• lenkao Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:49
                                                    Pieje w niebiosa ,taka szczesliwa jestem.
                                                  • agnes123 Re: zaraz zboczona po prostu biseksualna;-)))) 15.09.06, 17:50
                                                    i tak ma być.....
                                            • agnes123 Re: lenkao.......a gdzie Twoja fotka na wizytówce 15.09.06, 17:30
                                              heheeh smile zrobi sie maleńka tongue_outtongue_outtongue_out
                                      • joanna266 agnes a do mnie w odwiedzinki wpasc niełaska??? 15.09.06, 17:26
                                        dwa dni temu wlasnie uruchomilam sobie ksiege gosci.a wczesniej sie dziwiłam
                                        czemu mnie nikt nie odwiedzawink)))
                                        • agnes123 Re: agnes a do mnie w odwiedzinki wpasc niełaska? 15.09.06, 17:27
                                          WPADAM.................... ale tylko do Ciebie - nie inaczej smile))))))
                                          • joanna266 Re: agnes a do mnie w odwiedzinki wpasc niełaska? 15.09.06, 17:30
                                            od razu inaczej misiaczkuwink))))ognisty oczywiscie
                                            • agnes123 Re: agnes a do mnie w odwiedzinki wpasc niełaska? 15.09.06, 17:31
                                              nie może być inaczej Kocicoooooo smile))))))
                                              • joanna266 Re: agnes a do mnie w odwiedzinki wpasc niełaska? 15.09.06, 17:32
                                                miauuuuu i wrrrrrrrrrrrrrrwink)))))))))))))))
                                                • joanna266 morgen jestes tu jeszcze? 15.09.06, 17:32

• agnes123 Re: agnes a do mnie w odwiedzinki wpasc niełaska? 15.09.06, 17:33
                                                  hehehhe...... no superrrrrr...........to lubięęęę tongue_out
                        • joanna266 Re: lenkao....... 15.09.06, 17:12
                          kurczaczki a ja ruda jestemwinkchoc nie wszedziewink)))
                  • agnes123 Re: lenkao....... 15.09.06, 17:09
                    no proszę - hehehhehe BRAWO smile))
    • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 16:49
      ja mam ochote na cos specjalnego to nie czekam na jego propozycje tylko sama z
      nia wychodze.ale zazwyczaj inicjatywa wychodzi z małza stronywink))tylko ze on
      jak sie uczepi jakiegos schematu to moze go ciagnac miesiacami.w zasadzie gdyby
      nie ja to chyba kochalibysmy sie w gora trzech pozycjachwink)))
      • morgen_stern Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 16:51
        Bo ONI się tak przyzwyczajają, wiesz smile))
        • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 16:52
          no wiem wink)ale to czasem bywa wkurzajace .choc smiesznie musza te nasze
          sprzeczki w trakcie wyglądacwink)))
      • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 16:51
        Joaśka....ależ kombinatorka z Ciebie - a jakie to są pozycje Słoneczko ??
        Zdradź rąbek tajemnicy tongue_out
        • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 16:52
          pytasz o te małza ulubione czy o te moje/????
          • agnes123 joanna266 15.09.06, 16:55
            o Twoje - bo Twoich zapewne jest więcej smile)
            • joanna266 Re: joanna266 15.09.06, 17:01
              moja ulubiona czyli tzw pewniak to taka bardzo podobna do klasycznej czyli
              kobieta na dole a facet na gorze z tym ze zamiast lezec na kobiecie
              klęczy.suuper.tylko pupa musi byc na jakiejs poduszce wtedy.my nazywamy to
              litera L.pozycja nr 2 to na jezdzca odwrotna tzn kobietka tyłem do
              faceta.pozycja nr 3. od tyłu tylko ze kobieta lezy nie klęczy.pozycja nr 4
              tylna na boczku.i oczywiscie oba warianty klasycznej czyli kobietka na gorze i
              facet na gorzewink))moj małz zas lubi wdszystkie te w ktorych moze patrzec na
              biuscik czyli najchetniej na jezdzcawink)lila daj moment na przeczytanie plisss;-
              )))
              • agnes123 Re: joanna266 15.09.06, 17:03
                a np. na blacie kuchennym albo stojąc - praktykowaliście smile))
                • joanna266 Re: joanna266 15.09.06, 17:05
                  jasssne.czasem nawet w przerwie na obad zamykamy sie wlazience i jedziemy sobie
                  na praleczcewink))dzieci w tym czasie ladnie sie bawia u siebie zeby nie byłowink
                  dawno tylko nie brykalismy sobie w samochodzie
                  • agnes123 Re: joanna266 15.09.06, 17:08
                    tak- w aucie to jest jazda smile) A nóż ktoś zobaczy - hehehhe smile)
                    • joanna266 Re: joanna266 15.09.06, 17:10
                      tak nas juz dwa razy ktos zobaczył w auciewink
                    • lenkao Re: joanna266 15.09.06, 17:11
                      Slyszlalam ostatnio od kolegi,ze w GB panuje moda na tzw ( nie wiem,czy
                      poprawnie pisze) DOGGING

Polega to na tym,ze para jedzie za miasto samochodem.
                      Zaczynaja uprawiac seks,a wokol samochodu stoi iles tam facetow,kobiet i sie
                      przygladaja zabawie.
                      Potem osoby z samochodu wybieraja sobie tego,kto sie dolaczy.
                      Ponoc elita tak sie bawi wink
                      • agnes123 Re: joanna266 15.09.06, 17:12
                        wow.....ale jaja ;o;o Ciekawe.....ciekawe - hehehehe smile)))
                      • morgen_stern Re: joanna266 15.09.06, 17:12
                        Bo ta elita to zawsze taka znudzona... Wymyślają bógwico wink)
                      • joanna266 fajjjna zabawa;-) 15.09.06, 17:13

• lenkao Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 17:37
      Nie ma fotki jeszcze ,kurcze
      • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 17:38
        jakieś 10 minutek i pojawi się smile)
    • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 17:53
      widzicie juz te zmiany w mojej wizytowce czy nie???
      • lenkao Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 17:54
        Joasiu,ja widze Twoje nowe zdjecie.
        Mojego chyba jeszcze nie ma ?
        • joanna266 lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 17:54

• lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 17:56
            taaak
            • lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 17:56
              Sliczne oczka,Joasiu smile
              • joanna266 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 17:57
                a dziekuje ci bardzowink)))))
                • lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 17:58
                  Pojawila sie ten komuniakt : " Zdjęcie jest ładowane do systemu, nie powinno to
                  potrwać dłużej niż kilkanaście minut. W tym czasie rozmiar zdjęcia zostanie
                  zmieniony tak, aby pasował do strony prezentacji. Proszę czekać."
                  Wiec wszystko ok.
                  Moze za gruba jestem i mnie wyszczuplaja,dlatego to tyle trwa wink

• agnes123 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:00
                    eeeee....... kociaku smile))))
              • agnes123 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 17:58
                piekne - kocie - BO TO KOCICA smile)))))
                • joanna266 a małz tak narzeka;-))))) 15.09.06, 17:59

• lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 17:59
                  Drapiezna kotka ?
                  • joanna266 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:00
                    z pazurkami wink)))))))))0
                    • lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:01
                      Hmmmm

Podrapiesz po brzuszku ?? wink
                      • joanna266 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:01
                        po czym chceszwink)))
                        • agnes123 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:02
                          mnie tyshhhhh ???????
                          • lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:03
                            Agnieszko,ja Ciebie podrapie.Tez mam pazurki smile
                            • agnes123 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:05
                              uu - jak przyjemnie kisskiss: wielka buźka tongue_out
                          • joanna266 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:03
                            ofkors wampirzycowink)))
                            • lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:04
                              wampirzyca to ja tez bede,poczekaj..........
                              • joanna266 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:05
                                jak warto to lubie poczekacwink)))
                                • lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:05
                                  jak mowie,ze warto,to warto smile
                                  • lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:06
                                    dziewczyny ,dla Was tez kiss GORACY smile
                                    • lenkao Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:08
                                      zaraz wam mailem puszcze fotki,bo chyba sie nie doczekam ,wrrr.
                                      A za chwile musze zmykac,bo jade do kolezanki smile
                                  • joanna266 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:06
                                    co tutaj sie wyprawia dziewczyny????
                                    • agnes123 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 18:08
                                      wirtualne szaleństwo Kicia smile)
            • joanna266 Re: lenkao ale załozylas juz te wizytowke? 15.09.06, 17:56
              a ja nawet samej wizytowki nie widzewink
      • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 17:54
        ZAJEBISTAAAAAA ZMIANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 17:56
          wg mego małzona wyzywajace zbytnio.a i tak lajtowe sposrod tych co mam.w kazdym
          razie widac raczej ze nie jestem tak niewinna na jaka wygladałamwink))
          • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:07
            sliczna kicia - ja narazie nie mogę swego odważnego zapodać,bo nie ma mnie w
            domku teraz tongue_out
            • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:10
              to tak jak pisałam jest jedno z moich wg mnie wcale nie odwaznych zdjec.no bo
              co w niodwaznego?
              • lenkao Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:10
                Oczka masz takie kuszace... smile
                • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:12
                  bardzo - prawda lenkao smile))
                  • lenkao Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:12
                    taka wyzywajaca jest,nie ?

taka pociagajaca jednoczesnie smile
                    • lenkao Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:14
                      zalezy w jaki sposob odsloniete wink
                      Im bardziej WSZYSTKO widac,tym bardziej wyzywajace.

A skoro maz uwaza,ze to takie wyzywajace,to trzeba bylo umiescic jakies
                      baaaaarrrrdzo odwazne ;P
                      • joanna266 lenkao no erotyczna fota na emamie????? 15.09.06, 18:15
                        ;-000 dopiero by mnie zlinczowaliwink))
                        • agnes123 Re: lenkao no erotyczna fota na emamie????? 15.09.06, 18:16
                          a co tam - heheheh chociaż gro tu świętoje....... no smile)))))
                    • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:14
                      kurcze dziewczynywink))))normalnie faceci przy was sa nudniwink))))
                      • lenkao Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:14
                        Faceci w ogole sa nudni z czasem wink
                      • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:17
                        bo to nudziarze ;p
                • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:12
                  no tak ale dla mnie odwazne fotki to takie na ktorych kobieta ma odłoniete ciało
                  • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:14
                    mam takie - ale kurka nie ejstem u siebie - szitttttttt smile)
                  • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:15
                    ta fotka jest taka kusząca tongue_outtongue_out
                    • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:17
                      kurcze agnes ty mnie podrywasz kocuro jednawink)))a ja tez bym sie skusiła.bo
                      faktycznie faceci sa czasem nudni szczegolnie osobisciwink)))
                      • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:18
                        a co stoi na przeszkodzie - heehhehheheheh smile))))))))
                        • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:20
                          "obiecuje ci miłosc ,wiernosc i uczciwosc malzenska;;;;itd"dla mnie to
                          przeszkoda choc z kobietka pewnie bylaby to mniejsza przeszkodawink))
                          • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:23
                            zdecydowanie Kiciu smile
    • gacusia1 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:08
      Zdecydowanie czesciej ja inicjuje zblizenia.Hehe...zabawne jest to,ze gdy robi
      to moj M,ja zupelnie nie mam wtym momencie nastroju .-)))ale czasem nastroj
      sie "znajduje" po chwili .-)
      • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:08
        to prawda smile)
      • joanna266 witaj gacusia;-)))) 15.09.06, 18:09

• joanna266 lenkao co z ta wizytowka;-)))) 15.09.06, 18:18
          strasznie ciekawa jestemwink)))
          • agnes123 Re: lenkao co z ta wizytowka;-)))) 15.09.06, 18:19
            no ja tesh a tu nicccc sad(((
            • lenkao Re: lenkao co z ta wizytowka;-)))) 15.09.06, 18:20
              ja tez zglupialam.
              Wysylam zdjecia Wam na maila.
              Musze zaraz uciekac
              • joanna266 Re: lenkao co z ta wizytowka;-)))) 15.09.06, 18:21
                oki dobre i takie rozwiazanie.a nasza ciekawosc zostanie zaspokojona.ale
                wizytowke i tak załoz wpadniemy w odwiedzinki
              • agnes123 Re: lenkao co z ta wizytowka;-)))) 15.09.06, 18:21
                moze wieczorkiem spróbujemy wspólnie cos pomysleć nad wizytówką??
                • joanna266 Re: lenkao co z ta wizytowka;-)))) 15.09.06, 18:30
                  dostałam fotki od lenkao.bardzo interesujaca kobietkawink))))
                  • lenkao Re: lenkao co z ta wizytowka;-)))) 15.09.06, 18:31
                    Slicznie dziekuje.
                    Zaraz Aga dostanie,mam jakies problemy z netem.Zdjec nie moglam zalaczycsad
                    • lenkao Re: lenkao co z ta wizytowka;-)))) 15.09.06, 18:32
                      Agnieszka,juz wyslalam do Ciebie rowniez smile
                      • agnes123 lenkao 15.09.06, 18:33
                        jush pędzę na maila Słoneczko smile)
                        • lenkao Re: lenkao 15.09.06, 18:34
                          Ciesze sie,Kwiatuszku smile
                        • lenkao Re: lenkao 15.09.06, 18:35
                          A ja pedze do lazienki sie szykowac.Mialam glowe umyc.Oj ,dziewczyny wink
                          Sie zagadalam smile
                          Milego wieczoru.
                          Ja zmykam,mam nadzieje,ze bede sie dobrze bawic smile
                          • joanna266 Re: lenkao 15.09.06, 18:36
                            zycze ci dobrej zabawy oczywisciewink))
                            • lenkao Re: lenkao 15.09.06, 18:38
                              Slicznie dziekuje.
                              Mma nadzieje,ze do Agi dotarly fotki.
                              Jesli nie,to przeslij jej,Joasiu ,ok ?
                              Cos sie niedobrego z netem dzieje,ech...

Mam meza informatyka,jak to bywa- szewc bez butow chodzi ..wink
                          • agnes123 Re: lenkao 15.09.06, 18:38
                            Jaki piekny Kwiatuszek z butelką ......heeh - siuperek - dzięki Kotek smile))
        • gacusia1 Re: witaj gacusia;-)))) 15.09.06, 18:37
          Witam Joasiu! .-)))
          • joanna266 Re: witaj gacusia;-)))) 15.09.06, 18:38
            juz po fakcie Gacusiu;-(
            • agnes123 lenkao----fotki dotarły !!!!!!!!!!! 15.09.06, 18:40
              wielka buźka za to - mmmuuuuaaaaa kisskiss*:kiss:
              • agnes123 joanna266 15.09.06, 18:41
                Koteczku - ja też muszę mykać,będę późniejszym wieczorkiem Słońce smile)
    • lenkao Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:42
      Pa dziewczyny kiss

Wielki buziak dla Was.

Mnie dzis juz tu nie bedzie,pewnie wroce nad ranem smile
      • joanna266 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:43
        ja tez raczej kolo południa jutro sie pojawie.papapa misie pysiewink))
        • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:45
          oki to papaśki Słoneczka smile)
      • agnes123 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 18:44
        spokojnej nocki i melduj się rano kiss
    • anik801 Re: wow......sex...... ;)))) 15.09.06, 20:43
      Zdecydowanie częściej(aż za częstowinkzaprasza mnie mój mąż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka