dag_mara 02.10.06, 11:07 śliwki, zanim ją zjecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkajalenka Re: zawsze, ale nigdy do czereśni ;P n/t 02.10.06, 11:31 ja tez.. a do czeresni nie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Czy zawsze zaglądacie do środka .... 02.10.06, 11:34 Ja zawsze, nawet do słoneczników, bo kiedyś zdarzyły mi się robaki w ziarenkach. A czereśni nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: Czy zawsze zaglądacie do środka .... 02.10.06, 11:39 Czereśnie mogę zjeść z robakiem (ale najlepiej, żebym o tym nie wiedziała - czyli nie sprawdzam), ale śliwki muszą być BEZ gada w środku. Moje maluchy Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Dorcia.... :) 02.10.06, 11:41 dorcia72 napisała: > Czereśnie mogę zjeść z robakiem (ale najlepiej, żebym o tym nie wiedziała - > czyli nie sprawdzam), ale śliwki muszą być BEZ gada w środku. Hihi.... czym różnią się robaczki czereśniowe od śliwkowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: Dorcia.... :) 02.10.06, 12:05 iwles napisała: > > Hihi.... > czym różnią się robaczki czereśniowe od śliwkowych ? Chodzi raczej o wielkość owocu, bo robak pewnie ten sam Moje maluchy Odpowiedz Link Zgłoś
dag_mara Czemu zaglądacie do środka? 02.10.06, 12:27 jest przeciez taka stara prawda: jesteś tym, co jesz. Robak więc staje się śliwką, nie jest już robakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Czemu zaglądacie do środka? 02.10.06, 12:30 uuuuuu to ja juz dawno powinnam udać się do psychiatry, tyle "osób" jest we mnie z tego róznorodnego jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś