Dodaj do ulubionych

przedszkole we Wrocławiu

IP: *.* 06.05.01, 18:01
Szukam informacji na temat jakiegoś dobrego przedszkola(takiego gdzie bez obaw można posłać swojego malucha) w okolicach Krzyków,Borku lub Grabiszynku a także o takich których rodzice nie polecają mój e-mail jolabrania@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: przedszkole we Wrocławiu IP: *.* 20.05.01, 18:33
      Od tego roku poślę mojego malucha do przedszkola państwowego na ul. Orlą (budynek byłego konsulatu szwedzkiego)- koleżanka mi go poleciła, gdyż jej dzieci tam chodzą i są zachwycone. Słyszałam dużo dobrych opinii o tym przedszkolu - są jedynie problemy z przyjęciem do przedszkola. Równie dobre jest prywatne przedszkole na ul. Orlej. Pozdrawiam - Ula
      • Gość: guest Re: przedszkole we Wrocławiu IP: *.* 21.05.01, 11:58
        Cześc Ula!Ja też w tym roku posyłam moje dzieci do przedszkola na Orlą. Ola będzie w pierwszej grupie (3l.), a Adaś w czwartej (5l.). Jeśli masz ochotę to napisz do mnie, może wspólnie przygotujemy nasze dzieciaki na pójście do przedszkola.Serdecznie pozdrawiam.Magda
    • Gość: guest Re: przedszkole we Wrocławiu IP: *.* 28.06.01, 11:19
      Ja myślę Jolu że najlepiej jak my założymy własne przedszkole, będzie tanio, miło i bezpiecznie. A do tego te komputery (i popaprańcy) :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka