Dodaj do ulubionych

lato w pełni

IP: *.* 19.07.01, 10:54
Do mojego ogrodu przyszła trójka dzieci sąsiadów. Dzieci znalazły taczkę z wodą, wylały zawartość na piasek i zaczęły bawić się w błocie. Wyglądały ( cała czwórka o rozpiętości 1,5-9) tak, że pomyślałam :trwaj chwilo Anuszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: lato w pełni IP: *.* 19.07.01, 11:07
      Wiesz co? Trzeba było do nich dołączyć! Kiedyś ze znajomymi nad rzeką tak z głupia frant zaczęliśmy się rzucać błotem. Za diabła nie wiedzieliśmy, co nas do tego skłoniło, i potem szorowaliśmy to błoto przez kilka dni (to było pod namiotami, warunki higieniczne spartańskie).Jakie to fajne, tak zapomnieć na chwilę o konsekwencjach swego postępowania - szkoda że tylko dzieci tak potrafią...W życiu piękne są tylko chwile!
      • Gość: guest Re: lato w pełni IP: *.* 19.07.01, 11:15
        Oj,Anuszka uważaj, tarzanie się w błocie 4 dni po terminie może mieć różne skutki :crazy: a może właśnie by pomogło :hap:
        • Gość: guest Re: lato w pełni IP: *.* 19.07.01, 12:08
          Rodzenie w wodzie znam z własnego doświadczenia. O rodzeniu w błocie- nie słyszałam...:wahoo:
    • Gość: guest Re: lato w pełni IP: *.* 20.07.01, 08:04
      Dzisiaj jak się uda wyruszamy niedaleko po 20 kg od miasta wielkiego Lublina , hi,hi., do moich teściów domek kawałek trawki, kurki , kotki , dzieciaki szwagierki a moja mama kupiła małej basenik taki mały dmuchany, już czekam na radochę mojej Olci1,5 roku. Szkoda że nie większy sama bym sie wytarzała w błotku, albo chociaż w wodzie, hi,hi. Rodzinka straszy mnie bąkami i pszczołami, ale co tam,szkoda tylko zwierzaka. Szkoda tylko , że moja mała jakoś nie ma ochoty chodzić na bosaka po trawie, ale może się przekona.Zamawiam pogodę na weekend.
      • Gość: guest Re: lato w pełni IP: *.* 20.07.01, 08:15
        Ja dziś też jadę w plener z Piotrusiem. Jedziemy odwiedzić moich rodziców, są pod namiotami 70 kilometrów od Szczecina. Mam nadzieję, że będzie pogoda, chce sie trochę pokąpać, korzystając z okazji, że będzie trochę "pilnowaczy" do malucha!!! Miłego weekendu.GOŚKA z Piotrusiem
        • Gość: guest Re: lato w pełni IP: *.* 20.07.01, 08:50
          O tak, pilnowacze są wspaniali...jak jechać nad wodę, to proponuję obowiązkowo wziąć np. szwagra, który spodziewa się dziecka i chce pokazać, że się nie boi niemowląt, ewentualnie brata - kawalera, który wierzy w "podryw na dziecko". Można spokojnie pójść do wody!
    • Gość: guest Re: lato w pełni IP: *.* 20.07.01, 13:42
      A moja Julka (1,5 roku) uwielbia biegać na bosaka i w ogrodzie zawsze każe sobie zdejmowa sandałki :-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka