Gość: guest IP: *.* 30.09.01, 11:22 Urodziłam wstanmiałego syna. Coprawda przy pomocy lekarzy (cesarka) ale po 5 dniach wyszlam na wlasne rzadanie i pisze tu do was, by podzielic sie własnym szczesciem.Niedlugo dolacze zdjecie juniora Pozdrawiam wszystkie mamyThessi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 11:26 Thessi ! serdeczne gratulacje !!! witaj w gronie Mam ! Napisz cos wiecej o swoim Szczesciu , jak ma na imie ? Pochwal sie ! Duzo duzo radosci i wzruszen Ci zycze , buziaczki , paaa ! jabluszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 11:43 Thessi! Nie masz pojęcia jak się cieszę, oczekiwałam tej wiadomości od kilku dni. Gratuluję ci z całego serca i mam nadzieję, że spotkamy się czacie .Buziaki dla ciebie i maluszka.ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 12:09 GRATULACJE I JAK TAM PO CESARCE BO MNIE TO ZNOWU CZEKA W GRUDNIU. POZDRAWIAM I GRATULUJE RAZ JESZCZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 12:18 Thessi!! GRATULACJE Mam nadzieje, ze wkrotce poka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 12:19 Thessi!! GRATULACJE Mam nadzieje, ze wkrotce pokazesz sie na chacie i opowiesz o wrazeniach Czekamy.Na razie duzo, duzo ucalowan dla juniora i dla Ciebie.Suzann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 12:41 Serdeczne gratulacje !!! Zdrówka, szczęścia i cierpliwości Monika A/P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 13:54 Serdecznie gratuluje pociechy!!!Ciesze sie, ze wszystko w porzadku. Zycze duzo radosci, zdrowka i usmiechu!Pozdrawiam - PatykDo uslyszenia na czacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 15:53 Thessi! Serdeczne gratulacje!!!!! Pociechy ze wspaniałego synka!!!! To wspaniale, że jesteś już Mamą - zwłaszcza, że tak bardzo nie mogłaś się tego doczekać!!! (czytałam Twoje posty na Ciąża i poród)PozdrawiamKasia R i Brzuszek w 38 tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 16:16 Gratulacje Thessi!!!Zycze tobie i malenstwu przede wszystkim zdrowka i jak najwiecej przespanych nocek Ja jeszcze czekam, terazci mi 37 tydzien-ufff mam nadzieje, ze to juz niedlugo.Jeszcze raz wszystkiego dobrego Thessi Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 17:36 Wszystkiego dobrego dla maluszka Pielęgnuj te cudowne chwile, które towarzyszą pierwszym dniom w domku...są naprawdę jedyne i niezapomianePozdrowionka Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 19:48 A więc duuuużo zdrowia i spokoju dla całej rodzinki I niech dobre wróżki nie opuszczają łóżeczka Maleństwa ...Gratuluję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 20:13 Gratulacje!Ja też jestem mamą. Moja słodka córeczka ma 7 miesięcy i zapewniam Cię, że dzidziuś dostarczy Ci wiele wspaniałych przeżyć. My z radością obserwujemy obecnie jej próby samodzienego siedzenia. Małe problemy zawsze będą. To normalne. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 20:34 Gratulacje!!! Witaj w gronie mam (ja też jestem mamą od miesiąca . Niech Ci się maluszek chowa zdrowo i z uśmiechem. Pozdrawiam i całujęAsia i Oskarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 21:24 Gratulujemy Wam Thessi.Zyczymy cudownego macierzystwa i jak najwięcej ...przespanych nocy Beata, Olo, Ala i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 30.09.01, 21:24 Gratulujemy Wam Thessi.Zyczymy cudownego macierzystwa i jak najwięcej ...przespanych nocy Beata, Olo, Ala i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 01.10.01, 07:56 No w końcu - domyslałam sie - bo zniknęłas na jakis czas Gratuluje - z całego serduszka i cmokam goraco Ciebie i Maleństwo.Joasia z Miśkiem i Brzusiem 21 tydz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 01.10.01, 08:19 Gratulacje Thessi i u ściskaj maluszka.Tyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJS Re: Jestem mamą IP: *.* 01.10.01, 09:34 Witaj mamo,przed Tobą najpiękniejsze chwile w życiu. Pierwszy uśmiech, pierwsze gugu. Ciesz się nimi, napawaj tym maleńkim szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 01.10.01, 09:45 sUPER!gratuluję serdecznie i pozdrawiam razem z moją 11 - miesięczną córcią!EWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 01.10.01, 10:11 SUper!!!!Gartuluje!!!!tzn gratuluje!!Cleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 01.10.01, 10:57 Gratulacje Thessi i ucaluj w stopki Juniora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 03.10.01, 19:40 Witam kochane Jak wreszcie ochłonęłam z "pierwszego" i znalazlam wolna chwilke miedzy zrobiona wlasnie kupką, karmieniem i juz (piekna pogoda) pierwszymi spacerkami wpadłam na forum i oczom własnym nie wierzyłam. Tyle gratulacji naprawde nie podziewałam się i dziekuję serdecznie Maluch jest zdrowy jak koń, jak narazie (odpukać w niemalowane) przesypia prawie cała noc z jednym budzeniem w nocy na papu (zasypia na twardo gdzieś o 1.00) a o 5.30 jak w zegarku jedzonko potem spimy do 8 i dalej leci co trzy godzinki karmienia , no chyba mam książkowe dziecko jak narazie :bonuce:Co do cesarki pozbierałam się po 8 godzinach (juz wstałam bo mnie zaczęły plecy boleć, ale na 5 min przynajmniej zdąrzyłam się umyć Nie mogę narzekać bo cesarkę sobie wymarzyłam i ją bardzo chciałam mieć. Najważaniejsze jest psychiczne nastawienie, a że bóle porodowe były dla mnie nie do zniesienia, rany po cesarskim cięciu wogóle nie czułam. Wypisałam się ze szpitala w piątej dobie na własne żądanie i to była już pełnia szczęścia Oj rozgadałam się, jeszcze raz serdecznie z Mateuszkiem dziekujemy za życzenia ( maiał być Adam jr. ale niestety imie nie pasowało do tego pyszczka Thessi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 03.10.01, 20:22 No to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Dorka i Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 03.10.01, 20:32 Gratulacje Thessi,U mnie napewno będzie Adaś choć miał być Piotr junior.Niech się chowa dobrze.Pozdrawiam Anja z Adasiem 31 tygodniowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 03.10.01, 20:46 GRATULACJE.Samych słonecznych i cudownych chwil spędzonych wspólnie.Gwiazdki z nieba i usmiechów Miłośći i pamietaj, że"Decydowanie się na dziecko - to rzecz doniosłaTo decydowanie sie na to, by twoje sercespacerowało, gdzieś poza twoim ciałem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 03.10.01, 23:26 Serdecznie gratulujemy i niech dziecię zdrowo się chowa!!!!!!!!!!!!Bunia, Adaś i Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jestem mamą IP: *.* 06.10.01, 20:54 A nie mówiłam na czacie, że jak Thessi dotrwa do pażdziernika to mi kaktus urośnie? No i nie mam na szczęście kaktusa . Wieeelkie gratulacje i niech Mateuszek trzyma ster dalej w takim kierunku . Odpowiedz Link Zgłoś