Gość: deedee IP: *.* 16.01.02, 16:22 nie dla dziecka, a dla dorosłego. Znacie może jakieś albumy po angielsku godne polecenia (facet interesuje się sztuką).dziękiDeedee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Honda Re: prezent dla obcokrajowca IP: *.* 16.01.02, 16:57 W EMPIK-u jest mnóstwo albumów w wersji angielskiej (głównie malarze świata)e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_D Re: prezent dla obcokrajowca IP: *.* 16.01.02, 21:03 Polecam cos z Cepelii, np. szachy rzezbione w drewnie, czy jakiegos swiatka, itp. Furore robia tez rzeczy z bursztynu, ale to raczej dla pan. Mozesz tez pochodzic po galeriach i kupic jakas nowoczesna "sztuke" - najtaniej wychodzi udac sie do ASP i kupic dzielo studenta - niektore sa naprawde dobre. Nie wiem, kim jest dla Ciebie ten obcokrajowiec, stad taki rozrzut ofert.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: prezent dla obcokrajowca IP: *.* 17.01.02, 15:28 Albumów angielskojęzycznych jest dużo. Polecam Polish painting wydawnictwa Kluszczyński. Pięknie wydany, duży format, tylko niestety dość drogi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deedee Re: prezent dla obcokrajowca IP: *.* 18.01.02, 15:54 Pooglądałam na Merlinie - wydawnictwo Kluszczyński - naprawdę ładne, ale ten bursztyn też mi się podoba - tylko co dla mężczyzny....? Może znajdę coś w Sukiennicach.Dzięki za odzew Deedee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_D Re: prezent dla obcokrajowca IP: *.* 18.01.02, 20:54 Z bursztynu dla pana - sa rozne akcesoria szklane ze szkla krosnienskiego - kieliszki, flakony, lampki, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deedee Re: prezent dla obcokrajowca IP: *.* 18.01.02, 21:53 I one mają bursztyn??? W którym miejscu?Dzieki - to super pomysł.Deedee Odpowiedz Link Zgłoś