Gość: AniamamaOli IP: *.* 19.01.02, 17:46 Poszukuję Elementarza M.Falskiego - był używany w latach 60-tych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joannaz Re: Elementarz-W-wa IP: *.* 22.01.02, 13:50 o ile się nie mylę to nowe wydanie (ale okładka i format taki sam) jest dostepny np. w kiosku ruchu w Ministerstwie Edukacji Narodowej na Szucha. Sprawdzę jutro i dam zać. Ja używałam jeszcze tego elemantarza w postawówce w latach 70-tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniamamaOli Re: Elementarz-W-wa IP: *.* 22.01.02, 14:04 Jak będziesz mogła dowiedz się też o cenę. PozdrawiamyAnia i mała Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Hannover i okolice !!! IP: *.* 22.01.02, 15:10 Hej! Czy jest tu moze ktos mieszkajacy w okolicach Hannoveru, Braunschweigu, Salzgitter, Wolfsburga itp.? My mieszkamy w Peine. Czekam na odzew!Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Hannover i okolice !!! IP: *.* 22.01.02, 15:18 Hej! Czy jest tu moze ktos mieszkajacy w okolicach Hannoveru, Braunschweigu, Salzgitter, Wolfsburga, Celle itp.? My mieszkamy w Peine. Czekam na odzew!Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Elementarz-W-wa IP: *.* 22.01.02, 15:20 Kochana Aniu! Probuje wyslac anons, ale nie wiem czemu, zawsze laduje on u Ciebie. To chyba przez te komplikacje, o ktorych pisalam Ci prywatnie. Przepraszam, ale to nie moja wina.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannaz Re: Elementarz-W-wa IP: *.* 24.01.02, 08:44 Aniu - jest elemenatarz. Oglądałam wygląda dokładnie jak ten z lat 60-tych. cena 22 zł. jeśli chcesz mogę kupić, musimy tylko dkagadać się jak go odbierzesz. ja w MEN jestem codziennie. Pozdrawiam. Joanna z Zosią Odpowiedz Link Zgłoś