Gość: kinga IP: *.* 13.02.02, 22:23 Dziewczyny!!! bralyscie udzial w konkursie? chodzi o wycinanie kodow i zamawianie produktow.Jesli tak to czy byl jakis odzew?????????Pozdrawiam kinga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olasek2000 Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 13.02.02, 23:00 Ja też brałam udział w tym konkursie, ale jak na razie po prezentach ani widu, ani słychu. Za to moje koleżanki, które wysyłały kody dostały już torby, ręczniki i inne pierdułki (całkiem fajne te rzeczy). A ja czekam...zarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAB Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 13.02.02, 23:04 Brałam udział w tym konkursie i dostałam skarpetki, czapkę szalik. O rękawiczkach zapomnieli, choc też zamawiałamPozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaM Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 14.02.02, 09:15 Brałam udział w tym konkursie.Raz zamówiłam dwa śliniaczki i czapeczkę.Śliniaczki przysłali chyba po dwóch miesiącach,czapeczkę też po jakimś czasie(już nawet o niej zapomniałam).Czapeczka miała być zimowa-z welurku a przysłali mi letnią(bo nie wysłałam kuponu zamówienia tylko same kody)ale też bardzo fajną.Już więcej nic nie zamawiałam,bo zaczęłam kupować inne kaszki.Kuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartamamaOli Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 14.02.02, 14:16 Witam. Brałam udział w tym konkursie, zreszta jak sie okazuje inne moje kolezanki też i żadna jeszcze nie dostała żadnych gadżetów. Widzę jednak,że trzeba się uzbroić w cierpliwość. Mam nadzieję,że dostanę to co zamawiałam,wysłałam sporo kuponów na torbe,zatyczki do kontaktów i książkę.Pozdrawiam.Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioleta Huggies - hipcie - o co chodzi???? IP: *.* 14.02.02, 15:15 Witam.słchajcie kupuję Krzysiowi od samego początku pieluszki Huggies"a - na boku opakowania są do wycięcia trzy hipcie - ale nie ma żadnych informacji o konkursie ani na opakowaniu, ani w srodku. Szukałam też w internecie, niestety nie ma polskiej strony huggiesclub.Czy ktoś się orientuje o co tutaj chodzi????Czy jest jakiś konkrs czy te hipcie są tylko tak dla picu? pozdrowiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 14.02.02, 15:48 Wycinalam kody i wyslalam ale o prezentach ani widu ani slychu. Ciekawe czy mieli az tyle zamowien czy po prostu "olali" zjadaczy produktow nestle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monkov Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 14.02.02, 19:25 Ja też wycianałm kody i nic w poprzedniej edycji dostałam produkty a teraz nic. Pewnego dnia zadzwoniłam do Nestle i pani mnie grzecznie poinformowała że zabrakło produktów i musieli doprodukować. Trzeba się uzbroić w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaya Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 15.02.02, 08:26 A ja biorę udział od dawna i dostaję wszystko o co proszę jednakże trwa to dość długo około trzech m-cy zazwyczaj, więc kochane cierpliwości pozdrawiam kaya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 15.02.02, 11:58 My też braliśmu udział w konkursie (właściewie tego nie należy nazywać konkurs, bo to przecież sklepik niebieskiego misia). W poprzedniej edycji dostaliśmy wszystko co zamawialiśmy, ale tym razem nie przysłali nam szaliczka (dostaliśmy skarpetki, książeczkę, rękawiczki, śliniaczki i świeczkę). Trochę niedobrze, że nie wszystko ma podawane rozmiary, bo na przykład okazało się, żę rękawiczki są za małe, czapki od razy nie zamawialiśmy bo mój synek na obwód głowy 47 i czapka też miała taki rozmiar (a więc z rzeczywistym pasowaniem mógłby być kłopot), ale rękawiczki są w rozmiarze na co najwyżej roczne dziecko, więc trzeba uważać.Rzeczywiście tym razem było duże przesunięcie czasu, poprzednio wysłaliśmy kody i w ciągu miesiąca była już przesyłka, tym razem czekaliśmy 3 miesiące i przesyłka na dodatek była niekompletna.Ale czytając wasze posty cieszę się że cokolwiek dostalismyEwa mama Michała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiGoTkA Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 15.02.02, 12:58 A o co chodzi w tym konkursie???ANia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartamamaOli Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 15.02.02, 14:34 Konkurs już niestety jest już nieaktualny. Trzeba było do 15 grudnia przesłać wycięte kody kreskowe z kaszek Nestle.W zamian można było (za odpowienią ilość kodów) dostać różne fajne artykuły, np.torbe do wóżka,prenumerate gazety Twoje Dziecka, zatyczki do kontaktu przed ciekawskimi dziećmi, książeczki, szaliki, czapki,rekawiczki.....więcej nie pamietam.Pozdrawiam.Moze wznowia ten konkurs, bo jak się z Waszych listów dowiaduję to jest druga edycja.Pa Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 27.02.02, 13:03 Wlasnie dostalam przesylke z Nestle. Przyslali wszystko co zamowilam,a juz myslalam ze nic nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 27.02.02, 13:14 No to mnie pocieszyłaś, bo szkoda by mi było tej torby...Czekam więc cierpliwieDorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianeczka Re: KONKURS NESTLE IP: *.* 27.02.02, 14:58 Kiedy wysłałs zamówienie? Bo ja na poczatku listopada i jeszcze nic nie dostałam. Tez czekam na torbe i inne rzeczy.pianeczka Odpowiedz Link Zgłoś