Gość: guest IP: *.* 18.02.02, 14:59 mam pytanie do mam,ktore ieszkaja w Opolu lub moze tam byly i wiedza,gdzie mozna przenocowac tanio ale w godnych warunkach.bede wdzieczna za szybka odpowiedziza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: OPOLE-GDZIE NOCOWAC? IP: *.* 19.02.02, 09:31 Proponuję ci zajrzeć na stronę www.opole.pl i tam w turystyka znajdziesz wszelkie informacje. Nie wiem co ci doradzić, bo w żadnym nie musiałam mieszkać (mieszkam w Opolu). Masz tam ceny i numery telefonów. Sprawdź sobie i jakby co - to pisz na priv.pozdrawiam - Dorka, mama Wojtka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: OPOLE-GDZIE NOCOWAC? IP: *.* 19.02.02, 10:15 czesczarezerwowalismy nocleg w hotelu "Gwardia".pokoj dwoosobowy 140 zlotych,to jak u mnie w Krakowie.No i niestety zaplacimy i beda da lozka a mialo byc jedno.ehh.......a moze slyszlas cos o tym Hotelu albo wiesz jaki ma standard?pozdrawiamiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: OPOLE-GDZIE NOCOWAC? IP: *.* 19.02.02, 12:00 Przykro mi, ale trudno mi cokolwiek powiedzieć. Mam nadzieję, że będziesz jednak zadowolona - a co takiego ciekawego przyciąga Cię do Opola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: OPOLE-GDZIE NOCOWAC? IP: *.* 19.02.02, 15:09 Powiedz a czy bedziecie samochodem w Opolu ? Jesli tak to warto by było może zastanowić się nad noclegiem pod Opolem. Fajny hotel z restauracją "Gościniec" położony przy trasie Czestochowa -Opole w Dębskiej Kuźni, od Opola 12 km.tel. 77/4219269 Cena dwójki 170 zł ze śniadaniem. Pokoje z łazienkami, tv i ...z łożem małżenskim. Polecam, na pewno bedziecie zadowoleni, najedzeni i wyspani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bachotek Re: OPOLE-GDZIE NOCOWAC? IP: *.* 19.02.02, 15:13 W Opolu jest miejsce, które nazywa się Zajazd kasztelański albo cos zblizonego. Nocowałam tam kilka razy ale było to około rok temu. Duży zamknięty i bezpłatny parking, przyzwoite warunki i nie jest drogi. W cenie noclegu były dwa posiłki. Niestety nie mam telefonu ale brałam z www.pkt.pl, albo onet.hotele nie pamiętamPozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: OPOLE-GDZIE NOCOWAC? IP: *.* 20.02.02, 23:24 oj,calkiem zapomnialam,ze napisalam ten postniemniej jednak zagladnelem i dziekuje za pomoc.Do Opola jade w celach towrzyskich tzn spotkac sie kims bliskiem memu serduszku.Wybralismy Opole , bo jest w polowie drogi miedzy Lesznem a Krakowemiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: OPOLE-GDZIE NOCOWAC? IP: *.* 21.02.02, 11:58 To w takim razie, o ile nie macie samochodu to ja równiez jestem za kasztelańskim na taką okolicznośc. Bo jezeli macie to polecam wspomniany Gościniec, standart taki sam a dwa razy taniej niz w Opolu . Koszt dwójki w Kasztelanie wynosi 220 zł z dwoma posiłkami, sniadaniem i obiado-kolacją . Odpowiedz Link Zgłoś