Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich...

IP: *.* 02.04.02, 14:20
Witam wszystkich :), miło mi sie wpleść w to forum...szkoda że dopiero teraz odkryłam tę stronę. Mam na imie Ola, jestem mamą Wiktora, który kończy piąty miesiąc i sam przedstawi się na forum ZOBACZCIE..oraz Mikołaja, który jest "młodzieżą" jak twierdzi sam o sobie, bowiem w październiku kończy 13 lat.Bardzo się ciesze, że tu trafiłam, mam nadzieję, że jak tylko mały mi pozwoli to będę tutaj z Wami...pozdrawiam serdecznie wszystkie emamy i etatusiów jeśli się tu znaleźli.. :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Witam wszystkich... IP: *.* 02.04.02, 14:41
      Witam! Ja też żałowałam, że tak późno odkryłam e-dziecko. Ja mam na imię Justyna i mam dwuletnią Emilkę (niedługo urodziny!). Pozdrawiam cię.
      • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 02.04.02, 15:23
        Cześć mimi Justynko...miło Cię poznać...taka mała dziewczynka to skarb, pewnie jest śliczna, ja też chciałam mieć dziewczynkę :), no cóż nie mam... za to nie zamieniłabym moich chłopaków za żadne skarby... ale to chyba jasne, buziaczki dla Emilki, kiedy dokładnie urodziny?
    • Gość: Siunia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 02.04.02, 15:56
      Witamy na forum :)Ja tez mam córeczke Wiktorie :) ( ma 15 m-cy)która miała byc Mikołajem ( ale Mikołaj jest nadal w planach)Jakie mamy podobne gusta ....:) - napewno co do imion dla pociech :)- Siunia
      • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 02.04.02, 18:14
        Sunia...bardzo sie cieszę, rzeczywiście coś w tym musi być :), miło, że napisałaś...:)
    • Gość: Gosia1 Re: Witam wszystkich... IP: *.* 02.04.02, 16:16
      Pozdrawiam Cię w swoim imieniu oraz w imieniu moich dzieci - Ani dumnej niespełna 14-latki, i Krzysia zbyt już samodzielnego jak dla mnie, prawie 7-latka. :-)Gosia
      • Gość: AnetaLelonek Re: Witam wszystkich... IP: *.* 02.04.02, 20:48
        Witam Cię serdecznie mam na imię Aneta i jestem ze Ślaska- mam rocznego synka Kacperka i 17 tyg brzuszek
        • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 02.04.02, 21:16
          Aneto...ja też jestem ze śląska... :) miło będzie pogawędzić...gratulacje co do brzuszka...wspaniałe chwile
    • Gość: akacha Re: Witam wszystkich... IP: *.* 03.04.02, 00:07
      Cześć! ja też mam w domu "młodzież" w lutym adaś skończył 12 lat! A poza tym jestem z gdyni, pracuję i mam zamiar pomyśleć latem o powiększeniu rodziny......:)pozdrawiamkacha
      • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 04.04.02, 08:26
        Pozdrowienia dla Ciebie i młodzieży...wiesz całkiem fajnie mieć drugie dziecko po tak dużej przerwie, nie wiem jaki jest Twój Adaś, mój Miki był na początku bardzo zazdrosny o małego ale jest na tyle dorosły, że szybko mu przeszło..na szczęście :)
    • Gość: mimi Re: Witam wszystkich... IP: *.* 03.04.02, 08:41
      To ja. Justyna. Moja córcia gdy zaczęła mówić nazwała siebie "Mimi" i tak zostało. 11 kwietnia skończy 2 latka. Jest cudowna. Na początku naszej "znajomości" miałyśmy trochę problemów, ale teraz wszystko jest wsapniale i jestem bardzo szczęśliwą matką. Pozdrawiam.
      • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 04.04.02, 08:28
        to rzeczywiście niedługo święto, buziaczki dla małej MIMI :)
    • Gość: xaniax Re: Witam wszystkich... IP: *.* 03.04.02, 22:17
      witam ja tez mam 5 m-czną dzidzie. pozdrowienia
      • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 04.04.02, 08:29
        Pozdrawiam.. a jak ma na imię?
    • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 03.04.02, 22:31
      Dziękuję wszystkim emamom za przywitanie, jesteście przemiłe, chętnie nie wychodziłabym stąd w ogóle,cóż kiedy maluszek mi nie pozwala za bardzo siedzieć tutaj w dzień, coś mi się widzi, że będę zarywała nocki :) hihi. Pozdrawiam Ola.
      • Gość: Hermiona Re: Witam wszystkich... IP: *.* 03.04.02, 23:05
        Skaczę z postu na post, ale również Cię witam i pozdrawiam!
    • Gość: wioleta Re: Witam wszystkich... IP: *.* 03.04.02, 23:08
      Cześć Olu :-) Wiamy Ciebie i twoje dzieciatka ...fajnie,ze nasza gromadka wciąż się powiększa o nowe emamy, etatusiów i edziecicazkismilepozdr.wioleta&famili
    • Gość: ewamet Re: Witam wszystkich... IP: *.* 03.04.02, 23:52
      Witam Cię gorąco!Widzę,że różnica wieku między latoroślami też niczego sobie(u mnie 12 lat).Na pewno znajdziemy wiele wspólnych tematów.Pozdrawiam.Ewa-mama Dagi,Pauli i Marka.
      • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 04.04.02, 08:31
        Ewo, tak myślę ... :)
    • Gość: konstancja23 Re: Witam wszystkich... IP: *.* 04.04.02, 00:00
      :hello:Coś mi sie nie wysłało poprzednie przywitanie.:bounce:Witamy!:bounce:
    • Gość: nikita Re: Witam wszystkich... IP: *.* 04.04.02, 07:58
      Witam cię serdecznie!Ja również jestem na forum od niedawna i jak na razie bardzo mi się tu podoba :). Mam prawie 3-miesięczną córeczkę i wiele pytań dotyczących jej i moich spraw znalazło tu odpowiedź, za co jeszcze raz wszystkim dziewczynom dziekuję :) :) :)
      • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich... IP: *.* 04.04.02, 08:32
        bo tu jest fajnie...szkoda, że czasu nie ma się tyle aby dłużej posiedzieć...:)
        • Gość: feratu Re: Witam wszystkich... IP: *.* 04.04.02, 09:50
          Cześć Ola, ja również z tego miejsca serdecznie Ciebie witam i zapraszam do „forumowania” hehehe :-) Buziaki dla Twoje rodzinki i czuj się jak u siebie w domku, bo na edziecko.pl można się tylko i wyłącznie czuć jak u siebie :-) Pozdrawiam Feratu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka