nadka1 27.11.06, 14:34 Kto wie co się dzieje z rosie? Kobietko odezwij się co u ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r0sie jestem :) 06.12.06, 22:38 to ja w nowym wcieleniu r0sie przez zero zakopalam sie w innych forach ostatnio nadal mama domowa, ale juz nie na wychowawczym.. od kilku dni jestem bezrobotna z wlasnego wyboru zlozylam wniosek o dotacje z UE na rozpoczecie wlasnej dzialalnosci gospodarczej teraz czekam na decyzje - czy dotacje dostane czy nie jak sie uda to otwieramy biznes z Kamilka wkrotce napisze wiecej jak cos juz bede wiedziala trzymajcie za mnie kciuki! milo, ze ktos mnie tu jeszcze pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Re: jestem :) 06.12.06, 23:37 Witaj r0sie, trzymam mocno kciuki, mój mąż kilka miesięcy temu dostał taką dotacje. Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: rosie.rosie 23.12.06, 00:56 dotacja jest! dzieki dziewczyny za kciuki pozdrawiam swiatecznie dam zanac jak juz zaczne dzialac przede mna pracowite miesiace Odpowiedz Link Zgłoś