IP: *.* 06.06.02, 08:31
Przepraszam, że Cię zignorowałam na czacie, ale nawet nie wiedziałam, że byłaś, bo rozmawiałam na boku z Kasią M. A jak weszłam na ogólny, to się właśnie wylogowałaś. :jap:Będziesz w Krakowie? Porównałybyśmy długości :lol:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Do Adzi IP: *.* 06.06.02, 08:42
      mama nie tylko :) Ani napisała/ł:> Przepraszam, że Cię zignorowałam na czacie, ale nawet nie wiedziałam, że byłaś, bo rozmawiałam na boku z Kasią M. A jak weszłam na ogólny, to się właśnie wylogowałaś. :jap:> Będziesz w Krakowie? Porównałybyśmy długości :lol:Okej.jakie długości? ;-)No wiem, wiem, ale u nas nie ma co porównywać - ostatnie postrzyżyny wypadły w sobotę :-)Do Krakoowa się raczej nie wybieram - nie ma kiedy. Huk roboty i budowa...:-( Szkoda...
      • Gość: Asieniek Re: Do Adzi IP: *.* 06.06.02, 08:47
        Fiu, fiu. To Wy macie co strzyc ?????????My jeszcze ani razu :(
        • Gość: guest Re: Do Adzi IP: *.* 06.06.02, 09:11
          Nie no, strzyżemy maszynką na 7 mm. Okrucieństwo, nie? Ale myślę, że po tym te słąbiutkie piórka się wzmocnią może...
          • Gość: Asieniek Re: Do Adzi IP: *.* 06.06.02, 09:20
            Gdzieś czytałam, że włosy to nie angielski trawnik, żeby miały lepiej rosnąć po postrzyżynach ;) ale rozumiem w całej rozciągłości - też mam czasem ochotę Anię ogolić na łyso. Tonący brzytwy się chwyta ....
            • Gość: guest Re: Do Adzi IP: *.* 06.06.02, 09:29
              Wczoraj byłyśmy w kościele sypać kwiatki - było cieplo, więc Dominika bez czapeczki. Jak ją dorwały starsze koleżanki z piaskownicy - zaczęły głaskać po główce wszystkie naraz, nie mogły uwierzyć, że dziecko może być takie łyse :-)
              • Gość: Asieniek Re: Do Adzi IP: *.* 06.06.02, 09:34
                Mnie najbardziej wkurza, jak wszyscy - i dzieci i dorośli - zachwycają się, jaki śliczny .... chłopczyk :fou: Raz to nawet sukienka nie pomogła w rozróżnieniu płci. Ciekawe, co baba myślała. Że chowam małego transwestytę :what:
                • Gość: guest Re: Do Adzi IP: *.* 06.06.02, 10:09
                  Hahaha :-) u nas też sukienka nie pomaga!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka