pade 20.12.06, 15:50 Ja to się chyba dzisiaj od forum nie odczepię. Dziewczyny, może któraś tak miała? Nagle telewizor się wyłączył i nie można go włączyć z powrotem, miga tylko czerwone światełko. Czy to już koniec żywota tego telewizora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: Telewizor 21.12.06, 08:23 ja tak mialam. Dalo sie naprawic i nie byla to droga naprawa jakies 100PLN ale zobaczymy na jak dlugo. Na razie dziala jakis miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Telewizor 21.12.06, 08:37 był już u nas spec od tv, dzis pojechał kupić części, wyjdzie koło 250zł(( Musiał się ten chol...telewizor przed świętami popsuć? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Telewizor 21.12.06, 08:41 Nie wierzę fachowcom - u nas kiedyś zalutowal jeden drucik i beknęłam 150 zł. Teraz, jeśli się coś psuje, to wioze do naprawy i czekam na kosztorys naprawy, jeśli uważam, że jest przesadzony, to pytam w innym serwisie nie ujawniając, ile zaśpiewala konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Telewizor 21.12.06, 08:54 no moj slubny wzial TV za wsiarz i zawlokl do warsztatu. Tam panowie drapiac sie po jajach po dwoch tygodniach postawili diagnoze z zastrzezeniem ze oni musza dokupic jakies schematy polaczen tych wszystkich czesci czy cos. Doliczyli za to jakies 50PLN i skasowali nas w sumie na jakies 150. Byl to jakis taki banal zasilacz czy cos w tym rodzaju. Mamy w sypialni drugi TV wiec nie bylo rwania wlosow z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
pade niestety to nie drucik 21.12.06, 09:26 trzeba wymienić trafopowielacz to akurat grosze nie kosztuje, zwłaszcza oryginał Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Telewizor 21.12.06, 09:19 Złośliwość przedmiotów martwych.... To Ty nie wiesz, że zawsze sie psują w najmniej odpowiednim momencie, a czasami nawet parami? Pozdrawiam i mam nadzieję, że szybciutko Ci go naprawią Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: Telewizor 21.12.06, 09:22 pade napisała: > był już u nas spec od tv, dzis pojechał kupić części, wyjdzie koło 250zł(( > Musiał się ten chol...telewizor przed świętami popsuć? no to co ze przed świętami? a co to swięta albo zwykły dzień? Czy normalnie nie orbisz zakupów do jedzenia? czy tylk na święta kupujesz? mnie to śmieszy ze taki kolejki, ze ludzie wydają więcej pieniędzy na swięta niż normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7 Re: Telewizor 21.12.06, 09:28 Bo dzień świąteczny to nie jest normalny dzień. Zapraszamy do siebie gości więc potrzebujemy więcej jedzenia żeby postawić coś na stół. W święta nie chodzimy na zakupy więc generalnie trzeba je zrobić przed. Święta niektórzy mają potrzebę przeżyć uroczyściej więc i na stół chcą postawić rarytasy a nie mielonkę stąd się biorą większe wydatki. W Święta więcej czasu spędzamy w domu wiec jest prawdopodobieństwo, że TV się więcej obejrzy. Proste Odpowiedz Link Zgłoś
pade do ewa-ewa 21.12.06, 09:29 To Ty nie wiesz, ze na święta kupuje się prezenty? Nie tylko jedzenie? Zła jestem bo już się spłukalismy a naprawa tv nas dobije. A co , pożalić się nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Telewizor 21.12.06, 09:55 pade napisała: > był już u nas spec od tv, dzis pojechał kupić części, wyjdzie koło 250zł(( > Musiał się ten chol...telewizor przed świętami popsuć? telewizory i inny niezbędny sprzęt mają to do siebie, ze uwielbiają się psuc przed świetami. Zawsze to robią nie ma tego złego, przynajmniej Kevina nie obejrzysz14 raz Odpowiedz Link Zgłoś
berlin30 Re: Telewizor!! 21.12.06, 09:20 pewnie abonamentu nie zaplacilas i wylaczyli Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Telewizor 21.12.06, 10:07 Ech nasz kosztowala naprawa 150 - po pierwszym upadku z komody. Po drugim maz sam naprawil - byl zimny lut. Chodzil chyba z miesiac i zaczelo sie dymic, maz cos tam wymontowal chodzil dale. Po 2 miesiacach zniknal obraz i poszedl dym Mowie koniec mam dosc - kupilismy nowy na raty, a ten oddalismy najmlodszemu bratu mojego meza coby sie na nim uczyl (elektromonter) - naprawil go i wiecie ile nowa czesc ??? 2,50 PLN )) No i chodzi u niego dalej Odpowiedz Link Zgłoś