Dodaj do ulubionych

Anne Geddes - tapety

IP: *.* 06.03.03, 00:19
Kochani, czy macie tapety Anne Geddes? W jakijkolwiek rozdzielczości. Jeżeli ktoś ma, to bardzo proszę - prześlijcie mi je na priva. Wiem, że można ściągać je ze strony Anne Geddes, mam kilka (od numeru 38) ale zależy mi na jak najwikszej ilości. Ja poprostu zakochałam się w jej zdjęciach :love: i nic na to nie mogę poradzić :love: Z góry wszystkim dziękuję.KasiaPS. Jeżeli ktoś chciałby te tapety, które to mam z radością je prześlę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anika Re: Anne Geddes - tapety IP: *.* 06.03.03, 11:59
      Kasiu, ja wchodziłam na jej strone, ale jokoś nie bardzo sobie radze, ze ściagnięciem tapet.Czy mogłabys mi przesłać kilka fajniejszych tapet.Z gory dziejkuje , Ania
    • Gość: Iwona12 Re: Anne Geddes - tapety IP: *.* 06.03.03, 12:37
      Hej Kasiu!Jeśli możesz prześlij mi te tapety :)pozdrawiam Iwi
    • Gość: pola.s Re: Anne Geddes - tapety IP: *.* 06.03.03, 23:01
      Cześć KasiusmileBardzo Cię proszę o przesłanie tych tapetPozdrawiam Paletka
    • Gość: maf Re: Anne Geddes - tapety IP: *.* 06.03.03, 23:08
      :hello:To i ja poproszę jeśli to nie problem.
    • Gość: giks Re: Anne Geddes - tapety IP: *.* 07.03.03, 10:50
      Ja też uwielbiam jej prace ale nie wiedziałam, że są tapety bardzo bym chciała je zobaczyć wieć jeśli można to baaaardzo proszę :)
      • Gość: lidka21 Re: Anne Geddes - tapety IP: *.* 08.03.03, 22:17
        Ja tez bardzo prosze o tapety byłam na tej stronce ale jakoś mi nie szlo sciąganiesadA tak mi się zdjęcia podobajasmilelidka20@poczta.fm
    • Gość: Kasia_G Re: Anne Geddes - tapety IP: *.* 09.03.03, 21:24
      Mam problemy ze skrzynką mailową. Chętnie wysyłam tapety, ale nie wiem do kogo wysłałam, a do kogo nie. Jeżeli do kogoś nie dotarły, proszę o kontakt. Pozdrawiam Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka